Оцелял от ада на "Тракия": На толкова много не можех да помогна!

Шофьорът не бил застрашил по никакъв начин пътниците
57
Оцелял от ада на "Тракия": На толкова много не можех да помогна!
Снимка: Facebook

"Аз пътувах от другата страна на шофьора и както се движехме, автобусът внезапно се преобърна. Аз бях първия излязъл и шокът ми не беше от преобръщането, а от това, че има толкова много хора, на които не мога да помогна. Това разказа младеж за "24 часа", който е пътувал в преобърналия се на магистрала "Тракия" автобус.

Още по темата

Пред bTV друг пътник разказа, че колата е ударила автобуса отстрани, шофьорът е изгубил контрол и заради това рейсът се е обърнал в канавката.

"Бях точно зад шофьора, той по никакъв начин не направи нещо, което да ни застраши", допълни пътникът, който е със счупен глезен.

Рейсът е пътувал от Бургас в посока София и е на фирма "Юнион Ивкони".

В адската катастрофа загинаха 6 души, а 20, сред тях и дете, са ранени.

На мястото на инцидента все още има много  линейни, полиция и пожарна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
14
 
! Отговори
Буревестник преди 6 години
Тази фирма е на Доган, със Соколите, Него защо не го попитате за експертно мнение, все пак Д.П.С. имат сериозни позиции и експерти навсякъде, освен собственост?!
49
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МИ ЩОМ НЯМА СЪДЕБНО, ЗНАЧИ ЩЕ ИМА ИЗВЪНСЪДЕБНО ПРАВОСЪДИЕ
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това "жена с рено" ми прилича на "Гинка от Пазарджик"Няма ли си име тази жена? За да знаят хората кого да прокълнат!!!
47
1
 
4
 
! Отговори
Минувач - Филантроп преди 6 години
Коч,По смисъла на закона, виновен е водача на Леката кола, дори и само да е одраскал автобуса!!!Причинена смърт по невнимание, се наказва в България с условна присъда и с огромен изпитателен срок, но без реално последствия!Свидетели няма на произшествието, но има пъпеши, които са се возили по седалките на автобус.Когато няма свидетели, няма условия за Правоеа държава, дори и да не е виновен обвиняемият, дори и от шофьора на автобуса да се изискват лупингови умения, за собственост от 1млн.лв.
46
5
 
8
 
! Отговори
Кочо преди 6 години
До DiscoveryЯвно сте сляп, ако има дори средно силен удар, ламарините на това Рено щяха да изглеждат по друг начин. Ясно е че колата е била в ляво от автобуса. Достатъчни са снимките да се прецени, че не е имало особено силен сблъсък, не исках да обяснявам, но такива макарони като Вас, ми лазят по нервите. Запознайте се с една Координатна система и със закона за запазване на импулса и тогава говорете глупости. Повтарям, Шофьора на автобуса се е стреснал от лекия удар и е завил рязко.
45
5
 
15
 
! Отговори
Лопатара преди 6 години
На Ивкони и безплатно да ме возят не бих се качил.
44
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
11 Статии за едно ПТП , то или крадени Новини от други сайтове или повтарящи се неща , сайта за нищо не става
43
2
 
10
 
! Отговори
WTF? преди 6 години
До АнонименДокато държавата е населена със *** като теб, които смятат че държавата им е длъжна за всичко и отказават да поемат каквато и да е отговорност за собствените си действия ще е така. Не се ли усещаш колко *** и неадекватен е коментара ти? Ти си един от тия за които Боко беше казал - няма матриал и проблема е че сте много. Безумник.
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Аз (76кг)ако Кубрат тича спринт и го преспънеш дали няма да се отъркаля,кажи "умнико"
41
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато държавата се управлява от Ид*иот се случвт УЖАСИИ всеки ден.Въпроса е как да се потърси отговорност на ****отите които го избират?!!
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
https://facebook/BlaFoxTV/videos/570390316678569/ колко лесно камиони отиват в канавката
39
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
https://facebook/groups/ViralVideos999/permalink/190837665033825/ колко лесно камиони отиват в канавката
38
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ме кефи как някакви мутрички на магистралта, движещи се със 150 и нагоре изобщо не намаляват, затискат те в лявата лента и ако успееш да се мръднеш, успееш. Изобщо не мислят, че ако не успееш да реагираш, за тях удара ще е спиращ, за човека отпред, особено ако те са с огромен джип а другия е с малка кола, този удар ще е ускоряващ и ще го изблъскат и обърнат. Кой знае колко хроа са намерили смъртта си заради такива избълсквания, защото естствено след това бягат и свидетели няма. Лудост.
37
3
 
2
 
! Отговори
Безпартиен преди 6 години
Така щото мантинели "има" навсякъде....а пък където ги има Пътища АД и другите фирми не искат да плащат за crash тестове и резултата ето го.....Сега мантинели навсякъде по магистралата от край до край (лява средна и разделителна).......за да не пада Автобус никога повече в канавка......
36
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да повярвам, че пишете такива глупости. Разбира се, че колата е виновна за катастрофата. Независимо как е ударила автобуса, на магистралата, при високи скорости, всяко смущение на превозните средства или шофьора може да доведе до катастрофа. Точно защото рейса е тежък, ако го удари така че шофьорът да загуби контрол, после е много по-трудно да го овладее. Всъщност 15 пъти по-трудно. Защото е много по-тежък, голям като габарити, и вероятно и по-стар от колата. Вие нормални ли сте изобщо?
35
3
 
21
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
До 1И как точно автобусният шофьор, карал с 96км/час, да пази живота на пътниците? Например? Да пребори гравитацията? Да раздава амулети?
34
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До DiscoveryКакви снимки, какви 5 лева викаш.... Ами от тях се вижда че колата е остъргана по цялата дължина, т.е. не езакачила рейса отзад. А ако така беше станало рейса щеше да кривне в посока лява лента, не канавка. Барем го гледай тоя канал дето ти е в ника.
33
0
 
6
 
! Отговори
Жо преди 6 години
АКО СЕ ВГЛЕДАТЕ внимателно в снимката ще забележите, че леко е огъната ламарината на предния калник. Най-вероятно колата е ударила автобуса в предната част на гумата и колелото се е завъртяло към канавката.
32
2
 
11
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
До Кочо (32):Прав си, много невежжи и проссти хора спорят за неща, които не разбират за съжаление ти си един то тях. А за още по-голямо съжаление си и вярваш. Какви снимки какви 5 лева, като тея 5-6 снимки дет ги има нищо не можеш да прецениш. А за тея дет се чудят как е възможно 1тон да изблъска 15 тона, ами много просто, когато автобусът се движи със 100, не му трябва много ако нещо го закачи отзад, така че да се изгуби тотален контрол и да отиде в канавката...
31
0
 
5
 
! Отговори
кокко преди 6 години
До **** аз съм професионален шофьор от 40 години ,а не съм се качвал по високо от жена.Това прави ли ме професионален шофьор?