С пълен военен церемониал ще бъде почетен майор Анастасов

Поклонението ще се състои от 11 ч. в Ямбол
Обновена: 10 юни 2017 17:24 | 10 юни 2017 16:53,
31
С пълен военен церемониал ще бъде почетен майор Анастасов
Снимка: Министерство на отбраната

С пълен военен церемониал ще бъде изпратен утре - 11 юни, загиналият пилот майор Георги Анастасов, съобщиха от Министерството на отбраната.

Още по темата


Пилотът загина при инцидент с хеликоптер при военно учение в Черно море.

Поклонението пред тленните останки на пилота ще се състои от 11.00 часа на 11 юни 2017 г. в ритуалната зала на Централните гробища в Ямбол. Погребението ще бъде от 12.00 часа.

На поклонението ще присъстват министърът на отбраната Красимир Каракачанов, висши офицери и военнослужещи от трите вида Въоръжени сили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
До номер 2 преди 6 години
Пълен *** си ти ! Искрено се надявам да се пръснеш от злобата и простотията си в най-скоро време !
20
7
 
0
 
! Отговори
номер2 преди 6 години
Стига шум! Шофьорът се блъснал в знаме на кораб?! Може да се движи нагоре, надолу, наляво , надясно, напред, назад...Като караме кола и се блъснем в нещо, герои ли ставаме! Въпреки че с колата не можем да се движим нагоре-надолу и шансът да се блъснеш в нещо е стократно по-голям. Жалко, че загина тоя военен, а не другият с изтребителя, но...
19
0
 
1
 
! Отговори
някой преди 6 години
До 23,Не е това причината МИ-14 да не се ползва. Преди години е приет бюджет за модернизиране на ВМС, като част от парите са отделени за закупуването на 6 нови вертолета. Равносметката е: 3 нови "Пантер" и "обслужване" на 3 стари МИ-14. Кажи-речи същата зима става един гаф, след който руските вертолети са вече технически неизползваеми. Изобщо не коментираме това, че и от тази общестена поръчка са се задигнали милиони.
18
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
В Чайка има и Ми-14ПЛ дето могат да се приводняват .... единствен тип машина в света с тази характеристика.... ама нали са руски значи са "стари ***" и не се ползват .... ПАНТЕРИТЕ не могат да се приводняват - просто факти...
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 17Не е унижение, не е! Нали този "народ" си го избра - значи си го харесва...Всеки народ си заслужава управляващите (щях да напиша "водачите", но като се сетих за кого пиша ...)
16
4
 
0
 
! Отговори
Asun преди 6 години
Goliamo maistorstvo...na tolkova mnogo prazen vazduh i voda da oceli drazki...bez orajie daje...
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да прости момчето . В Ямбол имаше един старшина Анастасов . Дали има нещо общо с това момче .? А днес всички видяхме, че ни назначават и ,,управлявя ,,една личност със психически,лабилни отклонения . С една дума -кр.итен.Този човек няма връзка с мозъка . Унижение е за нашият народ да търпим тази гавра наречена Министър -председател .
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен И КОЙ облиза КТБ ?????И КОЙ стана 140 кг и изплюска 26 милиарда допълнително . Че и 1 милиард за реактора на АЕЦ ,заради,, американски интереси ,,Такъв рандеман не даваха и пра.сетата по времето на социялизма
13
1
 
16
 
! Отговори
някой преди 6 години
За пореден път се убеждавам колко плоско е мисленето на българина. Каквото и да се е случило, сега Жоро го няма и нищо няма да го върне. Мир на праха му!
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За мъртвите или добро или нищо друго освен истината. Жалко за момчето. Това е нелеп инцидент. Стават във всички сфери на живота. Но да се изопачава истината не е коректно към паметта на загиналия.
11
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отговорността е изцяло на Радев. Вижда се първо какъв генерал от ВВС е бил.
10
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И чек с 6 цифри, обещетение, а децата безплатно в университети. Наистина Тиквата е и:::диот!!! Голям при това!-----------------Ако Орешарски не беше фалирал КТБ и ние сега щяхме да връчим на жена му чек със шест цифри.Разбра ки, ***?
9
0
 
2
 
! Отговори
Шихор преди 6 години
До Анонимен-10 Те това в този коментар е истината, която ще се случи с всеки пилот на такаява ,,газена тенекия,,
8
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чувствата и политкоректността настрана, но този случай си е чиста проба пилотска грешка. Пилотът се е правил на ас и е рискувал своя и на спътниците си живот. Нямало е нужда да лети толкова близо до кораба, че да го закачи с перката си при случаен порив на вятъра. Това е ненужно безразсъдство.
7
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе 50 млн са си 50 млн. Човешкият живот е безценен, но и тази техника може да спасява животи.
6
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв кре:::теноид трябва да си за са кажеш, че губим 50 милиона, собавките за пенсионерите. Във всички армии има загинали но никога не съм чул и чел, колко са щетите. Познавам жена на която съпругът загива като военен пилот в САЩ. При учения, като нашия пилот. Тя се връща тук и след време я викат в посолството на САЩ. Невероятно уважение и думи, че в загинал за сигурността на САЩ. И чек с 6 цифри, обещетение, а децата безплатно в университети. Наистина Тиквата е и:::диот!!! Голям при това!
5
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов: Освен безценен човешки живот загубихме и 50 млн. лв.Толкова са коледните надбавки на пенсионерите, оцени премиерътАхаааа! Тъжна новина за пенсионерите. Тоя хеликоптер требе да се избие то някъде.
4
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще му посвирят, бате Бойко ще каже една-две остроумни реплики, копирани от другаря ТЖ и това ще е. Приготвяйте се за ново заемче, щото бате ви Бойко в момента най-големия му проблем ще е да си купи нови хеликоптери, с които да извозва чалга певиците и Бистришките Тигри.
3
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкото момче, горките му дечица, горката му жена, майка и баща. Бог да им помага. Момчето си отиде за България. Дано и България им помогне в мъката.
2
2
 
34
 
! Отговори
скърбящ преди 6 години
С каквито и почести да го изпратите, той е мъртъв. Съболезнование за семейството му!