Аз не съм Берлин. Аз съм София, аз съм България!

Каракачанов: Не искам да си слагаме жалейки заради внесен тероризъм
20 дек 2016 11:52, Красимир Ангелов
52
Аз не съм Берлин. Аз съм София, аз съм България!
Снимка: БТА

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов изказа своите съболезнования заради кървавия атентат на коледния базар в Берлин, който отне живота на 12 души.

Още по темата

"Съболезнование към близките на жертвите при атентата, извършен на коледен базар в Берлин, при който жертви станаха 12 граждани и има много ранени. С прискърбие отправям поредното си съчувствие към болката на хората”, написа в страницата си в социалната мрежа заместник-председателят на Народното събрание Красимир Каракачанов.

"Но не, аз не съм Берлин. Г-жа Меркел е Берлин. Аз съм София, аз съм България", заяви националистът и продължи: "Не искам в страната ни да си слагаме жалейки заради внесен тероризъм поради безотговорната, немощна и абсолютно грешна политика на Европа по отношение на мигрантския натиск".

В своята позиция Каракачанов настоява българската държава и в частност Министерство на вътрешните работи да приложи нужните мерки за превенция и защита на българските граждани от опасността от тероризъм у нас.

Лидерът на ВМРО отново поиска незабавно затваряне на границите, превръщането на всички лагери за мигранти в такива от закрит тип, екстрадиция на всички, нямащи основание да бъдат тук, както и засилване на мерките за сигурност по време на масови обществени прояви и на места, на които има струпване на много хора.

"Ясно е, че насреща си имаме коренно различна от нашата представа за налагане на идеология. Такава, която се налага с терор и с цената на невинни жертви", смята Каракачанов. Той призова европейските лидери "да спрат да си крият главата в пясъка в очакване на опасността да премине, защото това няма да се случи".

"Вместо да се молим и надяваме, че тероризмът ще ни подмине, нека бъдем подготвени. Нека с нужните мерки му противодействаме превантивно", зове лидерът на ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
10
 
2
 
! Отговори
Паразити преди 7 години
Погледнете снимката, погледнете себе си. Ако изпитвате телешки възторг, значи във вас са се завъдили ***.Трябва незабавно да изпиете един чай от подпръдниче, да си плюете в пазвата и да кажете вълшебните думички:Съдба злокобна мигом промени, съюз възобнови, ***(к)ин злюби и дупето си чеши!
29
11
 
2
 
! Отговори
Каракачана преди 7 години
Ази съм Каракачана и се барам по кочана,макарите ревизирам и за Путина умирам!
28
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Каракачанов! Тая факана баба меркел трябва да быде съдена , тази вещица е виновна заедно с останвлите европейски политици без топки. Включителн и бълнарски такива. СРАМ! Те са дали европа на америка и терористите, което си едно и също по принцип.
27
8
 
9
 
! Отговори
Възмутеният преди 7 години
Мисля, че много е късно, чадо! Ако беше истински патриот, да си хванал Балкана с твоите авери, или да сте на граничната бразда, като подгонените истински патриоти под прицела на прокуратурата! И аз съм същия като теб патриот вкъщи, и аз яко ги псувам на топличко! Не сме много различни нали! Но аз съм на преклонна възраст за разлика от теб! Нищо общо нямаш с предшествениците ти в миналото! Само ла-еш и се биеш в гърдите! Не по различни са и тези твои съратници Симеонов и Сидеров!
26
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много правилно участватв преговори и правителствазащото това е начин даконтролират националнитепредатели завзели властта слъжи и манипулиране на некритичната избирателска маса.
25
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ЩЕ ПОДКРЕПИШ ЛИ ПРАВИТЕЛСТВО НА КОРМАН ИСМАИЛОВ, ЩОТО ТОЙ Е РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК.А ЩЕ ГЛАСУВАШ ЛИ ЗА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НА ДАЛАВЕРАТА ЗАЕДНО С МЕСТАН, ЩОТО ТОЙ ЩЕ ГЛАСУВА.
24
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
УЧАСТВА АКТИВНО В СДЕЛКАТА ЗА ПРАВИТЕЛСТВО НА ДАЛАВЕРАТАДРУГИТЕ ПРИКАЗКИ СА ЗА НАИВНИЦИТЕ, КОИТО КЛЕПЯТ ЗАД НЕГО.
23
5
 
