Марешки се оттегля от надпреварата за президент

Щял да разбива картела в горивата, а и кампанията била несериозна
Обновена: 10 юли 2016 23:20 | 10 юли 2016 17:18, Анисия Иванова
24
Марешки се оттегля от надпреварата за президент
Снимка:

Веселин Марешки обяви, че прекратява участието си в надпреварата за президент. Това се посочва в писмо, разпространено до медиите от екипа му. Ето какво пише в него:

Уважаеми българи,

с настоящото писмо обявявам, че прекратявам участието си в напреварата за Президент на Република България. По две причини.

От една страна, така ще мога да се концентрирам върху родолюбивото и патриотично дело - разбиване на картела в горивата. Картелът, който ежедневно ни ограбва и мародерства, не позволява на българския народ да живее добре, да има бъдеще за децата ни и за развитието на бизнеса.

От друга страна, все повече имена на хора, които са участвали досега в управлението на държавата през Прехода - било то като депутати, министри, и. т.н., се спрягат за надпреварата. Така присъствието на смислени и сериозни кандидати за поста на държавен глава като Владимир Кузов (бивш депутат), Кристалина Георгиева (еврокомисар),  Борислав Ноев (бивш депутат), Мая Манолова (бивш депутат и омбудсман), Цецка Цачева (председател на НС), Радан Кънев (настоящ депутат), Луна (певица) и така нататък, на практика показва несериозността, с която партиите гледат на тези избори. И опитът им за пълно обезличаване на Президентската институция.

Гореизброените са все хора, които не са казали и една дума срещу картела на горивата, нито пък са предприели някакви дейсктвия, които да помогнат на хората в битката срещу него.

Затова аз се отказвам да участвам в този цирк. С това си действие ще защитя вярването си, че човек не е живял напразно, ако е направил нещо добро за хората. Аз продължавам да им помагам ефективно и реално, а не с празни обещания.
Не ме разбирайте погрешно, това в никакъв случай не е поражение. Това е крачка в страни, за да продължим напред.

А ние продължаваме! В четвъртък, 14.7.2016 г., в 18:30 ч. в Добрич, в хотел "България", ще направим първата структура на Националното Освободително Движение "За Чиста и Свята Република". Не случайно избрахме това име. Вярвам, че е време за Освобождение. Ако преди 150 години сме говорили за физическа свобода, днес става въпрос за друг тип - свобода да не бъдем ограбвани, свобода да бъдем образовани, свобода да избираме как да живеем.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
явно му подшушнаха 4е ще загуби много от бизнеса си !
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за да разбие картела ще трябва да обяви война на мафията в Русия и да я победи в БГ-то.
19
14
 
7
 
! Отговори
Оху преди 7 години
Tовариш Магарушкин още ли внася фалшиви лекарства от Китай,или сега вече ги смесва с истински за да ловят дикиш?
18
11
 
6
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Какво друго можеше да направи една червена мутра без външен вид,с криминално минало и с евентуално затворническо бъдеще,търгуваща с Ислямска държава?
17
1
 
16
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Прекалено трудно ще му е да влезе в политиката, ако е свестен човек! В едно интервю П.Берон каза директно -- ония там имат защитен механизъм, не можеш да се навреш между тях току-така. Трябва да си подлец и крадец на тяхното ниво - ни по- добър, ни по-лош. И в двата случая те сиктирдисват.......и без тебе !! Трябва да си наш човек......
16
13
 
5
 
! Отговори
ined преди 7 години
Кузов има много по-добри шансове за президент от Магарешки.
15
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за разлика от другите политици и тъи наречени бизнесмени които само говорят илъжат марешки реално е направил нещо за бъл;гарският народ от години неговите аптеки продават наи евтините лекарства а сега се мъчи да разбие монопола на горивата с реален риск да бъде физически унищожен от петролната мафия ивъпреки това не се отказва за мене това е достоина за уважение позиция
14
2
 
2
 
! Отговори
Dona преди 7 години
Zashto ne go izpratite na gospodari na efira? Namazakoni za tiq pone da gi vidi naroda.
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АБЕ МАФИЯТА ЗАЩО СПРЯ ГАЗТА В ЦЕЛИЯ ТЪРНОВСКИ ОКРЪГ ОТ ЕДНА СЕДМИЦА БЕ?ТАКА ЛИ Е В ОСТАНАЛАТА ЧАСТ НА КЕНЕ ФА??
12
5
 
3
 
! Отговори
Mariana преди 7 години
Gospodin Mareshki se za4udi s kakvo da se zanimava-parvo da opravi otnosheniqta si kam svoite slujiteli v aptekite.Maiki s malki deca nqmat pravo na bolni4ni-neglasen zakon da mu mislqt babite osobeno tiq,koito o6te rabotqt. Otvraena sam ot al4nosta mu,ne e dostoen za politik.
11
3
 
7
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Марешки да беше се кандидатирал най вероятно българина щеше да гласува за Ра8да (дълбоката) или човека на Герб .....неизбежна е съдбата на простия българин ....сам ако не можеш да си помогнеш и бог няма да може !
10
6
 
27
 
! Отговори
2 преди 7 години
не е красив...жените-кукундрели искат бат Бойко да сънуват или плъха Първанов. Ние българите гласуваме за този за който ни кажат по телевизията....бих гласувал за него, като знам какви простотии направиха гербаджииите на изборите само и само да спечелят ..или плъховете от ляво.
9
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви картели ще разбива този. Валя Ахчиева и Афера го разкатаха.
8
6
 
33
 
! Отговори
ПотрЪбител преди 7 години
Сега вече МОЖЕ и да гласувам за него-да направи партия, да излезе с идеи, да спечели избори и да стане мин. председател. Така се прави "революция", а не да се крие зад безвластната фигура на президент.
7
6
 
58
 
! Отговори
Варненец преди 7 години
Ами просто е - гледайте в сайта Fuelo, цените на горивата на различните бензиностанции и сравнете тия на Марешки с останалите. Средно с 20ст. са по-ниски , това е реален опит за борба с картела. За 8 месеца ми е спестил по-вече от 120 лв. От никой друг от политиците не съм видял такива резултати.
6
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кузов - кандидат-президент?! това ако е истина, тоя човек просто ще си отнесе пердаха някъде. ама ще е наистина много тежък пердах, като за някой, който не е просто клоун, а истински гнусна ***, и се опитва да се вре, където не й е мястото.
5
13
 
51
 
! Отговори
Владислав преди 7 години
Жалко, щях да гласувам за него, защото всички са маскари, но този поне защитаваше добри идеи и ги вършеше на дело.
4
12
 
4
 
! Отговори
Uuuupi преди 7 години
Chestit nov nationalen praznik, bulgari!:-):-):-):-)
3
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Магарето по принцип е по умно от човека.
2
4
 
44
 
! Отговори
Mopcku_ преди 7 години
Кога най-сетне Марешки ще купи пивоварна ?