Радан Кънев загрижен: Цачева не става за президент

Нужна е личност, която знае езици, чувства се уверено на Запад
2 окт 2016 17:31, Анисия Иванова
103
Радан Кънев загрижен: Цачева не става за президент
Снимка: Булфото, архив

Председателят на Демократи за силна България Радан Кънев посреща кандидатурата на ГЕРБ за президентската институция Цецка Цачева със загриженост.

"
Международната криза налага личност, която знае езици, има опит във външната политика, чувства се уверен и независим в кръга на западните ни партньори", смята Кънев.

Още по темата

И обобщава: "Преди всичко - дясното значи свобода и отговорност. И днес - когато водещата партия предлага кандидат, който не отговаря на нито един критерий за държавен глава - отговорността на десницата и реформаторските сили е тройно по-голяма. И пред десните избиратели, и пред цялата нация".
 
"Разтревожен съм и за отношението към десните избиратели, и за бъдещето на страната. И не само защото доминиращата партия издига на практика ляв кандидат. А най-вече заради опасността да избираме между двама леви кандидати, еднакво безразлични към съдебната реформа, неподготвени за големите проблеми пред външната политика, неспособни да бъдат разумен и силен коректив на властите", анализира Кънев, цитиран от пресцентъра на партията си.

Той е убеден, че националната сигурност изисква независим президент, който да е непримирим към корупцията, готов да предложи конституционни промени, да налага смело вето на лобистки закони и решения, установяващи поредни монополи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво не и харесвате на Цецка Цачева-хубава красива едра жена,Менда Стоянова и нея я бива тя може да стане председател на НС.
74
0
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Кънев да се притеснява за Трайков, какво се е закъхарил за Цачева.
73
1
 
0
 
! Отговори
Таню преди 7 години
До ние градимДа, т'ва е ясно чи ний крадим. Ама тая теткa с вид на чистaчка от плевенско школо, айде мерси. Анчето Мейзер на кoфти политическо ниво, обаче... Както казах другаде - и вие сте си прозти, и тя си е простичка, така че любов ше има към националната ***...
72
14
 
1
 
! Отговори
ние градим преди 7 години
Радев е обикновен престъпник и не го слушайте. Народа безпрекословно приема издигнатата от нашия премиер Цачева. Нека гради държавата, ще гласуваме за Герб!!!
71
5
 
12
 
! Отговори
Христо Тамарин преди 7 години
Радан Кънев да не се жалва, ами той и другите от реформаторският блок да се хващат за работа. Да агитират за Трайчо Трайков. Издигането на Цецка Цачева е направо подарък от Бойко Борисов за реформаторският блок. Предимството на Трайчо Трайков се вижда и няма нужда да се плюе против кандидатурата на ГЕРБ. Трябва усърдно да се агитира за Трайчо Трайков.
70
6
 
15
 
! Отговори
Бръчков преди 7 години
Красавицата е олицетворение на партията си и на избирателите си ... Тежко на народа ни .
69
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименСпециално за нашите умници задължително трябва професионален преводач, че поне малко от малко да замазва гафовете им :)
68
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
напънала се планината и родила мишка
67
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нужна е личност, която знае езици, чувства се уверено на ЗападЦецка знае ***, защо и е да се чувства уверено на Запад, като се чувства раболепно на Изток?
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименХахахаххаахахахаахахахахаахахМного си готин
65
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименВероятно Аз лично харесвам и двамата
64
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъвто народа, такива управляващите. Така че гласувайте си там, и после да знаете, че вие сте си надробили кашата, а не да ревете.
63
4
 
14
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 7 години
Радане по-важно е за какво ще се използват езиците....
62
3
 
26
 
! Отговори
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ преди 7 години
който говори против БОЙКО БОРИСОВ или Цецка, че го возиме в багажнек!
61
8
 
18
 
! Отговори
А1 преди 7 години
Радан Кънев загрижен: Цачева не става за президент!!!!!!!!!!!!!!------------Мдааа...... п.....лъ.....хо.....вете имат силно развита интуиция за самосъхранение, не напразно първи напускат потъващия кораб!!!!!!
60
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви неформални разговори на четири очи ще води един президент, бе!Всички срещи се протоколират.-------Ако не знае езици ще си остане само с срещите по протокол и ще разчита на трети лица за неофициалните такива. С няколко думи няма да може да защитава интетерсите на държавата пълноценно. Или си мислите че само официалните разговори чрез преводачи са достатъчни?
59
1
 
21
 
! Отговори
Цв.Цв. преди 7 години
А и резултатите вече са готови,другарката цачева печели изборите още на първият тур.Сега остава да минат изборите и готово!
58
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цачева 55: 45 Каракачанов
57
4
 
6
 
! Отговори
777 преди 7 години
ходи си изпии хапчетата
56
3
 
27
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
Става ли или не става , няма значение. Гласове ще се купуват , кебапчетата ще вървят и пак ще стане каквото трябва.