Радан vs. "Вълците на Путин": Защо не ги върнахме?

ДСБ се обяви и срещу промени в Закона за чужденците
6 юли 2016 13:00,
64
Радан vs. "Вълците на Путин": Защо не ги върнахме?
Архив: Булфото

ДСБ на Радан Кънев обвиниха рокерите от "Нощните вълци" в намеса във вътрешните работи на България.

Мотопоходът им "Славянски свят 2016" мина миналата седмица през България и създаде напрежение и сблъсъци между русофили и русофоби. При едно от стълкновенията в Бургас група протестиращи бяха пребити от защитници на мотористите.

Още по темата

Бившият шеф на вътрешната комисия в парламента Атанас Атанасов обясни, че били изнесени достатъчно данни, че "Нощните вълци" са близки до Путин и осъществяват външната политика на Русия.

"Какви мерки са предприети за пресичане на тази акция, която е намеса във вътрешната политика на страната", попита Атанасов и допълни: "Би трябвало да бъдат предприети действия  за отнемане на правото им на пребиваване в България".

Радан Кънев пък поиска да разбере кой създава и контролира паравоенните организации, които действат у нас. Тъмносините припомниха, че тези формирования стоят зад побоя над протестиращите срещу "вълците" на Путин. Кънев обясни и че на сайтовете на тези организации пише, че те обучават бойците си в чужбина.

От ДСБ обясниха, че са внесли въпрос към премиера Бойко Борисов за това дали ДАНС контролира паравоенните организации, но питането е било отхвърлено. Затова десебарите се готвят да зададат въпроса към премиера в предстоящия днес блицконтрол в Народното събрание.

ДСБ протестираха и срещу промени в Закона за чужденците, с които се намалява от 600 000 на 100 000 евро границата за притежаване на недвижен имот, което дава право на чуждестранни граждани да искат постоянно пребиваване в България.

"Това означава, че всеки чужденец, който купи един апартамент в България, може да го иска", каза Борис Станимиров от РБ. Според него това означавало, че всички 350 000 руснаци, които имат имоти по морето, могат да станат българи. А също и граждани на държави от риск.

Станимиров изрази надежда, че между първо и второ четене промяната ще бъде коригирана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
33
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Тоя стига е ръсил глупости,ами да търси ново кученце на хамериканския посланик,че старото много неевропейски си върти опашката вече!Подозрително е някак,брекзит,екзит,знае ли човек на кого ще бъде вярно?
33
1
 
36
 
! Отговори
точно преди 7 години
РАМАДАН КУНЕВ
32
1
 
36
 
! Отговори
ох преди 7 години
АМАН ОТ МАЛОУМНИЦИАМАН ОТ АТЛАНТИЦИ АМАН ОТ АНТИБЪЛГАРИ
31
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рамазан Кънев да си гледа празника и сладкото - хретин нищщасттен.
30
1
 
36
 
! Отговори
рокер преди 7 години
Ако дойдат анадолските рокери, Раданката ще остане доволен, но изглежда тези не са го пожелали и затова негодува. Събрали се трима платени мишки в Бургас, двама украинци и някаква друга ***, общо 7 човека и вече били "протест" с/у мотористи, които по никакъв начин нямат отношение към тях. Защо се политизира цялата проява у нас и кой има полза от това ? Ако не беше целият този русофобски вой, никой нямаше и да разбере, че през БГ са минали подобни личности.
29
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По добре вьлци от колкото маймуни
28
2
 
35
 
! Отговори
РОССИЯ преди 7 години
през 2008 г събрахме се приятели 15 коли по 4 ч.на кола и обиколихме европа никои дори нени забеляза няколко си мотористи обикалят българия без никакъв инцидент.а наще вдигнаха голям шум чу се в цяла европа вище ние сме протв русия нали се в нато.кои насъска бургазлиите против рокерите депутатите да се хвалят на сащ.че са против русия това са вайсалите на сащ.не забравайте българина обичат руснаците а на власта ни не ми пука
27
0
 
