Нападение в болница, този път и с щети – врати

Буйствалият в спешното в Добрич е задържан за 24 часа
7
Нападение в болница, този път и с щети – врати
Снимка: Булфото, архив

Пореден случай на агресия съм лекари. Този път поне нападателят е задържан за 24 часа.

Още по темата

Той е буйствал и заплашвал лекарите в спешното отделение на болницата в Добрич. Адвокатът на лечебното заведение е завел иск за имуществени вреди и за наказателна отговорност за нападение над лекарски екип.

Около 21 часа във вторник мъж, придружаващ съпругата си в спешното отделение в Добрич, е настоявал тя да бъде прегледана веднага, блъскал е по стъклените врати на шоковата зала, след което ги е счупил.

На мястото на инцидента веднага е пристигнал заместник-директорът на болницата д-р Бисер Ботев, който заяви пред БНР,  че подобни случаи са ежедневие за лекарите в отделението.

"Държал се е агресивно, със заплахи към дежурните екипи. Той е разбил стъклото. Това е всекидневие. Просто този път е с материална щета", призна д-р Ботев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
8
 
! Отговори
Всичко преди 5 години
тръгва от училището - Шушани, Сузанити, всеки е герой в собствена чалга и всичко му е позволено. Тези растат и се възпроизвеждат. Бъдещето с такова общество е страшно. Не помислихте навремето като скачахте по площадите.
4
4
 
8
 
! Отговори
д-р Ох Боли преди 5 години
В частните болници не вилнеят. В частните болници уважават лекарите.Защо ли?Защото Ганьовецът уважава само тези, за чиито услуги плаща скъпо и презира хората, които го обслужват "безплатно". Народопсихология.Не сме узрели за безплатно здравеопазване.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До "Велики"тоя е "българин" колкото и ти
2
5
 
23
 
! Отговори
Велики преди 5 години
Велики сме, средното IQ на Българина пада всяка година. Скоро Сомалия ще ни задмине.Хора, стига сте фантазирали че ще има глоби моби, утре е на свобода даже вече може да е пуснат. И така до другия път ...Нищо не се променя в тази скапана държава, освен селенията превзема всичко.
1
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Яко глоби и продажба на имуществото ако не искат да плащат и ще се успокоят много бързо.И охрана която има право да стреля на месо.