Сашка Васева си пожелава да прогледне и иска да пее

Вълнува се, че ще излезе на сцената на „Пирин фолк“
27 авг 2022 11:07, Елка Василева
32
Сашка Васева си пожелава да прогледне и иска да пее
Кадър: bTV

Пожелавам си единствено да прогледна и здраве. Дните ми минават тъжно. Хората могат да ми помогнат, като ме канят на участия. Искам да ме обичат, както до този момент и да бъдат съпричастни със съдбата ми, както до този момент. Това разказа в специално интервю пред bTV Сашка Васева.

Още по темата
През 2009 г. тя призна, че не вижда с дясното око и оттогава води борба за зрението си. Миналата година Сашка Васева започна още по-страшна борба - с тумор в мозъка. Сложна 12-часова операция в Германия отстранява тумор с размерите на яйце. Зрението на певицата се подобрява и вече вижда силуети. Тази седмица дойде и изненадваща новина - Сашка Васева е в България и ще излезе на сцената на „Пирин фолк“.

„Чувствам се добре. Вълнувам се от появата си на „Пирин фолк“, защото това е моята сцена. 30 години „Пирин фолк“ – 30 години Сашка Васева. Моята кариера започва там с песента „Не мога да те забравя Георги“. Песен, която публиката направи хит“, добави певицата.

Васева допълни, че през годините сцената и музиката са били лекарство за нея и допълни, че последните няколко месеца са най-трудният период в живота ѝ.

„Имаше моменти,  които виждах, че не се подобрява зрението ми и това ме отчайва. Лекарите дава надежда, че ще се възстанови с времето, но кой знае това. „Моят съпруг е ангел. Имам късмет, че съм се оженила за него. Песента, която ще изпея на „Пирин фолк“ – „Зелените очи“ беше своеобразна молитва, преди да го срещна. Съпругът ми направи и невъзможното да спаси живота ми“, каза Сашка Васева.

"Искам да пея, за мен сцената е всичко. Там се чувствам в най-свои води. Липсват ми сценичните тоалети", добави тя.

"Нито един колега не остана с мен. Всички си правиха пиар и реклама, че ще ми помагат. В края на краищата нито един колега не ми помогна", заяви Сашка Васева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
6
 
4
 
! Отговори
Лили Иванова преди 1 година
Тук пишещите бързо забравиха тази с какво самочувствие живееше и колко нагло и злобно се изказване по медиите. В сурат-тефтера пък се снимаше по сиси и се имаше за голяма разkoшница. Онзи горе забавя, но не забравя.
28
1
 
24
 
! Отговори
Нас преди 1 година
Минала е през много големи неволи. Да не се предава и да продължава да пее. Желаем и пълно възстановяване!
27
1
 
22
 
! Отговори
Анна преди 1 година
От цялото си сърце й желая да е здрава, както и цялото й семейство!!!
26
1
 
21
 
! Отговори
Жена преди 1 година
Сашка е преминала през голямо изпитание,но тя е борец,и ще се справи .Още е много крехка и слаба,трябва да се възстанови много добре,за да тръгне по участия . Пеенето не е лека работа.
25
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има късмет с такъв добър партньор. Много обич и успех
24
3
 
55
 
! Отговори
Верен фен преди 1 година
Пожелавам на Сашка здраве и бързо възстановяване!
23
4
 
46
 
! Отговори
Пурко преди 1 година
Как пък никой не е слушал чалга. Много сте зле! Сакън ,че е много срамно! Сашке пожелавам ти да се възстановиш и после дълголетие ! Не се предавай само!
22
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
милата,нека Господ я закриля.желая и здраве.
21
1
 
34
 
! Отговори
Възмутен преди 1 година
До 19 Иванов. Добре, че има ангел до себе си, мъжът й я спаси. И тя му е благодарна. Те завиждайте на хората, защото поемате от тяхните неприятности.
20
0
 
48
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Толкова е тъжно, тази позитивна и весела жена е подложена на такона изпитание и мъка. Дано се справи с връхлетелите я трудности.
19
2
 
33
 
! Отговори
Хахо преди 1 година
Иванов - явно злобата здраво те е хванала. И да е фраш с пари-да не ги е крала. Работи и пее дълги години. Каква е тая завист незнам.
18
47
 
10
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Добре че е фраш с пари за да си позволи операции в Германия и късмета и тумора да е без разсейки докато ние простосмъртните умираме без толкова средства
17
3
 
66
 
! Отговори
позитивност преди 1 година
сашка васева каза:всички известни личности и колеги правиха си пи ар и казаха че ще ми помагат накрая никой не ми помогна...само обещаваха...на това в днешно време му се казва СЪПРИЧАСТНОСТ И ПОЗИТИВНОСТ една от най големите илюзии с която мамят обществото как помагали и били съпричастни и честни и коректни и позитивни!!!елате ни вижте ние сме добрите съпричастните и коректните пък другите били злобни където не ни играят по свирката...НАРОДЕ????дано сашка да оздравее и да живее спокойно!!!
16
7
 
104
 
! Отговори
АК-47 преди 1 година
Сашка Васева е легенда. Има много приятен и хубав глас. Да й пожелаем всички нормални хора да е жива и здрава, миличката, и винаги с оптимизъм да върви напред!
15
5
 
114
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Никога не слушам чалга , но съм съпричастен с болката на Сашка и и пожелавам бързо оздравяване.
14
3
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бог ще и помогне да има вяра в него. Само Бог е всесилен и всеможещ. Вярата в него ще я спаси.
13
2
 
86
 
! Отговори
Монев преди 1 година
Горката. Не съм следил кариерата й, но здравето е най-голямото богатство. И човек го разбира едва когато го загуби безвъзвратно.
12
1
 
94
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди време я гледах при Карбовски и ми се стори умна и добра жена.Дано се оправи.
11
2
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сашка е неузнаваема, горката :( Подкрепям коментара по-долу - здравословна храна, чист въздух и почивка на село поне няколко месеца, ако състоянието го позволява. И абсолютно позитивна нагласа, никакво самосъжаление, разрушително е, изпитала съм го свой гръб....Господ да и помага.
10
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да отиде на църква.

Спонсорирани публикации