"Цуни-гуни връзка" – отношенията на Макрон и Тръмп

Американски хумористи се шегуват с прегръдките и целувките им
26 апр 2018 10:30, Елка Василева
37

Снимка: Reuters

Прегръдки и целувки, странни и продължаващи до безкрай ръкостискания, изрази на взаимна симпатия - денят на Еманюел Макрон и на Доналд Тръмп в Белия дом породи шеги сред американските хумористи, предаде Франс прес.

Ашли Паркър, журналист от в. "Вашингтон пост", нарече отношенията между Тръмп и Макрон, наблюдавани по време на срещата им в Белия дом, като "цуни-гуни връзка".

Водещият Джими Кимел от телевизия Ей Би Си пък направи шеговит паралел между наблюдаваното по време на срещата на Тръмп и Макрон и извънбрачните връзки, приписвани на Тръмп.

"Виждали ли сте го (Тръмп - бел. прев.) да докосва някого по този начин? Той му (на Макрон-бел. прев.) приложи версията Сторми Даниълс", каза водещият, визирайки твърденията на порнокатрисаната Сторми Даниълс, че е имала сексуална връзка с Тръмп и че адвокатът на президента Майкъл Коен й платил 130 000 долара, за да я пази тя в тайна.

"Когато президентът Макрон поздрави президента Тръмп, той го целуна по двете бузи. Като рефлекс Майкъл Коен незабавно изскочи и даде 130 000 долара на Макрон", каза водещият Конън О'Брайън по телевизия Ти Би Ес.

Странният епизод, в който в Овалния кабинет пред камерите на телевизиите от целия свят Тръмп започна да чисти пърхота от костюма на френския си гост, също породи доста коментари.

"Как да управляваш (Доналд Тръмп), когато той ви унижава публично?, попита Тревър Ноа, водещ в канала Комеди сентръл. "Ако бях Макрон, щях да отговоря на това", допълни той и каза, че е възхитен от спокойствието на френския лидер.

"Господин президент, Макрон е все още тук, усмихнат, след като е прекарал два дни с вас. Това не е пърхот, това е кокаин!", пошегува се Стивън Колберт по телевизия Си Би Ес.

Вчера Макрон и Тръмп нямаха среща, след като прекараха заедно първия и втория ден от визитата на френския лидер в САЩ. Тръмп обаче обеща да гледа по телевизията речта на Макрон пред Конгреса.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Ха Ха Ха-Путин преди 5 години
Чак Джордж Вашингтон се е обърнал на една страна да не ги гледа. ВИЖДА СЕ НА СНИМКАТА . СРАМ ЗА САЩ И ФРАНСЕТАТА
30
1
 
2
 
! Отговори
АЛЕЛУЯ преди 5 години
Тези двама най накрая разбраха,че френската любов между тях е по добра от шветска теойка с Мей
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Французите сигурно се червят пред телевизорите. Така се чувствахме и ние по време на Пастирката, слава богу вече не.
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
особено радват снимки 5 и 10 . Душички, гугутки, мили, ненагледни
27
0
 
3
 
! Отговори
Б преди 5 години
ЗАЩО СЕ ЧУДИТЕ,ЧЕ ОТНОШЕНИЯЯТА ИМ СА ТАКИВА,АМИ САМИТЕ РАКЕТИ СА ИМ УМНИ И ХУБАВИ, И ТЕ ВЗАИМНО СА МИЛИ ,КАКВО ГИ ИНТЕРЕСУВА, ЧЕ РАЗРУШИХА СИРИЯ И ХОРАТА УМИРАТ КАТО МУХИ.ИМА ОЩЕ НАРОДИ КОИТО ЧАКАТ НА ОПАШКА.
26
0
 
