Брижит за брака с Еманюел: Единственият проблем е, че е по-млад от мен!

"Закусваме заедно, аз с моите бръчки, той с неговата свежест"
18 авг 2017 16:00,
49

Снимка: ELLE/ Facebook

"Когато чета за нас, имам чувството, че чета историята на някой друг. А нашата история е толкова обикновена". Така описва семейния си живот Брижит Макрон - съпругата на френския президент Еманюел Макрон.

За първи път в интервю за списание "Ел" тя разказва за връзката си и 25-годишната разлика в годините им.

"Единственият недостатък на Еманюел е, че той е по-млад от мен", коментира 64-годишната Брижит и допълва, че всяка сутрин се сеща за разликата в годините им, когато види младежкото излъчване на 39-годишния Еманюел.

"Разбира се, закусваме заедно, аз с моите бръчки, той с неговата свежест. Но това е", споделя Брижит Макрон.

В интервюто тя разказва и как е пламнала любовта между тях. Те се запознават в училище, където Брижит е учителка по литература, а Еманюел е още тийнейджър. Влюбват се и по-късно майката на 3 деца се развежда и омъжва за Макрон.

"Стана докато работихме по пиесата "Изкуството на комедията" на Едуардо де Филипо. Пишехме заедно в петък вечерта и от събота аз вече очаквах следващия петък. Не разбирах защо", казва още тя.

"Знам, че нараних децата си и за това се обвинявам най-много. Но не можех да не го направя", споделя Брижит, но е категорична, че не нарушава обществените норми и всичко е станало много внимателно.

Брижит Макрон казва, че не се чувства като първа дама и не е разстроена от обществения натиск да не й се даде тази титла.

300 000 души се подписаха в петиция срещу това Брижит да бъде първа дама. Въпреки това обаче тя казва, че не съжалява за преместването си в Елисейския дворец.

Брижит Макрон обещава, че ще поеме обществената си роля и че ще описва всичките си ангажименти в сайта на президентството. Така френският народ ще знае точно какво прави.

64-годишната Брижит поддържа изключителна фигура, която се дължи на строгия фитнес режим и здравословното хранене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
c'est la vie ma cherie
37
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как ли се чувства майката на Макрон, снаха ѝ е нейн набор? А и тя си е имала мечти за сина си. На какво да се зарадва сега?
36
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая му е продухала тръбите когато е бил млад и сега бере плодовете пардон семето на труда си.
35
10
 
8
 
! Отговори
Стара баба грънч преди 6 години
Ей , бабок спаружен ...Всички искаме нещо по-младо , да ни дава памперси, подава чейнето за закуска , да ни чисти бастуна и ......купува кисело мляко ....А , оня мискин , мъжлето ти ..., .... , нема ли некое младо моме ами ти ...............
34
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи тя е била на 40 г ,когато са се залюбили ,с няколко деца ,едното от които е било по-голямо то тогавашния 15 годишен Макрон. И ни говори ,че това е нещо съвсем обикновено и нормално.Ами не е нормално и двамата също нещо не им е наред .А дали това е нормално става ясно като застанат двамата един до друг .Природата ясно показва и доказва ,кое е нормално и кое не е
33
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя го е лишила от наследници и нормално семейство с деца,поради възрастта си,тове не е нормално.
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПФУ!
31
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Изключителна фигура" с "О" образни крака.
30
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само така ще победим ромската педофилия - като им покажем обратното. Иначе лафа: - Ей жена какво нещо е живота! Първо бяхме брат и сестра, после мъж и жена, а сега си ми тъща ще си стане типичното европейско тунинговано семейство.Булче, мъжът ти го избраха щото е манипулируема п'тка.
29
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да разбера защо дразните нормалните хора,като непрекъснато показвате тази смешна, жалка и аморална двойка.
28
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брижит за брака с Еманюел: Единственият проблем е, че макрон всъщност е мИкрон!
27
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всичко коментирано води до извода : на *** му дай наджичкани със силикон джуки,ци ци...............храната му изкуствена,жените му изкуствени....вкусовете и разбиранията му - селска работа!
26
5
 
15
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Е, и французите си имат Лили Иванова, но за разлика от французойката нашата поне има дар от Бога!
25
4
 
29
 
! Отговори
маскарад преди 6 години
Стига вече сте натрапвали "семейство" МакАронови.Не натрапвайте ненормалното за нормално.Обществена тайна е,че МакАрон е обратен и Бриджит е параван,каква любоФ,какви 5 лева, а ЕманюелЧо е марионетка на банките.
24
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"хайде стига вече,де,от коментарите ви само зелено тече! толкова жлъч и злоба! толкова селско клюкарене....хора,нямате ли си свой живот ?"Имаме си бе, само че това са обществени личности и интересът към тях е обществен. Ще коментираме както си искаме. Какво квичиш, да не би да обсъждаме твоя живот?
23
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хайде стига вече,де,от коментарите ви само зелено тече! толкова жлъч и злоба! толкова селско клюкарене....хора,нямате ли си свой живот ?
22
2
 
22
 
! Отговори
яЗЕКА преди 6 години
MНОГО по-млад от нея. Аз съм по-възрастен от Макрон, но майка ми е по-млада от жена му...Пълни ненормалници.
21
5
 
34
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
е, във френските училища сигурно е нормално 34 годишна у4ителка да има сексуална връзка в 15 годишен ученик но за нас Българите това е прекалено толерастко да не говорим че според нашите закони е изнасилване !!!!и това перверзно нищожество евреите го направиха "първа дама" на толерастката Френска Арабска Джамахирия
20
5
 
23
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Много ме съмнява макарончо да е мъж,по-скоро е мека китка.
19
1
 
10
 
! Отговори
Пепо преди 6 години
Тя май завижда, дали вече почва да размисля, че все пак той има сила, която трябва да изразходи, но тя не може да му помогне