Теодора не успя в битката с рака. Намери покой в България

32-годишната жена оставя две малки деца. Поклон пред паметта й!
Обновена: 5 юни 2018 19:58 | 5 юни 2018 15:06,
111
Теодора не успя в битката с рака. Намери покой в България
Снимка: Facebook

Онкоболната Теодора Маджарова, която през май бе транспортирана от Бразилия у нас, е починала.

Скръбната вест съобщи съпругът ѝ Александър Русанов в профила си във Facebook.

Заболяването на 32-годишната жена бе в напреднал стадий, а състоянието й според лекарите бе нелечимо.

Още по темата

С последна надежда за спасение тя потърси алтернативна терапия при медиум в Бразилия.

По време на престоя й там обаче състоянието й се влоши рязко и се наложи съпругът й, с помощта на външното ни министерство, да я прибере у нас, за да може да близките й да се сбогуват с нея.

Историята на Теодора, която Bulgaria ON AIR първа разказа, трогна много българи и за два дни бяха събрани средства за транспортирането на младата жена със самолет до южната ни съседка Турция, от там тя бе транспортирана с линейка до Токуда, където остана до смъртта си.

32-годишната Теди оставя две малки деца. Поклон пред паметта й!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
0
 
! Отговори
Moje i da преди 5 години
Moje i da e jiv ne gybete nadejda toi e silen chovek dano ximalaite go e zadurjala jiv
83
3
 
1
 
! Отговори
господ преди 5 години
Господ няма вина, че човешката медици е тръгнала изначало в грешна посока.След 10 000 години хуманоидите ще преоткрият медицита. Днес, лекарите лекуват организма, което е НЕПРАВИЛНО. Щом ги попиташ, какво е клетка и започва едно мръщене, чудене...Има определена СВЕТЛИНА, която влияе на клетъчно ниво (вид радиация) тя лекува клетката. Проблема в момента е, че вместо да лекува радиацията предизвиква БЕЗКРАЙНА КЛЕТЪЧНА МУТАЦИЯ. Затова в този случей се намесва различна чистота на вълната, която п
82
3
 
0
 
! Отговори
+ преди 5 години
Да почива в мир. Бог да я приеме. Сега, нека да българския съд да иска от БРАЗИЛИЯ (страна на циг***ни) ВЕДНАГА да доведе онези шарлатани и ако не го направи до седмица прекратяваме всякакви отношения с БРАЗИЛИЯ!!! Ембарго за БРАЗИЛИЯ!!! Сезираме ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И СЪД.Мястото на престъпниците (шарлатани), които не могат да изчислят асимптотата в декардовата координатна с-***.,но пък лекували РАК.Да лекуваш рак е необходимо да разбираш едновременно от МЕДИЦИНА, МАТЕМАТИКА, ДНК,БИОЛОГИЯ,ХИМИЯ
81
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да се разболееш от рак толкова рано и с агресивна форма основната причина е Генетичен дефект. Мутацията в гена BRCA1 води до рак на гърдата и яйчниците и беше достатъчно популяризиран след случая с Анжелина Джоли. Тъй като има 50% шанс да го е предала и на децата си, по-добре би направила да плати да се тества, а не да пълни гушата на шарлатани.
80
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дъртата шарлатанка няма съвест, която да и тежи бе, 85! Ето,,,, И заради това безумно бля - бля сте на това дередже и положение!Докато се кръстите, молите и правите заклинания, Шарлатанката действа! Но това е по малката тревога! Лошото е, че и господ или не си гледа качествено задълженията щом позволява такива неприятности!
79
2
 
8
 
! Отговори
Теодора преди 5 години
Почивай в мир! Поклон!
78
2
 
10
 
! Отговори
Da преди 5 години
До Поклон!Жалко за дечицата. На 2 и на 5 имат голяма нужда от мама.
77
2
 
14
 
! Отговори
Поклон! преди 5 години
Жалко за нея, за близките и. Само няколко дни след детския празник малките и деца губят най-скъпото си -МАМА. Тези, които не могат да бъдат съпричастни с чуждата мъка нека замълчат. Който не е минал по този път той не знае...
76
4
 
15
 
! Отговори
до Елица преди 5 години
Удавник и за сламка се хваща. Тази поговорка не е случайна. Ако си на нейно място не би ли направила всичко, дори и лекарите да ти кажат, че няма надежда? Или просто ще кажеш "Добре, тогаз шъ мръ." и дотам?
75
3
 
19
 
! Отговори
Еличке преди 5 години
Не се чуди, ами се моли да не попаднеш на нейното място, че тогава много бързо ще разбереш.
74
3
 
14
 
! Отговори
ДО 75 преди 5 години
Статистиката всъщност показва,че дори и рака да е хванат в начален стадий и лекуван,той пак се връща!За справка-Нана Гладуиш,а има и много други примери,но е неприятна тема.
73
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да прости жената. А детето-индиго няма ли да бъде разпитано от полицията? А на бабугера екстра-мошеник няма ли да се търси отговорност за лъжите? Пак ли ще се отърват шмекерите?
72
11
 
9
 
! Отговори
Авицена преди 5 години
Всички онкозаболявания хванати навреме се лекуват.Ако не се установят изключат всички диференцални диагнози и се установи една единствена,която е причинила заболяването болния стига до ремисиякоято може да продължи дълги години.Стига диагнозата да бъде вярно уточнена.Но случая тук е проявен в най лошия си вид.Жалко за тази млада жена.За двете деца сирачета.Боже опази.Нека почива в мир.Душата се е отделила от тялото с болка.Мир на праха и.Съжалявам ,че е толкова млада.Съболезнования на близките.3
71
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До мед сестраЩо не я излекува ти, медсестро?Да ти кажа ли нещо?Българските лекари (дето ги мразите толкова много!), са били абсолютни професионалисти в случая с горката женица!Направили са всичко възможно, което медицината може.Обяснили са, изказали са съчувствия и съжаление.Но...това е
70
10
 
36
 
! Отговори
мед сестра преди 5 години
До 71 Имаше и то ги имаше даже в предприятията,, заводите, детските градини, училищата и в поликлиниките! тези отрасли се наричаха детско ученическо работническо здравеопазване.Кабинетите не бяха навряни по разни гаражи, апартаменти и други дупки а бяха добре обзаведени заведения е отделения! Моят профил ,който съм завършила бе стоматологична сестра,аз сега не съм чувала някъде да има такъв!
69
24
 
6
 
! Отговори
до 66 преди 5 години
че тогава имаше ли зъболекарски кабинети.
68
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо пък да не я докарат със самолет от Базилия. На разни ритачи като Ронално, Гарет Бейл им дават по милион(миион брато лева - деноминирани) лева на седмица, та един самолет да не може да се плати.
67
2
 
67
 
! Отговори
Бъдете човеци преди 5 години
Що не кажете едно светла и памет на младата жена,и бог да помага на сирачетата,а пишете глупости!Бог да я прости и светла и памет!
66
35
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Беше пълна глупост да се пръснст тслкова пари да я връщат от Бразилия....ако ги беше взела да се лекува можеше да има друга развръзка...не е виновн нито чернобол нито държата, виновна си е тя и простотията на близките й....тези пари биха помогнали на някой да се излекува а не къде да умре
65
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е заради чумата комунизъм.