38
 
! Отговори
Патриотите преди 7 години
Тия ли рокери са заплаха за БГ? Че като ви е толкова грижа чужденци да не ни се месят във вътрешните работи, я да ви видя как замервате с гнили домати БХК, или как бомбардирате с развалени яйца "Америка за БГ", или някое друго лицемерно НПО. И защо си траете когато в продължение на години USA плаща на родни предатели да се лигавят тука? На руснаците можем само да завиждаме, че си имат президент патриот, на когото не му пука от Хюсеин Обама.
26
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като смесиш червено със синьо се получава тъмно синя угодническа мъгла. Костовистите не обръщат внимание на хилядите мигранти които наводниха България но *** като ощипани булки срещу шепа младежи които се забавляват и обикалят света което е право на всеки човек. А да се плюе по Г-н Путин който е световна личност е обидно и твърде глупаво. Радане засрами ако това състояние на духа ти е познато.
25
2
 
33
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 38И Алфата е казал че са ги финансирали с МИЛИОНИ айде Рубли така ли? Единствената про руска телевизия в България е Алфа но поради действията на Болен Лидеров е ТОЛКОВА ЗАГУБИЛА ПРЕСТИЖ че ДОРИ РУСОФИЛИТЕ НЕ Я ГЛЕДАТ И НЕ Я ПОЛЗВАТ КАТО ИЗТОЧНИК НА НОВИНИ.Всички останали Начело с Бей ТВ са НАИСТИНА РЕАЛНО МАЛКО ИЛИ МНОГО КУПЕНИ ОТ ЗАПАДНИ ИНВЕСТИТОРИЕто Интервю с Петро Порошенко - В Украйна се оказа по-добре от България елате като туристиПредлагаме стрелба с Гаубица - 10 гривни
24
3
 
33
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 34Да ти кажа от къде идва твоята информация за финансирането на Нощните Вълци. - Радио Свободна Европа (Сайт)- Москва Таймс (Сайт)все още са активни страниците на АНГЛИЙСКИ ЕЗИКЕ повече няма да говоря. Наименованията говорят сами за себе си.
23
1
 
32
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 34Разбираш ли НЯМА СТРАНА ПО СВЕТА КОЯТО ДИРЕКТНО ЩЕ ФИНАНСИРА ТОВА ИЛИ ОНОВА - ЕТО САЩ ГО ПРАВЯТ ПРЕЗ НПО с някакъв завързан механизъм за демократизация на ентия свят.Отностно Путин Финансирал - От държавния Бюджет забрави - Но може да е направил ПР дарение от собствени средства и вероятно това е направил, Той не пропуска както и Бойко някоя малко или много положителна ПР проява.
22
0
 
34
 
! Отговори
Romul преди 7 години
До RemхахахЕвала брато! ТЪПАНАРИТЕ НА КОСТОФФФ - МНОГО ДОБРО POPADENIE!
21
0
 
38
 
! Отговори
мото клуб преди 7 години
Като разбрал за "Нощните вълци", и Раданката решила да си направи мотоклуб. С участници от гейпарада.
20
1
 
36
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 26И според теб колко им струва преминаването през България на 4 (ЧЕТИРИ) моториста общо с разхождането насам натам кажи го 1000 километра на мотор. С едно преспиване и за не разбрах къде са спали след София заминаха за Сърбия. 60литра гориво по 2 лева, 100лв за по-луксозен Мотел и 200 лева за цигари и ядене. 500 лв на човек Ужас Русия е финансирала Нощните Вълци с 2000лв за да се намесят във вътрешните работи на България.Смешни сте бре Смешни сте
19
3
 
33
 
! Отговори
Българин преди 7 години
До българка - за какви 4 русначета говориш? Що не ги наречеш в очите така умалително, все едно са от детската градина? Много си далеч от действителността, мила моя "българко".
18
9
 
37
 
! Отговори
паравоенни на Путин преди 7 години
в държава, членка на НАТО? Егати страхливите мухльовци ни управляват. Тия ***, облечени с парите на руския диктатор и гаврещи се с името на Апостола трябва да ги съдят за държавна измяна и да ги заключят доживот.
17
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Платената ушaнка Боби разбирала и от моторетки :)
16
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БобиБобчо, за си бръмчиш целогодишно по света ти трябват финанси. Парите не идват от въздуха. Всеки знае за рокерски групи, които основно се издържат от криминална дейност. В случая с чакалите на Путин е очевадно, че са супсидирани от руската държава.А иначе нормалните моторджии със семейства и професии си позволяват по няколко събора годишно на собствени разноски за по няколко дни.
15
16
 
37
 
! Отговори
Българин преди 7 години
До българкаТова не са русначета, това са банда сталинисти готови да трепят българи в името на Путин и главния враг на Бългаия - Руската империя.СМЕРТЬ РОССИИ!