23
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 7 години
Каракачанов, пак за теб ще гласувам , братче! Европейската толерантна демокрация я виждаме до какво води. Аз не искам Европа да е ислямски халифат. Меркел и ЕК на въже!
22
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един патриот не би оставил държавата да виси в комбинативни безскрупулни схеми за съставяне на правителство. Не би влизал в договорки с други партии, с които са на диаметрални позиции по бежанската криза. И ако не е Берлин, то следва ясно да покаже, че София, че е България без да се люшка между крайности. Никакво съглашателство за доограбване на народа! И стига с този ПР! Единият не е слязъл от екрана, другият вече напира!
21
9
 
15
 
! Отговори
Психодиспансер преди 7 години
Ако се казвах Каракачанов, бях български патриот и мислех за народа си. Щях да потъна в земята от срам, да се оттегля някъде дълбоко и да работя и чрез работата да отмия срама на моите сънародници от себе си. Но не би ! Той не слиза от екраните за да ни убеждава, колко голям патриот е. А под боядисания перчем и охраненото от дивиденти туловище тихо пие водка с Феликс Едмундович
20
9
 
16
 
! Отговори
Попов преди 7 години
Този е като Ботевият патриот !!!
19
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оф, като почнат да си въобразяват , че България е центъра на вселената ! Заклахте ли прасето поне?
18
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей,Каракачанов,защо тези мерки не ги поиска докато подкрепяше правителството?Сега всеки може всичко да си говори.А за нашата си трагедия какво ти е мнението?Мислиш ли,че ЖП инфраструктурата се поддържа добре и има адекватен контрол.Всички,които поддържахте това управление носите вина за случилото се.Още първия ден,без да са известни причините,гракнахте вкупум срещу машинистите.Намерихте си удобните жертви,които да понесат отговорността.Сега пък изскочи някакъв теглич.А истината къде е????
17
2
 
25
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 7 години
Чета всичките коментари и с малки изключения ви благодаря пичове, че ви има. Става ми топло на душата, че тук има и истински хора, мислещи и обичащи България. А МИНУСИТЕ ГИ ЗНАЕМ, ТЕ СА ДЕЖУРНИ. БЛАГОДАРЯ ВИ !
16
8
 
23
 
! Отговори
frotex преди 7 години
Тоя тунеядец чака цяла година да дойде Фронтекс и да затвори най-накрая границата с Турция. До тогава си спа на дебелия ояден зaдниk и нищо не прави докато тълпи пакистанци и афганистанци пресичаха браздата.
15
12
 
25
 
! Отговори
.... преди 7 години
Ти не си София, ти не си България. Ти си един вмирисан червендалест ***. Долен ченгесар, който се преструва на родолюбец. Патриот срещу заплащане. Млъкнете най-накрая.
14
15
 
18
 
! Отговори
NACO преди 7 години
Хоооооооооо-паааааааааааааа!? А,КОЙ,КОЙ,КОЙ Сте вие ДРУГАРЮ Каракачанов? Не Сте ли вече един от "ТРИТЕ ЗЛАТНИ ПРЪСТА" които се ПРЪКНАХА? Които се ПРЕГЪРНАХА по ЗАПОВЕД от СЛУЖБАТА Ви!? Да,да за ДС става дума,за какво друго? Вие ли ,който с Вашите 300лв продължавате да се ГАВРИТЕ с нашите БАЩИ и МАЙКИ? След като много добре знаете ,че това трябва да се реши ,чрез ПРЕИЗЧИСЛЕНИЕ на пенсиите получени преди 2007 г? Или така е по-ЛЕСНО: РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ"! СКРИЙТЕ се,другарю Каракачанов!
13
29
 
21
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 7 години
Светът неуважаеми Каракачанов е съпричастие към болката и гняв към тероризма. А вие (малката буква е нарочна) сте служител на ДС, проруски патриот и не на последно място ояден от хиляди схеми в политическата ни реалност. Вие сте неспособен на други чувства освен на преданост към матушката ви и към водещите ви офицери. Точка !
12
10
 
29
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Господине Каракачанов....казвате това, което мислят милиони европейци! Предлагам услугите си за преводач, ако успеете да дадете глас на написаното от вас в Брюксел...и Берлин! Ще го направя с радост, и напълно безплатно!
11
36
 
17
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
Каракчанов е толкова българин, колкото и всеки друг. Но не повече. По-скоро е българин с проруски, пардон про-путински уклон. Не съм му вярвал никога, не му вярвам и сега. Изпечен популист от най-ниско качество.