ГЕРБ сигнализира Цацаров за "Еърбъс"- ите при предишните

Борисов съди Бареков за 10 хил. лв., ако спечели дава парите на нуждаещи се
Обновена: 6 ное 2013 21:02 | 6 ное 2013 21:01, Веселина Йорданова
105
ГЕРБ сигнализира Цацаров за "Еърбъс"- ите при предишните
Бойко Борисов. Снимка: архив, БулФото

ГЕРБ ще сигнализира за нарушения при сделката за закупуването на 2 нови самолета „Еърбъс 319“ за нуждите на "Авиоотряд 28" по време на управлението на тройната коалиция.

"Наглостта на Тройната коалиция е толкова голяма, че се опитват да отклонят вниманието от важни обществени теми като нелегалните имигранти, задаващата се финансова и икономическа катастрофа, тегленето на необезпечени заеми, растящата безработица, падането на нивата на БВП, безумните назначения, вътрешнопартийните скандали на най-високо ниво в управляващата коалиция с откровени лъжи и измишльотини, които чухме днес в Народното събрание“, пише лидерът на партията Бойко Борисов във Facebook.

Още по темата

„Те отказаха да разгледат дейността на "Авиоотряд 28" по време на управлението на Станишев, затова утре народни представители от ГЕРБ ще внесат сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за разследване на управлението на авиоотряда и Министерството на транспорта и съобщенията в периода 2005 – 2009 година", заявява Борисов.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е завел дело срещу журналиста Николай Бареков за 10 000 лева.

„Съдя го за серия от обиди и лъжи, които той изрече в публичното пространство по мой адрес. Воден от собствени и чужди политически амбиции, Бареков прекали и стигна до извършването на престъпления, квалифицирани в Наказателния кодекс“, обяснява той в социалната мрежа.

Експремиерът се надява тези съдебни дела и наказанията, които ще последват, “да превъзпитат Бареков в бъдещите му политически изяви“.

„Тези присъди са необходими за самия него, защото в политиката с обиди не се постигат резултати. Задължително за авторитета на когото и да било политик е да води политическата си борба интелигентно и с уважение към политическия опонент. За мен политиката е битка за доброто на хората, а не отправяне на ругатни, клевети и обиди. Жалко, че Бареков започва политическата си кариера като извършва престъпление. Парите от спечеленото дело ще отидат при нуждаещи се хора", пише още лидерът на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
2
 
! Отговори
titoti преди 10 години
Викаме на Яне Янев, че е личната простит-тка на Борисов, ама като чуя какво казва за Бойко се чудя защо?Бойко Борисов - убиец мафиот.Който не вярва да посети: youtube/watch?v=oO-mz05e84s&feature=related
80
1
 
1
 
! Отговори
Drunderski преди 10 години
До t0read0r 89Човек това не са хора аз ги наричам герболетки/мажоретки та ГЕРБ/. Това са фанатици на които няма смисъл да им обясняваш, че като си против ГЕРБ не пречи да си против БСП, ДПС и АТАКА! За тях ти ставаш комунист турчин! Не им обяснявай те нямат акъл да го разберат, само ще си изгубиш времето!
79
2
 
1
 
! Отговори
Drunderski преди 10 години
До Анонимен 77Народа не е *** и няма да гласува ни за ГЕРБ ни за БСП или АТАКА повече, ДПС може и да си събере електората, който гласува под строй но тава няма да ги спаси от изличаване! БСП не са направили толкова поразии колкото Борисов, не че няма да го направят в бъдеще!
78
1
 
2
 
! Отговори
Случайно да не сте.. преди 10 години
ЗАБРАВИЛИ!!!!Случаен човек можеше ли да стане охранител на Тодор Живков? ? . ?. ?Та да ви напомня: Бойко Борисов / ГЕРБ / и Сергей Станишев / БСП / от една мая са замесени.Само дето пууужарникарчиту забрай коя ръка го храни. Малко тъпичко е завалийчето.Само че, май не е ***, а хитрец и артистин. Уж БСП туй, уж БСП унуй, ама граби повече от комунистите т.е. от социалистите де.
77
1
 
1
 
! Отговори
Drunderski преди 10 години
До Анонимен 85Никой не обвинява Бойко че е "пижарникар"/цитирам теб/. Обвинявам го че е некадърен, че не си свърши работата, за която бе избран преди 4 години а сега върши разни неща постфактум. И като го плюя не ме разбирай погрешно аз не плюя само него, а също и останалите в народното събрание! Смешни сте как скачате да защитавате един пълен некадърник!
76
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ СПЕЧЕЛИ СПАСИТЕЛЯТ НА НАРОДА ОТ ДИКТАТУРАТА НА ПРЕДИШНОТО УПРАВЛЕНИЕ,НИКОЛАЙ БАРЕКОВ
75
7
 
