Борисов: Трифонов не иска да има правителство, това е играта на Радев

Лидерът на ГЕРБ: Добре, че сме живи при тоя терор на Рашков
Обновена: 12 юли 2021 18:30 | 12 юли 2021 17:27, Веселина Йорданова
642

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов заяви, че изборният резултат на "Има такъв народ" се дължи на действията на вътрешния министър Бойко Рашков.  
Още по темата
Добре, че сме живи при тоя терор на Рашков, каза Борисов на брифинг и допълни, че той е направил "параван" на ИТН.

Борисов каза още, че ИТН и ДПС се разменили като гласове в секциите.

Демокрацията замина, има ботуш, който им стои на главата, посочи лидерът на ГЕРБ. За резултатите от гласуването в чужбина той каза, че "не знаем кой е пипал машината в Доминикана".

Според него днешното изявление на Трифонов означавало, че той не иска да има правителство и хвърля прах в очите на хората. Това е играта на Румен Радев, да остане служебното правителство, те затова се държат сякаш ще векуват, каза Борисов.

Като аргумент той посочи това, че Трифонов няма да води преговори за подкрепа с партиите.

Ще наблюдаваме ситуацията в следващите дни, коя партия ще се почувства като лека жена - без условия да отиде, заяви Борисов.

Само с НАСА не се бяха занимавали, коментира още той приоритетите, обявени днес от Слави Трифонов.

Той се пошегува и попита дали това е конкурс за полиглоти.

Имаме един с 12 езика, ще го изкараме утре да говори, защото това се оказа най-важното, каза лидерът на ГЕРБ. Той попита и това ли са новите лица, като визира участието на предложения за премиер Николай Василев в няколко правителства.

Лидерът на ГЕРБ каза, че партията му ще предложи правителство, ако получи мандат. На брифинга до него беше и Даниел Митов, който беше кандидат за министър-председател в рамките на предишния парламент и стана ясно, че ще бъде предложен отново.

Няма да обжалваме изборите, за да не им правим кеф, каза Борисов в отговор на въпрос.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


642
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
540
2
 
3
 
! Отговори
тя преди 2 години
Борисов мрази Радев , защото е по- умев от него !
539
2
 
4
 
! Отговори
... преди 2 години
Плевнята разправя, че чалгаря бил с доган тиквата разправя, че чалгаря бил с радев епа тия двамината не беха ли от една и съща партия да земат да се съберът и да обсъдят кое как, щото доганя май май проектира и герб и герб за 12г така и не закачиха доганя даже му даваха стотици милиони лева месечни такси и налози! И сега ми ревът! Инак доганя ли радев ли не русия ще да е ама може и пакистан да е намесен! А вижте и киргизтан и там нещо насмръдва! Айде идете и помислете малко калинки с калинки!!!
538
0
 
3
 
! Отговори
име преди 2 години
Бившите трябва да се засрамят от това , че с всичките политически сили и механизми , бяха бити от някой , който бил " чалгар " . По срамно от това , къде ?
537
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонимензащо с малка буква започвам,клюкарки вменяващи ни...ами защото от 30 г. ни закривате ,училища...1500...грубо,директорите са несменяеми доностници на ДС,библиотеките,не посещавани от никого...също ДС доносници с бюджети от нашите данъци,кое не разбирате...без независима и работеща Правосъдна...нямаме никакъв шанс...докщато се делим на пишещи с"малки" и обслужващи мафиоти за малки...децата ни ще бягат...ще ни презират...съдържанието е важно...емоционален съм......елментарни хора бре..
536
4
 
4
 
! Отговори
555 преди 2 години
Най-добрият ход на ГЕРБ в тази ситуация е да преговаря с ДПС и БСП за съставяне на експертно надпартийно правителство без участие на партийните им кадри , като максимално сближат позициите си и независимо кой от тях е мандатоносител да подкрепят правителство с 4 годишен мандат, иначе кораба потъва. Загърбете егото си - спасете България и народа ще ви е вечно благодарен.
535
1
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Един ненаситник критикува друг.
534
1
 
1
 
! Отговори
USA преди 2 години
БОРИСОФ ПРЕКАЛИ КУГА СТАНА ГЛ СЕКРЕТАР НА МВР !
533
2
 
3
 
! Отговори
до к.572 преди 2 години
Нищо сложно няма при гласуване, аз свърших гласуването за 17 секунди, а далече не съм млад. Причината е, че в провинцията в селата и малките градчета "царува" все още феодалният строй на кметовете - почти всички от ГЕРБ и общинските координатори - партийните секретари на ГЕРБ.
532
0
 
3
 
! Отговори
USA преди 2 години
РАДЕФ ГОТВИ БАЦО ПО МАНАСТИРСКИ !ИЛИ ША *** ПРАИ НА ЯИЦА ПО ПАНАГИУРСКИ !ИЛИ НАПРАО НА СУЖУК !ША ВИДИМЕ !СЛАФЧО ША Е САМУ КЕЛНЕР !
531
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това не е игра на Радев, а на НДСВ и най-вече на агите от ДПС. Обърнете внимание: всичко партии, та дори и ГЕРБ, скочиха срещу Учиндолския ерзацполитик, само ДПС замълчаха.
530
1
 
1
 
! Отговори
USA преди 2 години
.......ИЛИ........БОРИСОФ ФЛИЗА У ПИРАМИДА И ЛЕГА ЗА ФАРАОН !ИЛИ У МАФЗУЛЕИ ЛЕГНАЛ ЖЕНЕРАЛА ПО КИМОНО У БАНКЯ У МЕМОРИЯЛ НА ЧЕКМЕЖЕТАТА !
529
1
 
2
 
! Отговори
USA преди 2 години
БОРИСОФ СЕ ИЗРАВНИ С ИСУС ХРИСТОС !РАШКОФ ША *** РАЗПЪВА НА КРЕСТ !БАЦО ША ВАЗКРЪСВА !.......И.......ШЕ ВИ ХРАНИ С ДВЕ РИБИ.........И........50 ЛВА !
528
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
долу мафията,долу герб
527
1
 
0
 
! Отговори
Хлоподъска Врачкова преди 2 години
Бойче ,ще гласувам за тебе в третите извънредни парламентарни избори...
526
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
един другар се "загрижил" за гласувалите в чужбина и за двойното гражданство,това му бил проблема,и сее злоба и омраза към хората в чужбина. Абе вземи виж как гласувате у БГ-то бе, от 6 млн дали сте отишли 2 млн, а от сащ например имаш 5-6000 гласа дет нищо няма да променят - и това са хора дошли на гости при деца, работещи временно, студенти, другите и без това не гласуват, като вас де. Аман от неграмотници, все нещо им пречи. Просто излезте там да гласувате като ви е грижа.
525
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само по снимките могат да му сложат диагноза и да го приберат в специализирано заведение. Чудя се, защо не се самосезират всички психиатри...
524
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скрийте го този, стига сте ни го натрапвали. Сега ще реве като мечка до безкрай. Вече искаме да си отдъхнем от неговото празнодумие и малоумно разсъждение. Не ни тормозете повече.
523
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ВъзмутенКато пращаме пари в България не се възмущаваш .....
522
5
 
1
 
! Отговори
ХХХХХХХХХХ преди 2 години
ТО ТОВА Е ЦЕЛТА НА ФИГУРАНТА Анонимен
521
5
 
2
 
! Отговори
АМИИИИИИИИИИИИ преди 2 години
КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ И ВЪРХУ РАШОКВ ЩЕ СЕ ЗАВЪРТИ