Сърди ли се Борисов, че Фандъкова отказала за "Дондуков"? Едва ли!

Изтегляме афганистански младежи от Овча купел, съобщи кмета на София
16 окт 2016 12:20,
37
Сърди ли се Борисов, че Фандъкова отказала за "Дондуков"? Едва ли!
Снимка: архив, Булфото

Не мисля, че премиерът ми е обиден за това, че отказах да бъда кандидат за президент. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова пред BTV.

"Моята теза винаги е била, че само преди година застанах пред софиянци и защитих една сериозна програма за следващия мандат. Големите проекти тепърва започнаха и е нужна много работа, за да защитим доверието, което ми дадоха софиянци и тези аргументи се чуха. Не мисля, че премиерът ми е обиден, той прие тези аргументи и за него е много важно това, което се случва в София", заяви тя.

Фандъкова коментира и проблема с бежанците. По думите й е важно да се прави разлика между бежанци и хората, които бягат от войната. "Хората не само, че нямат против, а напротив – те им помагат, и младежите, младите мъже предимно от афганистански произход, които се събират на групи", каза Фандъкова.

По думите й не е въпросът в протестите, въпросът е в мерките.

С председателя на Държавната агенция за бежанците Петя Първанова са постигнали договореност за постепенното изтегляне на младите мъже от афганистански произход, както и на непридружените младежи, които не желаят да се съобразяват – от тези центрове. От Овча купел тези младежи почти всички са изтеглени. Полицейското присъствие се увеличава непрекъснато, има екипи и на Жандармерията, допълни кметът на София.

Фандъкова коментира и ремонтите в столицата. Тя благодари на хората за разбирането, което са проявили. Тя съобщи, че до края на годината ще бъде завършен участък по бул. "Гоце Делчев" и ще бъде пуснато движението по локалните платна на "Цар Борис III".

Ул. "Житница" ще остане затворена и следващата година. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
5
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Президентът ще е от ГЕРБ, колкото и да не се харесва на някои хора. Просто ГЕРБ вършат работа, не са се спрели и резултатите са видими.
21
0
 
2
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Г-жа Фъндъкова ви благодари за разбирането и пълната ви липса на комплекси г-н ПРЕМИЕР!
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧЕ ТЯ ДОСЕГА НИЩО НЕ ОТКАЗВАШЕ НА ВОЖДА.
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Послушницата и тя ли вече се изживява като някакъв фактор ?
18
1
 
13
 
! Отговори
Yakov преди 7 години
Разбира се, че е сърдит. Нали им даде 48 ч. на четиримата ("от запаса") да си помислят. Само един/една от тези набедени за президенти кандиса, щото щяха да я отсвирят от председателството в Народното събрание. Ако това не е така, моля гласувайте с (0). Няма да Ви се разсърдя, ама все пак помислете да ли е така, щом Ви пиша това!!
17
3
 
27
 
! Отговори
Въпрос преди 7 години
Защо застаряващи /или в менопауза/ жени са подвалстни на борисов - отговаряйте сиАма е зловещо да имаш неадекватни, зависими от хормоните жени в управлението на държавата !!!!!!!!
16
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЯКОИ СЕ СЪРДЯТ, ЧЕ ЦЕЦКА ПРИЛИЧАЛА НА МЪЖ. АМИ ТОВА Е ДОБРЕ, НАЛИ ЩЕ СТАВА ГЛАВНОКОМАНДВАЩ (НЕ ДАЙ БОЖЕ)
15
1
 
18
 
! Отговори
у як преди 7 години
Боли ме и за двамата,да изчезват час по-скоро!Уядоха се,да идват други мошеници,но да има ротация е крайно време.Като няма нормални партии,нека поне по-малко нагли да са на власт!
14
3
 
45
 
! Отговори
WTF????????????????? преди 7 години
Цяла да мести престъпниците-талибани от Овча купел в Младост (примерно). И се хвали!!!!Пресичаш нелегално границата, нямаш документи, здрав си и идваш от Турция - страна в която няма война и религията е ислям, като твоята. С какво право ще искаш АЗ и останалите българи да те гледаме и храниме???? С какво право разни гербарски отпадъци приютяват тези кандидат-терористи и престъпници в МОЯТА Родина?????
13
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прецедент 2, сметица(разбирай кметица), ама все пак се ползвала с 2/3 харесване от софиянци(според некво си там проучване). ха ха ха
12
0
 