3
 
! Отговори
А преди 5 години
ПОНЕЖЕ СЕ,НААКАХА В СИРИЯ БЕЗ РЕШЕНИЕ НА СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ,СЕ ЧЕТКАХА ВЗАИМНО КАТО ХЛАПАЦИ ОТКРАДНАЛИ НЕЩО БЕЗ ЗНАНИЕТО НА УЧИТЕЛКАТА,ПРАВИХА СИ ЧЕТКИ И СЕ РАДВАХА,ЧЕ ОСТАНАЛИ НЕВРЕДИМИ ОТ ХУЛИГАНСКАТА СИ ПРОЯВА С РАКЕТИТЕ.НО ТОВА НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ,НЕКА СЕ ПОРАДВАТ ЗА ПОСЛЕДНО.НИЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ ОТ ТЯХНАТА РАДОСТ,ЩЕ ПЛАЩАМЕ 2МЛН ЗА СИРИЯ.
25
0
 
6
 
! Отговори
Obo San преди 5 години
Вярно че е лицемерие , вярно че е фалш , но пък отговаря на евроатлантическите ЦЕННОСТИ !!!
24
0
 
2
 
! Отговори
Що преди 5 години
Той макарона и без това малко дъртофил пада.
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единият от двамата цяла нощ е бил в поза партер и това не е бил тръмпета
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Светът остана в ръцете на един оранжев клоун и един геронтофил! Гледах ги как се здрависват, потупват един друг по рамо и пр. дестски действия и ми прилоша. Тези и двамата са като две хлапета.
21
0
 
0
 
! Отговори
пущиняк преди 5 години
Талиатели може би!:Д"...и нека е грях, искам некой ден да *** на тях!"
20
0
 
7
 
! Отговори
Juls преди 5 години
Тц тц тц, отиде коньо у ряката. МакАрон забременя. Какво ли ще им се роди... Предположения?!?
19
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 19Купи си пасти цената им е паднала с 20ст от вчера.
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато мpъснитe мутpи ни занимават с "Цуни-гуни връзка" и други подобни джендаризми, вдигнаха ли рязко цената на хляба? Току-що си купих хляб и платих за него 1.25 лв. За същият хляб до вчера на касата ми вземаха 1.09 лв. Как е при вас? Има ли увеличение на цената на хляба?
17
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин да внимава много защото може да забременее от това цуни-гуни между Тръмп и Макрон, после ще трябва да ходи при приятеля си доктор Башар Асад да се моли за аборт.
16
1
 
12
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 5 години
Къде са сега коментарите на онези, които се възмущаваха от целувките между Леонид Брежнев и Тодор Живков. Или ще кажете, че сега са други времена. Да, наистина са други: времена на гейове, лесбийки, ***, чието поведение вече се възхвалява и превръща в нов стандарт.
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коментара на Тревър Ноа, е точният.Именно трова беше реакцията ми когато видях Тромпета да сеправи че чисти"пърхот" от костюма на Макарон.УНИЗИТЕЛНО!!Също така унизително беше самото поведение на Макарон (Макронразбира се) през цялата му визита.Подчинен със слугинажни уклони, точно каквито са българите в Западна Европа.....НИСКО НАВЕДЕНИ.Наистина съм ШОКИРАН че франсе може да раболепничи по такъв унизителен начин.
14
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Цуни-гуни връзка"От това цуни-гуни най потърпевш се оказва мачото Путин, отново ще трябва да доставя вазелин в Кремъл.
13
2
 
8
 
! Отговори
Микро Геронтофон преди 5 години
За Микрон е важно дърто да е ,независимо от пола, расата и дали е човешко същество. Може и козъ да е.За Тръмп пък е важно бащинското отношение па било към син,дъщеря или порноактриса.Само Т.Змей липсваше за една тройка.Всъщност Тръмп се държа като мъдър политик, като подигра Геронтофила и показа къде е мястото на блюдо-гъсзо и т.н. лизците!В това време разбиваха Руското консулство.
12
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо Трьмп рискуваше да му изчетка якичкитена Макрон, ако беше му спукал без да иска джуката имаше вероятност Макрон да му го вьрни!