Студенти и работодатели се търсят взаимно

Проектът "Студентски практики" на МОН вече е активен
12 сеп 2016 13:37, Анисия Иванова
10
Студенти и работодатели се търсят взаимно
Архив: Булфото

Информационната система на проект "Студентски практики" вече е достъпна за регистрация за студентите и висшите училища. Чрез своите академични наставници висшите училища ще подпомагат процеса на изпълнение на практиката.

Само в рамките на вчерашния ден над 180 студенти са изявили желание за участие в практики в реална работна среда по професионалните направления, по които се обучават, и са се регистрирали в информационната система чрез създаване на свой профил.

Преди седмица бе дадена възможност на работодателските организации да се регистрират в информационната система за участие в проект "Студентски практики".

През тази седмица са се регистрирали над 600 работодателски организации. Процесът по регистрацията на работодателите ще продължи до края на проекта – декември 2017 година.

Информация за проект "Студентски практики", който се изпълнява от Министерството на образованието и науката по Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж", ще намерите на адрес: http://praktiki.mon.bg/sp.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
....и всеки вика вземи го ти!
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да! Студенти и работодатели се лъжат взаимно! Така е в диспансер България! :)))
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквото си търсят, ще си го напипат.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Студентите търсят работодатели, ама в чужбина, а не в България.В мутристан могат да бъдат само бели роби.
1
1
 
5
 
! Отговори
плагиат преди 7 години
Страх тресе ги мутрагени,маскирани бизнесмени.Свършва земното им време,в ада Дявол ще ги вземе.Вожда да им спре войната- яко ще да си изпатят.Кой каквото да говори,Господ гледа ги отгоре!А юнаци на земята,ше им поскъсим снагата!