Обичани звезди в подкрепа на децата - "Българската Коледа"

Румен Радев ще продължи инициативата
26 дек 2016 07:30, Елка Василева
18
Обичани звезди в подкрепа на децата - "Българската Коледа"
Кадър: bTV

Новоизбраният президент Румен Радев ще продължи благотворителната инициатива "Българската Коледа". В профила си във Facebook Радев заяви, че инициативата трябва да продължи въпреки пробойните в здравната система и че тя няма да ги излекува, но всички заедно можем да се обединим и да подкрепим инициативата.

Обичани звезди от няколко поколения и техните деца застанаха снощи заедно в подкрепа на кампанията "Българската Коледа".

Благотворителният концерт се състоя в Народния театър "Иван Вазов". Тази година "Българската Коледа" подкрепя децата с тежки хронични заболявания. Всеки от нас може да помогне с SMS на номер 1117.

Президентът Росен Плевнелиев, под чийто патронаж се провежда кампанията, също присъства на традиционния благотворителен спектакъл "Българската Коледа". Освен него концерта уважиха патриарх Неофит, както и зам.-председателят на НС Димитър Главчев.

Сред звездите бяха Миро, Графа и Виктория Георгиева, "Фондацията", Николина Чакърдъкова, Веселин Маринов, Славин и Християна Лоизу, Люси Дяковска и A.V.A., Ненчо Балабанов, Крисия, българският представител в детската Евровизия за 2016 г. Лидия Ганева, Преслава и др.

"Най-важното нещо е децата ни да бъдат здрави. Затова всяка година подкрепям "Българската Коледа", защото всички заедно успяваме да помогнем на много детски съдби и това е страхотно. Благодаря на всички, които всяка година помагат на децата", каза Графа.

"Всеки има своите малки и големи победи в живота си. Тези деца са големите герои и смятам, че е много важно всеки един от нас да излезе от ежедневието на собствените си проблеми. Нека поемем отговорност за децата на България. Нека подадем ръка", призова Мирела Демирева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Българската Коледа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Когга ще видим от участниците и промоутърите разпечатка за даренията? Личен пример се вика.И къде ги видехте тия звезди в това облачно време?
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди известно време бяха сложили кутия за дарени средства пред НС - бяха пак за хора в нужда.В кутията дрънкаха монети! А на коктейли и където има гювеч и показност, ***.ашка суетня и претенциозност са първи!И с нашите "звезди" горе- долу е същото!
6
2
 
2
 
! Отговори
koprio преди 7 години
много сте прости ей,дори някой да има нужда от помощ вие се оправдавате с държавата и политиците....във всяка една държава има благотворителни кампании за помощ на деца и други нуждаещи се....какво ви пречи да пуснете един смс и да бъдете съпричастен към болката на семействата на тези деца,а вместо това търсите отговорност от други....когато държавата не помага,помагаме ние ХОРАТА,всеки може да отдели малко,но по лесно е да се плюе и търсят причини да не го направил
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не разбрахме кръвожадните журналисти със заплати по 10 000 колко дариха?
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази инициатива беше сътворена от Гоце,който като един истински комунист знае само да взема.Пастирката продължи от кумова срама,а сега и льотчика ще я продължи.То хубаво,ама питам аз защо всички ние дето плащаме заплати на полицаи,политици,помощи за роми,пенсиите на пенсионерите,пълним бюджета на здравната каса и т.н.всеки път трябва да пращаме смс.Да излизат разни палячовци и да принуждават хората да пускат смс е рекет.
3
1
 
8
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Българската Коледа започна под патронажа на Президента Първанов! Чудесно е че поне тук има приемственост!
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българската Коледа - инициативата, която кара българските граждани да се чувстват виновни, ако не помогнат на хора, за които трябва да се грижи безсрамно крадливото ни управление.
1
4
 
5
 
! Отговори
помнещ преди 7 години
И нито дума че Българската Коледа е по инициатива на Слави, а е измислена като идея и концепция от Росен Петров. Тя първата беше и най добре направена...и събра най много...Както и да е