Шамари, ритане, скубане... "Приятелки" в лапите на насилието

Поредният ученически бой е между 14-годишни и е с бургаски адрес
Обновена: 19 окт 2016 07:27 | 19 окт 2016 07:00,
40
Шамари, ритане, скубане... "Приятелки" в лапите на насилието
Кадър: vbox7

Поредното видео с насилие между ученички взриви социалните мрежи. Този път детското насилие е с бургаски адрес. Боят е станал преди два дни в квартал "Изгрев".

14-годишни момичета си спретнали жестокия бой, който преднамерено заснели с мобилен телефон. От кадрите се вижда как пет момичета се карат, а шести член на компанията снима свадата.

Разправията трае само секунди, след което една от девойките се нахвърля да бие своя връстничка. Тийнейджърката я напада свирепо и започва да я бие по лицето с шамари, като едновременно с това я блъска.

От удара, жертвата залита, а биячката я "спасява" от падане като я хваща за косите и я дърпа в обратна посока. Следват нови удари и скубане, докато момичето пада безпомощно на земята. Докато трае побоят останалите приятелки спокойно гледат сцената като на кино.

Само една от тях се намесва и опитва да озапти побойничката, като я хваща с две ръце през кръста, но не успява.

Самоличността на побойничката вече е разкрита. Тази на пребитото момиче - също. Шамарите във видеото раздава 14-годишната Николета, битото момиче пък се казва Полина. Ръководството на СУ "Добри Чинтулов" също е информирано за инцидента.

"Момичето е ученичка в 8 клас, за второто момиче не мога да коментирам. Нещата са задвижени и са овладени, предприели сме мерки и ще разговаряме с родителите. Нямаме представа каква е причината за случилото се. Само мога да кажа, че инцидентът е станал в събота, в извънучебно време и извън двора на училището", коментира пред "Монитор" помощник-директора на школото Димитрина Папаринова.

Прокуратурата вече се е самосезирала по случая, а в Пето РПУ е образувана преписка по случая, като разследващите работят по две основни версии, че до боя се стигнало след обида от страна на пострадалото дете, а втората е за любовен триъгълник. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
ппппфу преди 7 години
Голяма драма, голям побой и мощна агресия. Стига глупости- единствената разлика е, че едно време не се заснемахме и не се разпространяваше информация. Не смятам, че точно този клип и случай показват децата да са по-агресивни или нещо такова. Голяма работа- едно момиче удря шамар на друго!!
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако искаш да промениш едно общество, промени момичетата... За съжаление при нас момичетата все повече деградират, не без любезното съдействие на почти всички медии, които акцентират върху грозното и животинското поведение на разни парцали, от там и блатото, в което затъваме.
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато Ердоган гради империя и предявява все повече претенции към съседите си, включително и към нас, нашето общество върви към упадък. На 11-12г започват да употребяват фалшив алкохол и марихуана, на 13г вече започват да правят с*кс и да ходят без бельо. Родители те им с безразличие бездействат и гледат само как да оцелеят в сивото си ежедневие. Политическият ни "елит" се е хванал гуша за гуша кой да захапе поредната мръвка от разлагащият се труп наречен България. Нямаме бъдеще в този свят.
23
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей сега ген. Радев като оправи кемитрейлса де хамериканеците ни пръскат и чалга поколението на червените мутри и то ще се оправи. Да живей БСП, да живей *** - да праща рубла на БеСиПьто...
22
1
 
29
 
! Отговори
1 преди 7 години
Какво им става на тия момичета? От прости родители - по-прости деца.
21
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тези кифли на снимката не ми приличат на деца, така че не може да се говори за детско насилие
20
0
 
23
 
! Отговори
ан преди 7 години
ТАКИВА СЛУЧКИ СТАВАТ ВСЕКИ ДЕН ПОЧТИ ВЪВ ВСЯКО УЧИЛИЩЕ В БЪЛГАРИЯ.ЗА УЖАС АГРЕСИЯТА МЕЖДУ МОМИЧЕТАТА Е В ПЪТИ ПО - СИЛНА И СТРАШНА ОТ ТАЗИ ПРИ МОМЧЕТАТА. УЧИТЕЛИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА НЕВИДЕЛИ, РОДИТЕЛИТЕ ГИ НЯМА , А ТЕЗИ МОМИЧЕТА СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ ЩЕ РАЖДАТ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!КАКВО НИ ЧАКА?
19
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
девойчетата копират от видеата на "лошите момичета в музиката" и на свой ред искат да са лоши. мисля, че на две - три от тези биячки могат да им организират едномесечна "ваканция" в някое учреждение. Бас ловя, че после няма да се чувстват толкова "лоши". Дори смятам че ще избягват непознати хора
18
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредните мръхли, които нямат грам възпитание. Да дадат и родителите на побойничките, които само се водят такива явно. Жалко, това е голямо падение и показва нивото ни.
17
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Демокрация бе.Ко ми ревете. щом така е решило момичето Всеки може да си прави каквото иска.Ако беше едно време момичето щеше да е остригано 0 номер а родителите нахокани.
16
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ръгат се още от малки made in bg
15
1
 
16
 
! Отговори
д преди 7 години
кокошки, тия се бият за някакъв олиг*френ, да не би да учат за крави в училище:)
14
0
 
3
 
! Отговори
анонимен трол преди 7 години
Скучно :|||
13
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия пак се карат за по-добър полов живпт :)
12
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има вероятност битото момиченце Полина да е от Русия!
11
2
 
7
 
! Отговори
онбашията преди 7 години
като гледам това видео ме е срам че съм българин, това е трагедия, бият се като бебета, никой не учи децата си на наистина важните неща в живота.
10
1
 
25
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
На 14 и вече в любовен триъгълник. Тези от малки взеха да си пълнят дупките....
9
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако това се случи с мойто дете просто ще покажа и на биячката и на родителите й как се бият шамари
8
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки си прави, каквото си иска - прабила няма. Българинът разбира демокрацията като свободия и анархия.
7
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След 27 години демокрация - Видими резултати. Браво. Да живеят Майката и Бащата на нацията и партията-държава.