Цачева – балансьор, успокоявала страстите в пленарна зала

Тя може да отстоява мнението си, заяви Цветан Цветанов
2 окт 2016 15:00,
24
Цачева – балансьор, успокоявала страстите в пленарна зала
Снимка: БТА

Влизайки в пленарната зала Цецка Цачева може да успокои всички страсти на политическо противопоставяне, което има от 8 парламентарни групи. Това каза заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията по време на обявяването на кандидатпрезидентската двойка, предаде "Фокус”.

"Това е човекът, който може да балансира. Това е човекът, който може да има собствено мнение, може да го отстоява”, заяви Цветанов.

Още по темата

По отношение на кандидата за вицепрезидент на партията, Цветанов коментира, че той е човек, който може да защитава националните интереси на страната.

"Вицеадмирал Манушев беше предложен от структурите на ГЕРБ в област Варна като гражданска квота и до ден днешен той изпълнява тези си функции като такъв и не е член на ГЕРБ, но това не го прави по-различен, това не го прави по-безинтересен. Това е човек, който може да защитава националните интереси на Република България с неговите качества и да подпомага дейността на г-жа Цецка Цачева”, заяви Цветан Цветанов.  

Цветанов посочи още, че предстои да бъде избран заместникът на Цецка Цачева за председател на НС.

"Председателят на Народното събрание, който ще бъде избран трябва да бъде възприет и от опозицията, защото искаме да имаме диалог с всички парламентарно представени групи. Ще поговорим поне с партиите, с които формираме парламентарното мнозинство”, заяви той.

Цветанов посочи, че остава начело на парламентарната група на ГЕРБ.

"Това, което правя в парламента в момента при това многообразие от партии. Трябва да разговаряме с всеки,трябва да чуем различното мнение, дори опозицията е част от решаването на много от проблемите, които са пред България. Ние правим всичко възможно и аз като председател на ПГ на ГЕРБ да консолидираме и формираме мнозинства”, заяви Цветанов.

Попитан дали Цецка Цачева е по-добър кандидат за президент от Росен Плевнелиев, Цветанов коментира, да не се дава оценка на сега действащия президент Плевнелиев.

"Президентът Плевнелиев имаше един доста тежък и много сложен мандат, защото имаше два предсрочни избора. Той имаше конституционно право да направи служебни два кабинета, които да проведат нормалното провеждане на изборите”, заяви той и посочи, че трябва да му се отдаде заслуженото, че през септември месец е подписано споразумението с ЕК за новия финансов програмен период, който е стартирал на 1 януари 2014 г.

"На премиера Орешарски два пъти беше връщано това споразумение, което те бяха подготвили. Така, че служебният кабинет на Росен Плевнелиев го финализира, а сега в момента колегите наваксват изостаналото”, посочи Цветанов. По думите му Цецка Цачева при всички положения ще се различава от всички президенти досега, защото това ще бъде първата жена, избрана за президент на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Napravo proval
19
8
 
2
 
! Отговори
Шшшшъъъъттт преди 7 години
Днес вече се знае кои ще са президента и вицепрезидента на България в следващите 5 години.Имайте уважение към личностите им и към президентската институция на България!
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поне тази противна муцуна можехте да ни спестите днес! Достатъчна е тази на "майката" на нацията!
17
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
добър председател на парламент бе Огнян Герджиков - възпитан, кротък, добър юрист, стана заложник на ДПС и сделката за Булгартабак, която щеше да е срещу ДПС.Цецка цачева е най-лошия председател на парламента, само ЕКатерина Михайловая конкурира - злобна, невъзпитана, комунистка, с лош вид, прекъсва често хората, смее да ги заплашва, прекъсва микрофоните. Типичен съветески номенклатурчик. Дайте му власт и ще ви изяде.
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо - не знам защо се взимат интервюто от човек осъден на две инстанции, при положение че собственото му предложение бе с една да те пращат в затвора, а третата си позволи да коментира мотивите на втората, което няма право да прави, а трябваше да се произнесе по фактите. Оневиняването му е политическо.ВТоро - Цецка Цачева сведе парламенат до най-ниски нива на доверие, едва ли е "компромисна личност"
15
2
 
15
 
! Отговори
Joko преди 7 години
Като ви на снимка Ц.Ц. & ц.Ц има усещането, че ме лъха миризма на вкиснала пот !
14
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе да.....такъв балансьор за президент не щем......как ги балансира във парламента със 100 човека закони се приемат
13
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦЕЦКА ЦАЧЕВА АХАХХА ХАХАХАХХАХ ХАХАХАХАХХА ОЛЕЛЕ МАЙКО ХАХАХААХХАХАХА ХАХАХА ХАХАХА ХАХАХАХХА
12
1
 
22
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
никога не ебила балансьор в нс винаги враждебно настроена срещу опозициятапрекьсва намесва се ненужно изключва микрофона заканва се да сьди които не ихаресва какьв баланс може да бьде невьзпитана жена дошла от гората
11
0
 
19
 
! Отговори
ох, Цвъчкооо! преди 7 години
всички гербави сте без мнение. каквото ви нареди Бибитката, това правите.
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно така трябва балансьор, всички които са в парламента трябва да бъдат нахраняни , особено ДПС, БСП и Ковачка, олигархията също . Та Цецка и Цецо ще имат грижата за това, но всъщност те правят същото и в момента. А матряла кучета го яли, да мълчи и да плаща за КТБ, Белене, Цанков камък , общо около 6млд лева и да не пита има ли виновни за това че го крадат така както турчин не го е крал. И да не забрави да гласува за ГЕРБ, БСП и ДПС, които са едно и също.
9
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега ще има преброяване на герберските ***.
8
2
 
17
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Простотията на Балканския Тъпоостров продължава с пълна сила!
7
3
 
13
 
! Отговори
Баи х.и преди 7 години
Тоз цветанката е наи долното мекера в историята на бг политика..нагъл.долен ***..***..
6
11
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Както винаги Цветанов е прав...
5
3
 
16
 
! Отговори
я па този, преди 7 години
"Президентът Плевнелиев имаше един доста тежък и много сложен мандат,"Не разбрах, камъни ли е чукал та му е било тежко?
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бе то красивите ще гласуват за нея, ама умните дали ще са умни да не гласуват?
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цв.Цв., ЦеЦе - все цвъкала. МУХАТА ЦеЦе
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБеновска пита: КОЙ ще е президент на БГ. КОЙ е тоя чуден кандидат. Сега Гербеновска ще я поизчетка и поизлъска.
1
1
 
14
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Няма да гласувам за нея ... Все тая ...