Радев слуша за себе си: Дезертьор, кариерист, шпионин на Кремъл...

Заради "безотговорно бръщолевене" бил на ръба да загуби ориентация кой е
205
Радев слуша за себе си: Дезертьор, кариерист, шпионин на Кремъл...
Снимка: Facebook

Шефът на ВВС в оставка генерал Румен Радев заявява, че чете и слуша "невероятни упражнения" по свой адрес.

Още по темата

Във Facebook преди два дни генералът обяви, че ще даде отговор на въпросите, свързани с оставката му, нападките към него и състоянието на ВВС, след като президентът издаде указ за освобождаването му от военна служба.

Ден по-късно в нов пост в социалната мрежа, Радев изрежда темите на "упражненията" по свой адрес: "лъжец, разцепник, дезертьор, кариерист, комунист, човек на "Козяк", шпионин на Кремъл, дори държавен изменник..."

"Попрището на безотговорното бръщолевене ми е непознато, но не мога да отрека проявените въображение и изобретателност. Понякога всичко звучи толкова убедително, че самият аз съм на ръба да загубя пространствена ориентировка (по авиаторски) кой съм всъщност", коментира той.

Към думите си Румен Радев е постнал и изпълнение на "Реквием" на Моцарт.

Генералът е един от номинираните от БСП за кандидат-президент, лидерът на АБВ Георги Първанов също не скри, че го одобрява за поста.

Номинацията на левицата обаче му спечели критики от ГЕРБ в лицето на премиера Бойко Борисов, който заяви, че си е "изгубил времето" с него.

Ген. Радев подаде оставка миналата есен с мотив лошото състояние на родните ВВС, но тогава именно Борисов го убеди да не напуска.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човекът има партийно поръчение.И трябва да го изпълни.
154
1
 
6
 
! Отговори
франко фере преди 7 години
Дано да е читав човек и след това президент.
153
10
 
1
 
! Отговори
кипазе преди 7 години
този мишок показа че е зависим от червената мафия това да си хвърлиш генералските пагони да ставаш кандидат за президент е смешна работа
152
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Срам за ВВС и генералския пагон.
151
11
 
2
 
! Отговори
КИФЛАДЖИЯ преди 7 години
тоя взе да реве като ощипана мома на седянка
150
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
......генерал и.....пожарникар....
149
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами ако имаш ВВС войски,не можеш да ги караш да пазят границата с хвърчило. Абе,как може ГЕРБерите,да вярвате на лъжа,след лъжа,след лъжа ?!?
148
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хризантемооо,маа,да не си кръстила ,,котето"-миризлив каскет,въпреки явната прилика,по-добре търси други сравнения?!Разбирам,че е дълбоко в кореновата ти система,но злобата и омразата,ще те доведат само до още по-бързо повяхване.На 6 ти,няма да станеш по млада и по-хубава,но ако това,ще те успокои,президентът-генерал Радев,ще произнесе победна реч,обявявайки се за демократично избран твой президент. Ядец !
147
10
 
3
 
! Отговори
ТРАКИИСКИ преди 7 години
Ген. Радев е поредния руски шпионин ,които иска да се добере до властта. Един предател и престъпник ,кариерист и негодник ,готов да заложи на карта бъдещето на България в името на руските заробващи интереси . Този човек е пълен политически некадърник и съмнителен професионалист ,които бяга от кариерата, за да величае собственото си его и бъде поредния послушник на *** и техните руски кукловоди.
146
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се карайте,бе!Вече е твърде късно!България бавно и мъчително, но със сигурноност изчезва!По-добре помислете как да се спасите - вие и близките ви, докато не са ни записали и нас в графата - Бежанци!!!!
145
0
 
3
 
! Отговори
Винету преди 7 години
До ха-ха-ха. А дали ще ти е смешно на 6 ноември вечерта?
144
4
 
2
 
! Отговори
Хризантема преди 7 години
До 170 жалък анонимник. Ами ще видиш колко ще гласуват. Само че ще имаш ли смелостта да се появиш тук пак на 6 ноември вечерта? А като намаляват гласувалите за ГЕРБ вие колко кметове на областни градове имате след последните местни избори, че нещо паметта ти е изтрита? Или зомбирана - няма значение, миризлив каскет.
143
0
 
9
 
! Отговори
до Демосрат преди 7 години
БСП използва български пучисти. Воене преврат ли ще правят?------------Къв военен преврат бе сме..хур...ко!За тази цел ни трябва Армия !!!!Къде я виждаш тази армия, а??Нали именно вие "ду...***....кратите" я заличихте!
142
2
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Този ще е новият български президент !Достоен мъж ! Истински мъж, а не като Пастирката ..Истински генерал, а не измислен като Боко ...Истински БЪЛГАРИН, а не като антибългарите, които управляват днес родината ни ...Държава без армия не е държава, а армия без ВВС не е армия.Затова генерал Радев - президент !
141
5
 
3
 
! Отговори
демократ преди 7 години
БСП използва български пучисти. Воене преврат ли ще правят?
140
2
 
6
 
! Отговори
ДЦ преди 7 години
Няма да се плашиш Генерале!!!!!!Хич, да не ти пука!!!!!Стахуват се, затова и лаят!!!Стига, писна ни от партийни марионетки.Бг има нужда от Личности - родолюбци и патриоти, защитаващи националните интереси на Бг, а не на политически мажоретки готови да изпълнят всяко желание на господарите си от чужбина ( САЩ и европейските комисари, и чиновници от Брюксел).
139
2
 
4
 
! Отговори
Открийте разликата преди 7 години
ГЕНЕРАЛ и ,,генерал".
138
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Господарят Юнкер благоволи да даде съгласие и ББ ВЕДНАГА СЕ ВТУРНА ДА ЦЕЛУВА ХХХХХХ НА Путин.
137
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ,хвана голямото нанадолнище,селският тарикат Тиквоний,взе да се усеща,зачерви се,запени се,явно,кръвното е вдигнал.
136
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хризантемо, не е важно колко са гласували на последните избори, важно е колко ще гласуват на следващите. Защото на всеки избор депутатите на герб стават все по-малко.