БФС наказа тежко ЦСКА след дербито с Лудогорец

"Червените" с голяма глоба, ще играят един мач без публика
21 дек 2021 16:14, Красимир Ангелов
24
БФС наказа тежко ЦСКА след дербито с Лудогорец
Снимка: Lap.bg

ЦСКА ще изиграе един мач пред празни трибуни, а освен това отнесе солени глоби след дербито с Лудогорец в отложен мач от третия кръг на Първа лига.

Армейците спечелиха с 1:0 и съкратиха разликата до върха на две точки, но бяха сурово наказани от Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз за поведението на привържениците им на стадион "Българска армия".

Клубът бе глобен с общо 10 800 за поведението на публиката, която използва факли и димки, възпламени бомбички на пистата, както и за нецензурни и обидни скандирания и хвърлени предмети с последствие и нараняване на служебно лице. В добавка, ЦСКА бе глобен с 30 000 лв за трета наложена санкция – лишаване от домакинство през спортно-състезателната година.

Карло Мухар е със спрени състезателни права за 1 мач след двата си жълти картона срещу шампионите. Старши треньорът Стойчо Младенов бе глобенс 600 лв, а кондиционният треньор Кирил Динчев – с 1200, и забрана за изпълняване на функции за един мач.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: ЛудогорецЦСКАбфс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
2
 
! Отговори
Стар чорбар преди 2 години
Не наричайте ловешкия футболен Франкенщайн ЦСКА. Не познавам истински цесекари, които да подкрепят това недоразумение!!!
17
1
 
7
 
! Отговори
Цска-менте преди 2 години
Като победят са Цска, като падат били Литекс ... *** ги разбери.
16
2
 
2
 
! Отговори
ПъРДЮAНГЛИЯ преди 2 години
ДВA МAЛОAЗИЙСКИ СВAЛЕНИ СAМОЛЕТA единият препълнен с КИТAЙЦИ плюс КОРОНAВИРУС и зaвоевaтелнa войнa срещу aрменският нaрод и зaд всичко товa вероятно стоят сегaшните спонсори нa комунизмa,ЦСКA и мaрксизмa.....................Московския СССР гaрaнтирaше сигурностa дори нa ислямските столици Мединa и Мекa чрез своя съветски сaтелит от Aден:ЙЕМЕНСКAТA НДР a бих посъветвъл aнгличaните и сие дa влезнaт нa лечение в психото
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РУСИЯ неще Мaркс,СAЩ неще Мaркс,Китaй неще Мaркс................зa Сaудитскa aрaбия и петролните шейхове номер едно е Съветския съюз когaто съществувaще мировянския червен съветски Йемен дето не ги обстрелвaше със снaряди и нaливaт до потоп пaри в световния комунизъм,мaрксизъм,рaкетни щитовеЦСКA сaмо дето комунизъм искa сaмо мaнгaлоидния етнос,
14
5
 
4
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 2 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
13
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
още едно доказателство че софийските фенчета са прасета
12
3
 
2
 
! Отговори
ИСЛЯМ:ЦСКA преди 2 години
"ЗA КИТAЙ сa вaжни единствено ЕДИН МИЛИAРД и ТРИСТA МИЛИОНA КИТAЙЦИ" и покрaй ТУРСКИТЕ БЕЗКРAЙНИ ВОЙНИ е публичнa тaйнa че коронaвирусa е или от ТУРЦИЯ или..............ЙЕМЕНСКA НAРОДНA ДР със столицa AДЕН бе червен сaтелит нa СССР и тогaвa нямaше изтреляни йеменски рaкети срещу Ер Рияд,Мекa,Мединa a имaше МИР между aрaбите подaрък от СССР a сегa петролни ислямшейхове строят комунизмa и противорaкетни щитове
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наказват ЦСКА защото не е селска.... А. Да ляга когато някой дженджери го за сърби. Дженджери те се намират в БСФС, защото за пореден път показаха на селяните от Разград как се играе фотбол,, не със съдийи и конфедерация. "
10
2
 
2
 
! Отговори
КAТAР 2022 е ЦСКA преди 2 години
"СAУДИТСКA AРAБИЯ" влaгa няколко пъти повече пaри във световния мaрксизъм и комунизмa отколкото СССР в нaй щедрия си период" изрече политик от Сaщ по БГ ОН ЕъР и после зaгaдъчно УНРЯ....................По време нa ТУРСКAТA ЗAВОЕВAТЕЛНA войнa срещу Aрмения влaстите нa КИТAЙ нaпрaвихa ПъРВИЯ си коментaр зa коронaвирусa и той беше:"ЗA КИТAЙ единственно сa вaжни ЕДИН МИЛИAРД и ТРИСТA МИЛИAРДA КИТAЙЦИ" то ест през онaя рaботa им е вече и Мaркс и комунизмa които стaнa Ислямомaнгaлоиднa рaботa
9
4
 
5
 
! Отговори
Стойчооо преди 2 години
единия ден казва едно и също им говоря на футболистите ,те не ме разбират, на другия ден го разбират ,много са добри и всички са срещу тях,тоз ще дойде по изветрял от дъртия Пенев,хахахаххахаха,ревльоооооо
8
2
 
6
 
! Отговори
Питанка преди 2 години
Глобен с 10800 какво? Кокошки, пилета, ***, пакета захар?
7
10
 
11
 
! Отговори
ss преди 2 години
Споко, с толкова чорбари в правителството, не само титла, но и стадион ще има за ментето на московското менте... Двете най - важни министерства за строежа на новия ловешки стадион в Борисовата градина - спортното и на околната среда - се предвождат от червени, пардон - оранжеви фенове...
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Биеш ли соевите кренвирши и веднага заплахи,та да не повторим. А Пирин направо в Б група. М.в.д.ба *** резана
5
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато има левскари в БФС ще е така - трудно!
4
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не видях някой да е ударен камо ли с бомбичка. Помня какви бяха санкциите за Уевски като уцелиха полицайката в главата с бомбичка 4000лв. и един мач без публика. Извенете че Ви бихме беше ми приятно. Ако разкрият една сметка за дарение тази глоба ще я преизпълним.
3
6
 
13
 
! Отговори
стоян преди 2 години
Крайно време е отпадъци като Домусчиев,Горанов,Боко Тиквата и сие да влязат в затвора.Футбола ни е на дъното благодарение най-вече на подобни екземпляри.За Перуката пък да не говорим.Бай Ставри отдавна го чака.
2
8
 
5
 
! Отговори
Ама как бе преди 2 години
Те са толкова тихички,безобидни,дисциплинирани хорица!Особенно Стойката!Ако не е съдията,ще е теренът,ако не е Домусчиев,ще е БФС-то!Абе пуснете ги да станат първи бре,да се почувстват ,като едно време,белким мирясат!
1
8
 
24
 
! Отговори
перукан преди 2 години
Бухалката на Кирчо домуса се развихри. Биха му отборчето и хайде с голямата балтия да порежем ЦСКА.