Протестиращите данъчни поискаха оставката на Горанов

В писмо те питат защо са нарочени за освобождаване
16 апр 2018 19:55, Екип на Bulgaria On Air
31

Служители на Националната агенция за приходите протестираха т срещу предвидените съкращения в сектора, насрочени за 1 май.
Още по темата
256 служители на дирекция "Оперативни програми" от цялата страна предстои да бъдат освободени от работа.

Те вече изпратиха отворено писмо до Министерството на финансите, до омбудсмана и до премиера, в което питат защо именно те са нарочени за съкращение, предаде Bulgaria ON AIR.

Протестиращите искат оставката както на Горанов, така и на директора на НАП.

Преди 3 седмици в столичната дирекция на Агенцията беше направена показна акция на специализираната прокуратура, в която някои служители бяха уличени в участие в организирана престъпна група.

Дали е така - все още няма решение по случая.

Вижте още във видеото!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
20
 
! Отговори
Прави много преди 6 години
лошо впечатление,на нас,простосмъртното население,че най-скъпо платените и корумпирани безделници в държавата,т.е. тъй-наречената държавна администрация,ден през ден,ката божи ден,се дънят,като маче в дере!?!Обаче,нагли и нахални,веднага започват да протестират?!?Хем ***,хем голями!?!Реформа в държавната администрация ли???Да,ама не,на куково лято,га цъфнат налъмите!!!То от корупция,не само смърди,ами направо вони,че не се търпи,а те навирили носове и глави,нас не ни броят за пет пари!?!?!?
29
0
 
22
 
! Отговори
Препоръчвам преди 6 години
интервюто на Владислав Горанов в днешният брой на вестник "24 часа" озаглавено: "Реформата в НАП ще намали изкушенията..."?!Риторично възниква въпроса има ли контролен орган у нас,който да не е изправен пред подобни изкушения-сближавания,сприятелявания и други такива съвокуплявания между проверявани и проверяващи,най-често добре финансово подплатени,осигурени и обезпечени?!?!?!Като се започне от КАТ и стигне до НАП???Не е лошо да бъдат закрити и други такива корумпирани "контролни" ***!?!?!
28
0
 
21
 
! Отговори
Баджанака. преди 6 години
А кога ще направят специализирана акция в парламента, там са най корумпираните.
27
0
 
26
 
! Отговори
Прах в очите 2 преди 6 години
Например хора с власт и/или пари се обаждат на съответния директор, който спуска указания надолу еди кой си да не се закача. В замяна на тази и други подобни услуги ги оставя да правят каквото си искат стига да не се вдига много шум. Когато работата се размирише, тогава горните етажи започват да се борят решително с коорупцията с подобни показни действия за да си запазят местенцата. Ако има организирана престъпна група на служители в София, то тогава директорката най-напред трябва да си ходи...
26
0
 
26
 
! Отговори
Прах в очите преди 6 години
Има проблем с корупцията както насякъде. Но това е замазване на очите на хората, за да си запазят постовете началниците и директорите в НАП. Такива организирани групи няма как да съществуват без участието на всички по йерархията нагоре. Само, че вместо да уволняват само корумпираните служители без значение на какво ниво стоят, те махат всички, с което по-горните етажи остават непокътнати.
25
1
 
28
 
! Отговори
селянин преди 6 години
АДМИНИСТРАТИВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ИЛИ ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ ЗАБРАВИХА КАКВИ СА. НАГЛО И БЕЗЦЕРЕМОННО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ГРАЖДАНИТЕ. НАПРИМЕР ХОРАТА НЕ СИ ЗНАЯТ ПРАВАТ И ОТИВАТ В НОИ С МОЛБА ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ ДВЕ ГОДИНИ ПО РАНО ОТ ПРЕДВИДЕНОТО ПО ЗАКОН. В НОИ ГО ПОСРЕЩАТ ЧОВЕКА КАЗВА ИМАМ 40 ГОДИНИ ТРУДОВ СТАЖ И СЪМ НА 62 ГОДИНИ А ТЕ ГО ОТПРАЩАТ И ГО УВЕРЯВАТ ЧЕ НЕ МОЖЕ. ЛЪЖИ И ИЗМАМИ И ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА УКАЗАНИЯ С ЦЕЛ ГЕНОЦИДА И УНИЩОЖЕНИЕТО НО ТРУДОВИЯ БЪЛГАРИН.
24
2
 