41
 
! Отговори
Ксенофоб преди 7 години
ТЕЗИ "МЛАДИ МЪЖЕ ОТ АФГАНИСТАНСКИ" ПРОИЗХОД КАКВО ПРАВЯТ В БЪЛГАРИЯ!ИМАТ ЛИ ДОКУМЕНТИ НЯКАКВИ?АКО НЯМАТ ГЛОБЯВАТ ЛИ ГИ?АКО СА НЕЗАКОННО ПРЕБИВАВАЩИ В БЪЛГАРИЯ СЪДЕНИ ЛИ СА СПОРЕД ЗАКОНИТЕ?ЗАЩО НЕ СА В ЗАТВОРА ИЛИ ИЗГОНЕНИ?МЕНЕ НЯКОЛКО ПЪТИ МИЛИЦИОНЕРИТЕ СА МЕ ГЛОБЯВАЛИ И ПЛАШИЛИ ЧЕ НЕ СЪМ СИ НОСИЛ ЛИЧНАТА КАРТА ПРЕД ДОМА МАКАР ДОБРЕ ДА МЕ ПОЗНАВАТ!ТЕЗ НАШЕСТВЕНИЦИ НЯМАТ РАБОТА В БЪЛГАРИЯ!
11
1
 
41
 
! Отговори
погр ебален агент преди 7 години
Фандукова не можа да запълни дупките по софийските улици. Няма смисъл пожарникарят да я праща да пълни дупките в неговата, провалила се, политика!
10
1
 
33
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Изтегляме ги от еди къде си и ги трапосваме на главите на други да им берат гайлето щях да и запиша един плюс ,ако директно ги гонеха от страната ,но при герберастките слуги такова нещо не може да се случи. При тая единствената разлика от стрина Цецка е ,че дипломата и не е взета чрез рабфаг иначе си е същата послушница.
9
1
 
30
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
АМИ КАК ЩЕ СЕ СЪРДИ БОКИЧА КАТО СИ ИЗБРА НАЙ-ГОЛЕМИЯ СЕКСАПИЛ В ГРОБАРСКИТЕ РЕДИЦИ ЧЕТКА ЦАЧЕВА. НАЛАГА И СЕ ДА СЕ БРЪСНЕ И ПОВЕЧЕ ПРИЛИЧА НА МЪЖ, НО ДА НЕ БЪДЕМ ТОЛКОВА ПРИДИРЧИВИ.
8
1
 
41
 
! Отговори
тррт преди 7 години
Тая миловидна картофена гюв.ендия носи заразата герберастия- страданието се изразява в ментален дефицит, личностен упадък и неконтролируемо бръщолевене.
7
1
 
31
 
! Отговори
проктолог преди 7 години
кметка-марионетка
6
1
 
38
 
! Отговори
предателска роля преди 7 години
Това е предателската роля на гербавите. Вместо да търсят, заедно с другите партии, един общ кандидат за президент, обединител на цялата нация, те предлагат Цвечка Цачева. Човек на пожарникаря, който ще продължи воденето на война срещу целия български народ!
5
1
 
20
 
! Отговори
Генчо ветеринара преди 7 години
Имаме опит с нерезите Караите ги тука в клиниката и сте мирясат След това две отчета да ги обучат за черковни певци
4
2
 
42
 
! Отговори
Кико преди 7 години
"Изтегляме афганистански младежи от Овча купел, съобщи кмета на София"СЕТИЛА СЕ МАРА ДА СЕ ПОБАРА! От "бежанци от Сирия" изведнъж станаха "младежи" от Афганистан! Напълнихте държавата с най-агресивните, кръвожадни и психично нестабилни сунитски ислямисти, ама нещо взехте предизборно да се почесвате там, където не ви сърби! Ела, лельо Данче да видиш вечер по Монтевидео и в района на Фантастико на какво прилича! Ела да видиш "младежите" как ходят на глутници, хвърлят *** и гледат на кръв!
3
2
 
33
 
! Отговори
последно? преди 7 години
до вчера твърдяха, че решението е било лично на Борисов, днеска - Фандъкова му отказала. Л--та почват да изплуват никой не ще да се раздели с посат си