Млада българска учителка по виолончело изчезна в Лондон

Полицията я намери, тя избяга от болницата и отново я търсят
43
Млада българска учителка по виолончело изчезна в Лондон
Снимка: bg-voice.com

Млада българска учителка по виолончело в Лондон изчезна в британската столица, съобщава bg-voice.com.

Тя не се явила цяла седмица на работа. Близките й се опитали да подадат сигнал в полицията, но няколко дни органите на реда не я обявили за издирване. Все пак търсене обаче започнало.

Така 26-годишната Пенка Петкова била намерена пред дома й в неадекватно състояние. Тя казала на униформените, че просто е загубила ключа си и за това не се е прибирала.

Те обаче решили да я закарат в болницата. С кратък престой там, тя отново е избягала и в момента се издирва.

Близки на Пенка разказват, че тя е изключително скромно момиче. Никога не давала признаци, че има някакви проблеми. Те обаче се съмняват, че е възможно тя да е отключила някакво психично заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: лондонизчезнала
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре че се намира в истинска държава!
29
5
 
2
 
! Отговори
Хмм преди 2 години
Провериха ли да не се е скрила във виолончелото?
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е ужасно. Млад човек, който се бори с демоните си. Дано се намери жива.
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
19-ти, не всеки в този форум който ползва кирилица е българин. Обратното е, повечето драскачи тук не са българи, а се крият зад кирилицата. По-леко с фразите за омразата и безсилието, защото те са си турски патент, привнесен от османлиите по земите ни. Надявам се ти стана малко по-ясно.
26
3
 
2
 
! Отговори
Лондон бой преди 2 години
Англия и класическа музика - че падна. Баз държа че е изпаднала в културен шок и затова е превъртяла. Само ще кажа че в Англия не използват ноти когато учат музикални инструменти, използват A, B, C и т.н. А се равнява на Ла.Културата на наглосаксофоните се ограничава до живо изпълнение на брит поп в местният пъб. Точка.
25
3
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
....Близки на Пенка разказват, че тя е изключително скромно момиче..... Брейййй, чак пък толкова скромно да е .... Познавам една и тя много скромна, отличничка отиде в Испания и скъса синджира от всякъде.
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Manhunt?
23
5
 
5
 
! Отговори
Deep Zone преди 2 години
До Пияница-мистик - Нормално е за теб да имаш такива приятелки-калинки, като си член на ГЕРБ! :D
22
5
 
4
 
! Отговори
A преди 2 години
Българките са много добри-видяла е. че англичаните мизерстват без бензин и се е цанила за шофьор, да снадбява бензиностанциите с гориво. Затова се е покрила. Горките англичани!
21
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
изнасилена и убита от пакистанци. ходете в лондон момичета
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лошо.
19
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наркотиците не прощават
18
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
26 за да учиш някого, тоя накого трябва да има желание да го учат. Ти колко хлапета виждаш около себе си да искат да слушат класическа музика? А колко родители виждаш дето са записали децата си да свирят на какъвто и да било класически инструмент? Я ги преброй. Бас държа обаче, че всички искат да са Дара и Галена. И ходят на модерен балет, да учат ду*пене и чекнене. Нормалните хора не смеят да кажат че харесват класика, тинейджърите още по-малко. Мълчат за да не ги осмиват.
17
27
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 22 - А каква й е била мечтата? Да учи ингилизчетата на чело ли? Що не остава в БГ да учи българчетата, като е толкова способна? Или е по-лесно да избягаш - от чалга (може би), а после да назначат ден на траур, като те утрепят героично нейде си на 2000 км от БГ! Защо? Щото била българска гражданка?! Айде нема нужда от толкова драма! "Да би мирно седяло, не би чудо видяло" е казал българския народ..... Да си взима челото и да се прибра в София да ни покаже какви чудеса може! А не в ЮК
16
1
 
7
 
! Отговори
до моралният преди 2 години
Ние не злобеем, но на така представена новина единственото което можем да направим е да си съчиняваме
15
6
 
1
 
! Отговори
пл преди 2 години
pascalssubsluts тоя ги подбира подобни за неговите порнофилмчета. бие им шамари и ги плюе в лицата. дано да не я видим там
14
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
21 българска гражданка е. Очевидно е образовано момиче, щом свири класическа музика. И очевидно обича класиката, щом не се е отказала от нея, а е отишла на вън за да работи като учител по виолончело. Преследвала е мечтите си и не се е отказала от тях, когато се е сблъскали с бг чалгата. Спрете със злобата. Българите сме слаби, защото вечно си злобеем един на друг, вместо да се подкрепяме. Съединението прави силата. Но това значи да се подкрепяме един друг, без значение от политическите ни пристр
13
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом е избягала от болницата, значи знае какво прави.... Но никак не е сигурно дали ние искаме да знаем какво тя прави там, мотае ли полицията или те я мотаят и т.н., но пък наще медии ни информират със заглавие га че ли е отвлечена и незаслужено страда нащя гражданка там...... Аман!
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 17 то сигурно и от рускиня, полякиня, французойка и някоя тексаска булка би чул същото. Парцали всякакви. Но така да злобеете без да знаете какво се е случило с момичето е гадно. Като е хубава жена защо веднага трябва да е .. ? Ако е искала да стане такава нямаше да свири класика, просто щеше да се преквалифицира за пайнера.
11
11
 
0
 
! Отговори
Евроатлантик преди 2 години
Няма берачи на ягоди и тая мацка е отишла в някоя ферма да работи,че енглезите са закъсали яко с работната ръка .