Ген. Атанасов: Хора от МВР покровителстват каналджии!

Отблъснатите мигранти - два пъти по-малко при увеличен натиск
19 авг 2016 11:00, Петя Славова
22
Ген. Атанасов: Хора от МВР покровителстват каналджии!
Снимка: архив, Булфото

Хора в МВР, на високо ниво, покровителстват каналджийството и доказателство за това е фактът, че тази година отблъснатите мигранти са два пъти по-малко при увеличен миграционен натиск, заяви  ген. Атанас Атанасов от Реформаторския блок.

По думите му с отстраняването на двама от шефовете на "Гранична полиция" – директорът Антонио Ангелов и заместникът му Йотко Андреев, не са отстранени хората, които покровителстват каналджиите. "Остана Радо Схемата", обяви Атанасов, но не уточни на каква длъжност е Радо Схемата.

Още по темата

Според реформатора премиерът Бойко Борисов отново е доказал, че той е кадровикът на държавата и фактически той управлява МВР с призива ръководството на "Гранична полиция" да подаде оставка.

"Видяхме безкомпромисния Борисов и безпомощната Бъчварова - това беше показано на българския народ", уточни генералът пред bTV.

Относно кандидата за президент на Реформаторския блок, който още не е излъчен, Атанасов обяви, че блокът ще излъчи независим човек, който ще връща закони и ще сезира Конституционния съд, когато са засегнати интересите на народа.

Според него председателят на Народна партия "Свобода и достойнство"(НПДС), която е част от РБ, Корман Исмаилов не може да е кандидат, заради различията им по казуса с екстрадирането на турския гражданин Абдулах Бююк. ДСБ се обяви срещу предаването на Бююк на турските власти, а НПСД го подкрепи.

Освен това Касим Дал, създателят на НПСД, участва в митинга в подкрепа на турския президент Реджеп Ердоган.

"От ДСБ определихме, че има три равностойни кандидатури - проф. Велислав Минеков, Трайчо Трайков и Гроздан Караджов. Те са опозиционно настроени към правителството и имат качеството да са независими. Те единствени се опъват на Бойко Борисов", обяви Атанас Атанасов, но отказа да назове своя фаворит сред тези кандидатури.

Той коментира и кандидата за президент на левицата - ген. Румен Радев, и обяви, че той е кандидатура на лидера на АБВ Георги Първанов. Атанасов прогнозира, че след президентските избори настоящият лидер на БСП Корнелия Нинова "ще излети" от Столетницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
2
 
! Отговори
Оху преди 7 години
Ми да- повечето от тях са генерали от старата номенклатура.
12
3
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
АМИ А КАЖИ ИМЕНА ДЕ ----Ц ББ ЛП И ТН
11
2
 
7
 
! Отговори
БРАВО ГЕНЕРАЛЕ.... преди 7 години
ТИ ОТКРИ АМЕРИКА ,БЕ.....ХА,ХА,ХААААААА!ДИНКОВЦИТЕ И СИНКОВЦИТЕ ОТ ГРАНИЧАРСКАТА МАФИЯ ,РАБОТЯТ ЗАЕДНО !НЕКОЙ ДА НЕ МУ Е ЯСНО...??!!!
10
3
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Съмнявам се, че кандидатите на РБ, които "единствени се опъват на Бойко Борисов" ще се окажат опънати накрая.
9
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако този измислен генерал не бе изгонил от МВР стотици специалисти сега ефективността на МВР би била по-висока. Чудя се в кой свят живее той и дали неговия сввят не трябва да бъде разгледан от психиатър. Този човек твърдо е вреден за страната ни.
8
5
 
13
 
! Отговори
Васо преди 7 години
Този генерал за н-ти път откри топлата вода.
7
2
 
14
 
! Отговори
Мънго Джери преди 7 години
Браво бе Танасов, където копнеш все топла вода извира!!
6
6
 
9
 
! Отговори
Ала_Бала преди 7 години
Та това си го знаем, чак генерал да ни го казва...Обърка се малко бизнеса на герберите. Пустите сърби, вдигнаха патардия.
5
3
 
11
 
! Отговори
нема спиране преди 7 години
При всяка проява на държавност и дисциплина .......рев.. и от коалиционни партнъори и от обозиционериМоже да не са виновни конкретните ръководители на гранична ,но са допуснали каналджия да де добере до легитимни документи.На това му се вика слаб контрол!
4
2
 
11
 
! Отговори
Morqk i polovina преди 7 години
A kakva e novinata?!
3
6
 
19
 
! Отговори
Танов преди 7 години
На Танов именно заради несъгласие с тези схеми му направиха едно инфарктче. Бог да го прости! Който не е съгласен с унищожението на България на бързо или инсултче, или инфарктче, или раче!
2
2
 
26
 
! Отговори
МВР преди 7 години
Схемаджиите в МВР са свързани с покровителство на наркотрафика,трафика на цигари и алкохол без бандероли,телефонните измами.Ваньо Танов лека му пръст нали обясни, как складовете се пазят от въоръжени служители на специални полицейски служби и че е имало престрелки с митничарите.Същото е с гадните талибани, които прекарват. Каналите са същите, на същите хора. Жертвата е целият български народ.Децата на покровителите от парламента са всичките в чужбина. Направете си справка къде са им децата!
1
2
 
27
 
! Отговори
Предатели преди 7 години
Същите бок.луци от МВР покровителстват и телефонните измами на кланове. Същите кланове извършват и фактическия трафик. На улиците вече има повече с автомобили за по 200 хиляди евро отколкото български бизнесмени управляващи големи фирми.