5
 
! Отговори
t0read0r преди 10 години
тук има една странна птица - защитник на ГЕРБ, който не може да проумее, че да си против ГЕРБ не значи да си за БСП и Станишев. Болшинството не сме нито от ГЕРБ нито от БСП. И питаме - защо нищо не направи Борисов? и не ми говори за магистрали!! явно в ГЕРБ е забранено членове да имат айкю, по-голямо от това на шефа..
74
11
 
3
 
! Отговори
герботъпкател преди 10 години
Борисов...има една приказка като за тебе. На *** му мяза до едно време. Много нагъл взе да ставаш. Дори и за твоите стандарти.
73
0
 
2
 
! Отговори
haha преди 10 години
Do 92 Ami to v zamiana Boiko shte izvadi zapisite na Sergo s momcheto s chervenite prashki. Kolkoto i da ne vi se vqrva e istina. Taka, che te se pazqt edin drugi, ima si predel na tqhnite napadki edni sreshtu drugi
72
13
 
3
 
! Отговори
t0read0r преди 10 години
До Анонимен 90викаш имал възможност да унищожи БСП? правоприемницата на любимата му БКП? онази, която, само ако дръзне криминалният тип, трафиканта на наркотици ББ да прави простотии, ще му извади кирливите ризи (налични в изобилие) и ще се приключи. от казаното по-горе се разбира, че Боко е ядосан на станишев, че разваля хубавия бизнес (веднъж аз, веднъж ти), поставяйки го в положението да му се налага да се защитава.
71
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До г виелицатаА дали има такива *** които да се връзват на комунисти като теб?
70
9
 
4
 
! Отговори
бизуняк преди 10 години
До ДОЛУ БСПможе и така да е. Боко знае ли това? 3.5 години управление с гл прокурор избран от шефа и нищо, какво да си мислим за стожера на Бг народ, д-г ген Борисов? че е супер яко ***? бате бойко пича? или просто ДС слуга с коефициент на интелигентност 0 и емоционалност на средностатистическа СИК/ВИС мутра?
69
6
 
19
 
! Отговори
ДОЛУ БСП преди 10 години
Комисионната от сделката с еърбъсите е естествено е отишла в джоба на Станишев и тъпата му жена.
68
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То в политиката на България само ЗОГУБЕНЯЦИ,и после искаме държава да има ?????!!!!!
67
14
 
11
 
! Отговори
г виелицата преди 10 години
пещерният примитив пак се изцепи. едно се питам - има ли такива дето да му се връзват на глупостите? имам усещането, че последните избори нямаха кворум и бяха тоталн фалшифицирани а т.нар подкрепа за герб е просто опит на организаторите на полит живот в Бг да изконсумират докрай една инвестиция. или търся под вола - теле? може би ББ влезе с популистки простотии и сега виждаме агонията на шубелисан умиращ ***-криминал?
66
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко, не забравяй, че по думите на ***, той те издигна! Ха-ха! Как ще съдиш бъдещият министър-председател или най-малко евро депутат! С честен труд си изкарвал парите! Жалък журналист-нагаждач! С чии пари прави кампанията си! Маша, която ще падне от много високо!
65
0
 
9
 
! Отговори
edd преди 10 години
Да ви имам навременната реакция! Поздравления!
64
21
 
15
 
! Отговори
Drunderski преди 10 години
Тоя кретеноиден олигофреник Бойко вече ми лази по нервите с тъпите си изцепки! Абе *** 3,6 години беше на власт, що тогава не ги даде на прокурор. Това си е *** отчаян ход, който няма да доведе до нищо! БСП може да са крадци и всякакви други, но никога не са били *** като теб! А това изказване "защото в политиката с обиди не се постигат резултати" изби рибата. Ти *** така изгради кариера с манипулиране, лъжи и обиди и ти ще ми говориш, че не се постигали резултати?
63
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДПС победа. На следващите избори ще спечелим 51%.
62
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АКО БАРЕКОВ Е ДУДК, БОЙКО Е КАВАЛ. ***, ТА ДРЪНКА. ИСТОРИЯТА МЕЖДУ ДВАМАТА Е АДСКИ ПОКАЗАТЕЛНА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НРАВИ- ОТ НАЙ-ДОБРИ И БЛИЗКИ ПРИЯТЕЛИ- НАЙ-ГОЛЕМИ ВРАГОВЕ. ТАКА Е И С МИРО МЪРШАТА, ЕМИЛ ДИМИТРОВ, БИСЕРОВ И Т.Н. И Т.Н.