18
 
! Отговори
до 23 преди 6 години
ам ...
23
6
 
29
 
! Отговори
Баце преди 6 години
2009г. съкратиха около 1000 служители на АМбързо забравяте. Същите мотиви, същите обещания никакъв резултат. Докато служителите се страхуваха за местата си едни камиони хвърчаха и чак в Австрия ги задържаха. Нещо са намислели ***..та им крадлива. Никога не са виновни служителите.Първо Горанов след него шефката. Оставка.
22
0
 
33
 
! Отговори
ТРЯБВА преди 6 години
Трябва Нова Структура за събиране на Приходи и Данъци .НАП и НОИ вече Изгниха .
21
1
 
19
 
! Отговори
Andilo преди 6 години
Nito edin danachen bg inspektor dosega ne e obiavil i ne e globil nito edin manastir ili carkva za neizdavane na fakturi, kasovi belejki za proizvodstvena deinost, targovia, uslugi, nito edin christianski potrebitel na carkovni stoki i uslugi bez kasova belejka ne e globen i opovesten v bg mediite. Danachnite bg inspektori sa korumpirani ne po-malko ot offshornite firmi na bg carkva. Bg Prokurorite, bg Sadiite, Notariusi sa sauchastnici v bg korupcia protiv bg narod.
20
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който е имал работа с данъчни, знае за каква корупция става дума! Нещо невъобразимо е. Празно нема!
19
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако един данъчен инспектор държи счетоводството на два-три квартални магазина,това какво е?Яка корупция нали!
18
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя Цачева не си подава оставката след толкова протести на надзиратели и избегали пандизчии, че тоя туфлек ли ще я подаде?!
17
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чистка от всипки администрации и по-високи заплати на останалите. Курс за култура и обноски. Неможе да плащам на Мтел 30 лв тарифа и да ми *** подметките, като отида в офиса им . А тея уж съграждани, които вечер плюят държавата да се държат арогантно с нас. При положение, че ние им плащаме заплатите. Искам ОБНОСКИ и възпитано държание. Ако не ви харесва напускайте...има млади хора, ще сложим нови.
16
4
 
40
 
! Отговори
4и4и преди 6 години
според мен са корумпирани, но ги е яд защото виждат, че много по-корумпирани имат чадър от герб, защото обслужват фирми на мафията.
15
2
 
32
 
! Отговори
Пламен преди 6 години
Крадете бе , вашата...Аман от вас ..От първо на е..ти гише , работете размърдайте тия дирници ,да държавата има нужда от администрацията ,ама от вас , аман
14
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нови и по-верни чакат на хранилкатаи няма да издънват шефвете си и ще слушкаттова е причината всимко останало е прах в очите на и без това слепия българиндребните да не проявяват самоинициатива и всичко да минава през едрите рибидемек началниците имте ги гонят не зара ди далаверите ами затова че шефовете не са се облажилипърво трабва да провесят началниците им и всичко ще си дойде на мястото
13
3
 
42
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Всички уволнени служители на НАП се уволняват заради курупционни практики и не виждам как макар и след "конкурс",ще бъдат върнати,макар и в друго звено. Това е вулгарна демагогия за замазване очите на електората. Всички уволнени ще се смятат за белязани и няма как да бъдат отново назначени,освен ако имат много як гръб от Герб. Защо разформироват това звено? Защото не си плащат таксите на Тиквата.
12
2
 
41
 
! Отговори
iceblast88 преди 6 години
2 въпроса на които трябва първо да отговорят НАП и служителите:1. След като в НАП може да се уволнят 300 човека на веднъж без никакъв проблем:а) защо тези хора са били досега на работа и кой носи отговорност за прахосаните пари за техните заплати и осигуровки?б) защо чак сега?в) колко още може да се уволнят спокойно без да се наруши работния процес?2. Как така работниците ще карат работодателя да не прави промени в структурата само и само да останат на работа?
11
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още когато гръмнаха онова шефче, с кафенцето, дето бил много честен и доблестен, беше ясно че ще ги разтурят.А филмчето по телевизията, с наглия рекет, беше похлупака. А и това ще е за урок на останалите държавни хрантутници, които са назначени с цел, да пълнят партийните каси,а не да работят за себе си. Плюс това, банкянския еднокнижник е казал, че краденото ще се разделя както преди, но при издънка всеки си носи отговорността, без да получава чадър както преди. Тоест ортаци са само на парата.

Спонсорирани публикации