Орбан загуби пълната власт в Унгария заради... секс скандал

На луксозна яхта край Дубровник кметът на Гьор се забавлява с наркотици и млади момичета
14 окт 2019 21:30, Нели Христова
45
Орбан загуби пълната власт в Унгария заради... секс скандал

Консерваторът и националист Виктор Орбан вече девет години е на власт. Но желязната му хватка над Унгария е на път да се разклати, след като едно видео се появи в интернет. На него се вижда как един от съюзниците на премиера далеч не се държи според консервативните разбирания на правителството си.

Мястото е лъскава яхта в Адриатика, близо до Дубровник. Главният герой - кметът на град Гьор Жолт Боркай. 54-годишният женен мъж с две деца се забавлява в компанията на няколко млади момичета. Разбира се, забавлението приключва с оргия, която включва и много наркотици.

Клипът бе публикуван в навечерието на местните избори в Унгария. Партията на Орбан не успя да се защити подобоващато преди началото на изборния ден и, разбира се, изгуби Гьор.

Секс скандалите не са често срещани в унгарската политика. Но пътуванията с яхти, финансирани от парите на данъкоплатците - да.

Боркай бе обвинен, че неговата оргия е била финансирана именно с такива средства. В своето извинение обаче той отрече да е взимал чужди пари за палавото си пътешествие. Той бе категоричен и че не е използвал наркотици, пишат от Bloomberg.

Опозицията не пропусна да се възползва от ситуацията - на следващия ден те обградиха офиса на управляващата партия с плакати, на които пишеше "Публични средства, кокаин, проститутки", имитирайки слогана на партията "Бог, нация, семейство".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Либерастите какво ли не опитват, за да разкарат неудобните им политици! Да беше само Орбан... Полша не им харесва, Италия... Да припомним за Тръмп - шпионски разследвания, секс скандали, данъчни.... Ами Каталуния...???Борбата на либерастията за кокала е много свирепа - в състояние са да изтребят 1/2 от човечеството само, за да са на власт!
29
0
 
1
 
! Отговори
до 36 преди 4 години
ами тука няма кучета да го налаят щото сме една шепа хора и всеки е зависим от някого който е на хранилката, а как да лаеш на ръката дето дава хляба...лаят кръстосано на другите стопани пък те са същите...
28
1
 
2
 
! Отговори
Орьо Ибачев преди 4 години
еми то всички висши чиновници са така, просто на тоя ся с му вдигнали мерника да го свалят, тва е. а предсавете си да се забавляваше с млади мъже, щяха да го линчуват сигурно. а помните ли оня американския президент? да не споменавам и други
27
0
 
4
 
! Отговори
SS преди 4 години
Получи се нещо от сорта тамошния унгарски ЦЦ, нашия тука се качва на асансьори оня се качва на жени, кой където може...
26
0
 
10
 
! Отговори
Поне преди 4 години
там хората са се отвратили от секс скандали и крадене на еврофондове и наказват с вота си! А у нас керванът си върви и даже няма кучета да го налаят!
25
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повечето хора, които се правят на много морални, са най-извратени.
24
21
 
13
 
! Отговори
Учудва ли се някой? преди 4 години
Интелигентите, образованите хора в големите градове, тези които печелят пари и плащат данъци му биха шута на Орбан. Провинциалистите, небразованите, нескопосаниците, дето все някой друг им е виновен са неговите избиратели.Паралели в цяла Европа колкото щеш.
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НационалистАре не се обяснявай като ученичка
22
15
 
17
 
! Отговори
Смотан преди 4 години
До 1ъМомче, не разбирам кво те брига какво става в Унгария, но на мен ми е супер куул в Европейския съюз, сигурен съм че и на теб ти е супер куул. Защото ако го няма, ни на Гърция ше си завлчееш мал**мния з**ник, нито ще идеш да видиш колко е много яко в Западна Европа и да се разходиш малко на хубаво, така че айде *****и такива, дайте си малко сметка къде точно живеете и колко точно е супер всичко и спрете да тролите и да хулите Европейския съюз. Такива като вас са за Съветския съюз само....
21
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гадно! Много гадно !!!
20
2
 
7
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Охаа, тая брюнетката май е доста яка, има едри гърди.
19
8
 
36
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Пълна постановка ,същия номер го спретнаха и с ония австрийския политик пак някво клипче заснето преди незнам си колко години изведнъж се появява непосредствено преди избори и бил там с няква дъщеря на 'руски " олигарх ,която в последствие се оказа дъщера на някакъв латвиец и не било компютри а компоти !Доматите с колците ги ядем!Това са активни мероприятия на Сорос и компания!А за Бил Клинтън и принц Андрю които са посещавали педофилския остров на Епстейн нищо!
18
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля ви, човешко е - това точно на кой пречи?
17
6
 
10
 
! Отговори
Q преди 4 години
Те си отработват парите получени от НПО на САЩ.
16
4
 
30
 
! Отговори
13 преди 4 години
Алкохола е зле, дано поне дрогата да си е струвала Не се научиха, че телефоните се събират. Как до сега на чуха за Едуард Сноудън, заслужават си го. Всеки телефон е на разположение на ЦРУ има ли батерия и интернет. Лесно могат да влязат и да снимат когато си поискат. Всеки телефон е камера и диктофон на живо. Това са фактите.
15
6
 
12
 
! Отговори
гост преди 4 години
*** изпълзяват от дупките....Дано има повече такива "лоши" политици като Виктор Орбан!! А не като всички наши,без изключение ме.завци и продажници.....
14
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Кроят му шапката"на Орбан,най вече заради чуждоземците.*** ще му накревят капата.Той лично не е участвал.А по този "критерии"то половината от партийните вeличия в ЕС,включително и дамската част,са направо ГЕЙзери на такива истории.Унгарците не са ***,че да се хващат на тъпотии.Ми Мути Меркел на младини и тя се е разхождала по евино облекло по плажовете,ама какво от това.Миналото си е минало.Хората живеят в настоящето.А дедо Шорош,какви ги е вършил на младини.Светец ,а?
13
5
 
23
 
! Отговори
преди 4 години
Някой може ли да ми каже какво се вижда на снимката и видеото ?Според мен нищо. Това се дължи на "интелигентните" закони на ЕС. Политическият ЕС трябва да си ходи. Крайно време му е.
12
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Кроят му шапката"на Орбан,най вече заради чуждоземците.*** ще му намесват шапката.Той лично не е участвал.А по този "критерии"то половината от партийните вeличия в ЕС,включително и дамската част,са направо ГЕЙзери на такива истории.Унгарците не са ***,че да се хващат на тъпотии.Ми Мути Меркел на младини и тя се е разхождала по евино облекло по плажовете,ама какво от това.Миналото си е минало.Хората живеят в настоящето.А дедо Шорош,какви ги е вършил на младини.
11
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Станало преди 5 години. И то с ***. ГолЕм праз. А че тука го караме на гейове - мълчание... То и кметчето на герб от Стара Загора го тъ.панят - само тишина...