Валери Симеонов: Борисов добре си разиграва картите

Според него България печели от посредническата мисия на премиера
30 авг 2016 17:52,
45
Валери Симеонов: Борисов добре си разиграва картите
Снимка: архив Булфото

Съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов похвали посредническата мисия на премиера Бойко Борисов между Турция и ЕС.

Още по темата

"В случая Борисов в ролята си на посредник успява да спечели доста позитиви за България като цяло и неговото поведение трябва да бъде адмирирано. Неговото поведение е правилно пресметнато и полезно за държавата, правилно разиграва картите", каза Симеонов пред БНР.

Според него в сегашния момент България няма интерес от конфронтация с Турция и "струпване на тълпи авантюристи на границата ни".

Симеонов смята и че едва при завършването на оградата бихме могли да си позволим по-категорична политика.

Той допълни, че в момента се търси приемливо междинно решение."Решение, с което и Ердоган да излезе от ситуацията, защото сега той е в укорителната позиция на мъмрено от Европа дете", каза патриотът.

Валери Симеонов нарече КСНС камуфлаж и театрална постановка. Така той коментира призива на няколко партии, сред които и ВМРО, за свикване на заседание при президента за политиката ни с Турция и ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
15
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
колегата долу го каза много точно,народа остана единствената опозиция!
31
2
 
15
 
! Отговори
1 преди 7 години
До ВОЛЕН ПАША,ако си чувал за др.балевски,член на цк на бкп,той е чича на ''големия питриот валери балевски''откакто е станал ''политик''не е стъпвал в селото,където живее баща му с. Зараево,Поповска община,праща онова бяло и кресливо'' българче'' касабов да снима ''ислямизирането''на селото,а точно тия хора българомохамедани хранят баща му,иначе няма кой да му даде парче хляб.
30
3
 
18
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Лъжепатриота сигурно и един кавал му е извъртял на Борисов.Това е нереална мафия просто!
29
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Казват че краставите магарета се надушвали.
28
3
 
16
 
! Отговори
а Валерка ко праим преди 7 години
АЕЦ Белене наричан доскоро от Борисов гьол. Изведнъж гьолът придоби стратегическо значение и го предлагаме на Турция, въпреки, че атомна централа представлява стратегически обект от системата за национална сигурност на страната. В официалното съобщение за срещата в двореца Долмабахче не се дават подробности за разговора между Борисов и Ердоган за атомната централа в Белене, но според запознати преговорите са в напреднал стадий. За прах в очите Борисов говори пред медиите предимно за мигрантската криза и отношенията на Турция с Европейския съюз, представяйки се като пощенски гълъб на турс
27
5
 
27
 
! Отговори
АЗ преди 7 години
Борисов неуважаеми ми скатаджийо винаги си разиграва добре картите, обаче това е само за пред матряла. Навън Борисов се проваля и последния му провал се нарича - на гости при султан Ердоган. И забеляза ли някой как султана унижи нашата мутра, и на всичкото отгоре го прати при Меркел да предаде волята на господаря на новата Осм. империя пред ЕС? А нашия жалък мутрак смени курса и политическата линия на Б-я и слугински защитава волята на Султана, СРАМ И ПОЗОР!
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изглежда само В. Минеков не е за Герб! Нинова както сте забелязали, ако медиите някой ден пропуснат да споменат Тиквара, тя веднага намира начин да го вкара в новините. Задявки.
25
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хаха, и тоя води "патриотичен фронт"...комедия отвсякъде
24
1
 
18
 
! Отговори
до 24 преди 7 години
И поздрави ,,смелите мъже, които с преврат се опитаха да премахнат сатрапа Ердоган''! Факт! И какви разигравания на карти?! Бойко щеше да ходи при Мъркел. Илдъръм обаче го повика със среден пръст - ,,Ей, чоджук! Къде търчиш буща /без повод/, бре! Инструктирваха ли го, какво го правиха в Анкара не е много ясно. Сетне му теглиха един ритник по дебелия диференциал да носи много здраве на Мъркел и ЕС!
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 6!Е Кара качан ов сьщо е с турска фамилия! Но вьпреки това ти теглих един +.
22
2
 
26
 
! Отговори
АЖАХАХАХАХА преди 7 години
Не беше ли тоя същия дето каза, че трябва да насочим ракетите към Истанбул след преврата? Много бързо обърна палачинката... това са то патрЕотите от НФСБ и МВРО!
21
9
 
4
 
! Отговори
kategori4en преди 7 години
G-n Simeonov e pravBih glasuval za nego ako se kandıdatira za prezıdent!
20
2
 
16
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Анонимен-19,бъркаш името му,той се казва валери балевски,но го е срам от комунистическото му минало,затова се води симеонофффф,и съжалява защо и той ,не е от играещите на карти.
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПОСРЕДНИЧЕСКАТА МИСИЯ - КОГА ДВАМА СИ МЕРЯТ ТОВА, ТОЙ ТАМ СИ СЛАГА ОБРАТНОТО ЗА ДА ИМ ПОСРЕДНИЧИ
18
3
 
15
 
! Отговори
gtf преди 7 години
ти какво си спечелил хич не ми дреме, какво спечелихме ние - още мигранти ли ?
17
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СимеонОФФ! Той танцува само един мандат.
16
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредният пудел гонещ подхвърляните му кокали от мутрата. Той определял фирмите и финансирането на прословутата ограда на границата с Турция и това го казва патриота Симеонов?!?! Сега става ли ви ясно защо оградата е толкова скъпа, гради се толкова дълго - просто е захлебен от мутрата. За това на патриота" не му пука че границата е разграден двор и че мутрата е слуга на Ердоган и продава България.
15
1
 
7
 
! Отговори
ми преди 7 години
разигравай ги и ти
14
3
 
14
 
! Отговори
дилетант преди 7 години
***, нямам думи!
13
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той с властта, телевизията му - в опозиция! Бизнеса върви.