Хайките по морето – PR или упражнение по управление?

Вреди ли поведението на Симеонов на имиджа на кабинета?
14 авг 2017 10:45, Петя Славова
142

Вицепремиерът Валери Симеонов се появи в нощен клуб в Слънчев бряг, за да бори шума от дискотеките по морските курорти. Клиентите обаче освиркаха визитата му с думите: "Оставка".
Още по темата

"Действията на вицепремиера не са политически PR. За да бъде такъв в ситуацията трябва да има политик, а в нея няма", заяви експертът и режисьор Нидал Алгафари в студиото на "България сутрин".

Той попита риторично защо Валери Симеонов не потърси сметка какво се случи с фалиралата банка КТБ, вместо да се занимава с нощните заведения.

PR експертът Арман Бабикян подкрепи думите на събеседника си пред Bulgaria ON AIR и определи създалата се ситуация като комична. Той твърди, че ставаме свидетели на поредното доказателство как "някои хора се упражняват да управляват".

"Управлението на държавата е сложна група от системи. Валери Симеонов е вицепремиер и като такъв, той трябва да задава дневния ред на министрите, не нещо друго", твърди Бабикян.

Вицепремиерът получи остри реакции от страна на посетителите на нощния клуб в Слънчев бряг, което Алгафари обясни с думите: "Каквото повикало, такова се обадило".

"По-страшното е как в заведението са присъствали достатъчен брой чужденци, които идват от държави, устроени по съвсем друг начин и много трудно би могло да им се обясни какво прави един вицепремиер в България", отбеляза режисьорът.

Гостите бяха единни, че поведението на Валери Симеонов вреди на имиджа на кабинета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
1
 
! Отговори
Слънчасал преди 6 години
Нямате угодия. Или не се ходили още в слънчев бряг и никога нищо не сте чували дори какво се случва там по темна доба, че и посред бял ден. тоя нов вавилон трябва да го изравнят със земята и сол да посипят там.
130
1
 
2
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Ще дойде есента и зимата и тия същите дето са оплакват от шума , ще се оплаквот че е много тихо.Който иска тишина да ходи в санаториум.
129
0
 
2
 
! Отговори
бургазлия преди 6 години
До АнтиАма кой закон бе вуйче, дай закона, дай член, дай алинея. Край нямат изцепките...
128
0
 
2
 
! Отговори
Zeleno Vodoraslo преди 6 години
Dj Stancho top bg pilot izstrebitel v nato!Bojidar Kuzmanov prezident, Mitio Ochite energien ministar na rebegeto.
127
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Валерката го изхака на морските селяни"Ало Бургас, това с хакването ще стане, когато Валерката тръгне посред нощите да решава демогравския проблем.
126
1
 
2
 
! Отговори
Бургас преди 6 години
Валерката го изхака на морските селяни и им дойде като гръм от ясно небе.И да вият и да не вият закона трябва да се спазва,а на който не му харесва да отглежда ***, там дават субсидии по линия на ЕС и глоби няма!
125
1
 
4
 
! Отговори
ПИЧ преди 6 години
НЕКОМПЕТЕНОСТ , НЕПОЗНАВАНЕ С НОРМАТИВНАТА УРЕДБА , НЕКАДЪРНОСТ И НАЙ ВЕЧЕ НАЛАГЕ НА РЕКЕТ ОТ СТРАНА НА Г-Н СИМЕОНОВ.ТОЗИ ЧОВЕК ВЕЧЕ СЕ САМОЗАБРАВИ ИСКА НАМАЛЕНИ НА РАБОТНИТЕ ЗАПЛАТИ , ПРЕМАХВАНЕ НА КОЕФИЦЕНТА ЗА ТРУДОВ СТАЖ.ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА С ОБЕЩАНИЕ ЗА ВИСОКИ ПЕНСИЙ А СЕ ОКАЗА ЧЕ ВОДЯТ БИТКА ЗА ПОСТОВЕ ЗА ЛАПАНЕ ОТ СТРАНА НА ПАТРИОТИТЕ.СЕЗОНА СВЪРШВА СЛЕД ДВЕ СЕДМИЦИ.РОМСКИТЕ СВАДБИ ПРОДЪЛЖАВАТ НО ТОЙ Е ТЕХЕН ЗАЩИТНИК НЕ ГИ ЗАКАЧА ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА НА РЕКИТЬОРА В. СИМЕОНОВ И ПАТРИОТИ.
124
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Насъбраха се по морето:- Валерката се вихри в бургаско- Ангелкова - в Созопол- Нено Димов - в Калиакра- ББ - на кораб Калиакра го качиха :DСамо остава Сидеров да излезе изпод някоя маса
123
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ненов: По морето гробище влиза в Натура 2000, хората не могат да си го изорат ...
122
0
 
4
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Добре ами в маАлите сватбарските гюбеци и маАленската престъпност?
121
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се напъвайте като Матросов на амбразурата, това ще е последната такава акция. Вожда Винету е бесен на Валериту защото 2000 души са викали забранената думичка започваща с о.
120
2
 
4
 
! Отговори
До 123 преди 6 години
Разрешението за отваряне на заведение , не ти дава право да нарушаваш закона. А закона гласи -след 23 часа да НЯМА силна музика. Търсете си правата от този , който е издал разрешението за отваряне на заведение в близост до хотели и жилищни сгради.
119
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Шоуточно там където са тия кръчми никой не живее
118
3
 
3
 
! Отговори
До Шоу преди 6 години
И какви са според теб интересите на данъкоплатеца? Тези, които живеят в населени места по морето, много преди баровете да се наместят и да ти пробутват евтин алкохолец, те не са ли данъколпатци, м? Те живеят там , плащат големи данъци и някакви си дошли за 3 дена на морето да се правят на тежкари си изкарват комплексите. Нарушавали им правата да се забавляват, а правата на хората които живеят от години там, те къде са?
117
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Антисамо че те имат разрешение за нощен клуб, което ги прави напълно законни.ако са искали да ги хванат точно за това, първо трябваше да им вземат разрешението или да сменят правилника на Сл.Бряг.чужд лаптоп може да се конфискува само при съмнение за незаконна дейност.това е частна собственост и няма работа при полицията без заповед от съдия.цялата тази незаконна акция начело с министъра ще пропадне в съда с гръм и трясък.
116
2
 
8
 
! Отговори
Анти преди 6 години
Странни хора сме българите, когато някой се опитва да въведе ред , викат "оставка" . Проумейте го и запомнете: силната музика след 23 часа е нарушение на закона. Това е! Дискотеките са в нарушение на закона ! Няма значение дали ви харесва или не-това е положението и то трябва да се промени. Ако искате силна музика свирете си на воля , но извън местата където хора се опитват да почиват. Собствениците на кръчми и барове, които не спират музиката след определения от ЗАКОНА час са закононарушители
115
2
 
4
 
! Отговори
селяндур преди 6 години
Дай на простака власт и му гледай сеира...
114
2
 
6
 
! Отговори
иван преди 6 години
Подкрепям го за това валери иначе не обичам правителството но е прав за морето
113
2
 
5
 
! Отговори
Валери преди 6 години
До 117 анонимник. Ама то е нормално присъстващите младежи да го освиркат. Само че има закони и наредби и те ТРЯБВА да се спазват, нали?
112
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До бях тамхах, и защо си бил там, пък си изпитал удоволствие, като са спрели музиката?ако толкова ти пречеше нямаше въобще да си там.ама че фантазьор