Трайков за мандата на РБ: Не виждам нищо полезно!

"Реформаторският блок приключи да бъде това, което беше"
13 дек 2016 13:14,
15
Трайков за мандата на РБ: Не виждам нищо полезно!
Снимка: bgonair.bg

Президентът Росен Плевнелиев връчи третия проучвателен мандат на Реформаторския блок (РБ). До този момент Реформаторите не върнаха предложението му. В извънредното издание на "България сутрин" кандидатът за президент на РБ Трайчо Трайков каза, че не вижда какво обществено полезно може да свърши правителство, което не се основава на мандат, даден от избирателите.

Още по темата

"Според мен РБ приключи да бъде това, което беше създадено много отдавна. След излизането на ДСБ, което е съществена част от първоначалния РБ, това вече е подпечатано официално", коментира Трайков в студиото на Лора Инджова и Симеон Белев.

"За мен действия, които са насочени само да продължи седенето във властта, без ясен положителен ефект за обществото, е загуба на време", настоя той.

"Това, което ще се опитват да направят, ще е леко неудобно за хората, които се опитват да го правят и за тези, които са ги подкрепили на изборите", допълни демократът.

За новото политическо обединение "Да, България" на бившия правосъден министър Христо Иванов, Трайков заяви, че целите на новата партия са близки до неговите разбирания. Той обаче поясни, че никога не е бил партиен член и възнамерява да запази този статус.

Запитан какво е бъдещето на Реформаторите, бившият министър на икономиката и енергетиката подчерта пред Bulgaria ON AIR, че резултатите от президентския вот са показали, че РБ е загубил близо половината си избиратели от последните избори.

"Въпреки че моят резултат е в общи линии съпоставим с този на РБ, половината от хората, които са гласували за мен, не са гласували за Блока на миналите избори, а пък една четвърт от тях са гласували за ГЕРБ", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде на плаж на Сейшелските острови.Защо седиш тук ами не си живееш живота.
9
0
 
3
 
! Отговори
средностотистически преди 7 години
Дрън, дрън, дрън! Само приказки, приказки.Абе хора, гледайте, кой какво върщи, а не какво приказва. Сладки приказки хладилника не пълнят.Някои като ти казват, че грее слънце е по-сигурно да си вземеш чадъра.
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Nadia Nikolova.Това е най-смесленато,преспективна и дългосрочна коалиция.Какдво им е перспективното, та те нямат идеология, просто са обединени от омразата си към БСП и дори без Бойко Борисов са потънали в историята при СДС.
7
6
 
5
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
До 2Това не е Надя Николова бе!*** Нинова е, но е под прикритие.Що не питате като незнаете?!
6
5
 
12
 
! Отговори
Йовко преди 7 години
Я господина с 70000 евро хонорар като свидетел по Белене пак ръси акъл, вместо да е в затвора!? Докога подобни Трайчовци ще паразитират на гърба на народа!?!?!?!?
5
1
 
9
 
! Отговори
Виждам преди 7 години
До Nadia Nikolova 5"Едва ли ще излезе нещо полезно,но нищо... Това е най-смесленато,преспективна и дългосрочна коалиция."Значи от избора на управляваните няма да излезне нищо полезно за тях, но то ще е най-доброто за управляваните!=> управляваните не заслужават нищо полезно, чрез избора си! - затова ли на управляваните пръста дето избират си го нарекла "златен"? Хвалиш ги за да ги излъжеш ли :)Ами напиши нещо и за народната мъдрост, дето все чрез нея Де-Си-то провежда отврата :))))
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прав е г-н Трайков
3
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Traicho ne si za tuk be momche...ne si davai zor za toq PROST,MALOUMEN narodA.Lukanov go e kazal nai dobre prost narod lesno se upravlqva
2
1
 
10
 
! Отговори
Вуду-контрол преди 7 години
Винаги ми е било интерестинг, да гледам как едната ръка УЖ ЩЕ реже другата - публично де, ей тъй за засилване вярата на избиращите :)
1
12
 
13
 
! Отговори
rosho преди 7 години
От малкото читави хора в политиката.