От 2 месеца МВР по следите на кримките от Шипка

Бандата била в полезрението на антимафиотите от 2017 г.
2 юли 2018 15:52,
19

Снимка: МВР

Още от средата на миналата година организираната престъпна група, която е подготвяла убийства и побои на прокурори и полицаи, е попаднала в полезрението на антимафиотите. Преди два месеца пък е била получена оперативна информация за планирани действия срещу служители на ГДБОП, ГДНП и Специализираната прокуратура, съобщиха от МВР.

Още по темата

По-рано бе оповестено, че престъпна група е била заловена в средата на миналата седмица на връх Шипка.

Престъпниците съставили списък с имената на служители на МВР и на Спецпрокуратурата, които е трябвало да бъдат пребити и дори убити. Полицаите и прокурорите били набелязани, защото работели активно върху разследвания, свързани с обвиняеми и подсъдими от групата, но и не само.

От МВР уточняват, че в престъпната група участват емблематични за криминалния контингент на София лица, занимаващи се основно с разпространение на наркотични вещества и агресивно разширяване на дилърската мрежа на териториите, в които продават. Те насилствено  принуждавали малолетни и непълнолетни да продават дрога за тази група.

При проведената мащабна операция са извършени над 100 претърсвания на адреси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 5 години
*** поръчкова на тиквата.Що е то -Спиридончо некъдърник ставащ само да да пере секретарките си .
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тия ни взеха за канарчета-с газов патлак дори не можеш да се самоубиеш като хората !!
14
1
 
6
 
! Отговори
СТРАХ МЕ Е преди 5 години
СТРАХ МЕ Е КАТО СИ ПОМИСЛЯ, ЧЕ ТОВА ОПГ Е ОПЕРИРАЛО ТОЛКОВА ВРЕМЕ СВОБОДНО И СПОКОЙНО. В ЕДНО ИНТЕРВЮ, ИВАН ЙОСИФОВ САМ КАЗВА, ЧЕ БРАНКО ПРОКУРОРА ИМ ХОДИЛ ЧЕСТО НА ГОСТИ ПРЕДИ ДА СЕ СКАРАТ.ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПОЛИЦИЯТА ГИ Е ПАЗИЛА ПОНЕ 10 ГОДИНИ.ЕЙ ХОРА, ВРЕМЕНАТА НА ЕСКОБАР МИНАХА. АЙДЕ ДА СИ ГО ГЛЕДАМЕ САМО НА ФИЛМ, А?
13
1
 
2
 
! Отговори
Страшно преди 5 години
Тази банда ми звучи изключително зловеща. Изглежда убиват за удоволствие.Говорим за 17 човека организирани убийци. Изключително опасна ситуация. Младите пишман-бандити сега ще се вдъхновят от тях и може да станат страшни касапници.Вижте Мексико - няма как да ги стигнем по убийства, но хайде да не ги и гоним, МОЛЯ!
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На 5та снимка - четиримата от запаса! Кой от тях е съботянина!
11
0
 
7
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
На Шипка всичко е спокойно.
10
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията пази!Газов пистолет, 2 масура, телефон от миналия век и тетрадката с домашното на някой третокласник. Страшни доказателства, ама аре стига, че май имаме прашинки в очите
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е тъй де, той и моя познат имаше разрешително, купи си много хубав патлак обаче не му подновиха разрешителното и от цялата тая работа е 2 бона назад!Че така, разрешителното днес го имаш, утре го нямаш!
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 6Ние нямаме такива проблеми. Имаме си надлежно издадено разрешително за истински патлак. Вие му мислете.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога не съм кандидатствал за КНО, щото знам от потърпевш че няма особен смисъл тая работа, само с рушвети става! А и веднъж да вземеш, няма да го имаш дълго ако си случаен! А и да внимавам да не ошамаря някой за да не ми го вземат, не, благодаря!
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според *** ни закони, газеняк с отвита муфа е със същия статут като Макарена, Глок и тн! Затова не е рядкост, при изземване на газеняк, ченгетата да му отвият муфата след изземването и така го предават за експертизата, и бам - на човека дето са му иззели газеняка всъщност са му иззели незаконното огнестрелно оръжие! Чудно,А! Затова при изземване на газеняк, пишете изрично в протокола че муфата е завита, правете клипчета и каквото ви хрумне за да не ви нагласи някое гаден ченгел!!!
5
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До64Защо е този вой? Не ти дават разрешително за истински патлак ли?
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шайката е внесла законопроект в който освен черните карабини за ловците, ще забранят и газовите оръжия по поръчение от еврогейовете, щото можели да се преработят в бойни газеняците! Ако газеняка е с отвита муфа, според *** ни закони - вече е огнестрелно оръжие! ***, прости герберасти! И дори и да се преработи да стреля с бойни патрони, колко изстрела ще издържи ЦАМ-а преди да се цепне
3
0
 
18
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Ако това на снимките са доказателства, тия п/ичове ще излязат на свобода след месец-два, чисти и неопетнени...
2
0
 
12
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Война между групировките. Всяка със своите средства и възможности.
1
0
 
28
 
! Отговори
Сайга 12 преди 5 години
Това на 1-ва снимка е изключително страшно оръжие - турски газов пистолет от сравнително нисък клас. Нямахте ли снимка на боен?