Близнашки отсече: Tрябваше да има политици в затвора

Политическата ни ситуация е с много неизвестни, смята той
Обновена: 12 мар 2017 21:37 | 12 мар 2017 21:02, Александър Попов
42
Близнашки отсече: Tрябваше да има политици в затвора
Кадър: Bulgaria ON AIR

Намираме се в извънредна политическа ситуация с много неизвестни. А българинът не обича тези, които сдават властта, заяви в ефира на Bulgaria ON AIR бившият служебен премиер Георги Близнашки. Според него няма яснота в съотношението на силите в бъдещия парламент.

В обществото ни съществува принципно равновесие между лявото и дясното. Днешното ръководство на БСП носи много проблеми със себе си. Лявото не успя да изгради принципна позиция по големите въпроси на деня. С БСП, ако излезе напред на тези избори, като изключим ГЕРБ, всички партии ще искат да са коалиционни партньори, в това число и Патриотите. През последните години Борисов работеше ден за ден, на ръчно управление, каза още бившият служебен премиер.

От несъстоялия се дебат между Борисов и Нинова губят и двете партии. У нашите политици липсва визионерство. Не трябва да се мисли на парче, а трябва да се правят ускорени реформи. Дори Новата Република на Кънев "мирише на мухъл", зави професорът.

Това са идеи от отминали времена и епохи. Не ни трябва абстрактна борба с корупцията, а наказателна отговорност. "В България отдавна трябваше да има политици в затвора - като Софиянски, Масларова и Станишев", смята той.

Служебното правителство не аргументира добре действията си. Как изглежда историята да се освободи главният секретар на МВР по никое време? После се разбра, че лично Герджиков е упражнявал натиск за оставката на Костов, припомня Близнашки.

Или планът за парк Пирин? Ами като министър-председателят не е съгласен с Радев "да си подаде оставката! Хубаво е Герджиков да си мери приказките", каза Близнашки и допълни, че това служебно правителство не е дългосрочното решение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: Георги Близнашки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
ivo преди 7 години
Do 29- Dobre si di izredil... no i Bliznashki ne e za izpuskane....
31
0
 
5
 
! Отговори
Ждръцьо преди 7 години
Тоя дето върна цените на тока от преди падането на Борисов през 2013...За благото на народа му вдигна цената на токаИ президента мълчаНЕ МОГА
30
0
 
9
 
! Отговори
Е преди 7 години
КОЙ ЩЕ ГИ ВКАРА В ЗАТВОРА?НАШИТЕ СЪДИИ ЛИ ИЛИ ПРОКУРОРИ?
29
0
 
7
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Устат е ,защото знае ,че няма да стане
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крадците си пазят крадливите за.дници!
27
0
 
14
 
! Отговори
Морски_ преди 7 години
И как да има в затвора, като много добре знаят че вкарат ли един-деама ще тръгнат да се разплитат като свински черва и ще сестигне и до тези които са ги вкарали.
26
6
 
10
 
! Отговори
jj преди 7 години
Винаги съм се радвал, когато чета статистиките след изборите - за БСП гласуват идио*ти- необразовани, нискообразовани, селяни и пенсионери .. не се обижайте, така е от години. Но вече не се радвам, гледам коментарите под статиите напоследък и тенденцията е ****тите да се агресират, да използват нелицеприятн епитети за професори, европейски лидери и други доста по-доказани личности от тях самите. Тоест партията на агресивните ****ти набира скоро, което вече не е смешно. П.С. Гласувайте разумно!
25
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Близнашки светец ли е?Кога му е празника?
24
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина трябва и първи трябва да е Бойко Методиев Борисов, наречен за по-кратко, ***. Идват Цецо Цървула, Станишев, Дянков, Пеевски, Влади Симеонов, Главчев, Цецка Комонистката, Свинетка, Танева, Местан и Доган заедно, кметовете на Пловдив, Варна, Бургас, Търново, Пазарджик, и начело Картофка, най-крадливата и послушна кметичка. И още много, много!!!
23
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Близнашки дразни много хора , защото има глава на раменете и говори истината .
22
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Списъка на тези за затвора започва с Мафиянски, Лостов, Надка, Бакъра, Тиквоний, БЛИЗАшки, Пастирката, Архара, Масларката,Доганя, КОЙ,..............мога да ги изреждам до утре.И какво от това.......
21
4
 
25
 
! Отговори
Мутренска подлога преди 7 години
Ей, и на тоя продажник името му не е случайно - Близажки...
20
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този циркадж..ия говори като пожарникаря,за десет години ***, КОЙ ВКАРА В ЗАТВОРА БЕ ТЛЪСТ..АК.....::
19
1
 
23
 
! Отговори
Ха сега преди 7 години
Бивш премиер дава обективна оценка на настоящ премиер... или професор от СУ дава оценка на колега-професор от СУ! Някак не мога да повярвам кое е по-лошо за обективната оценка.
18
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пръв трябва да е приведеният зет, от него почва задкулисието!
17
2
 
29
 
! Отговори
ГЛУПАКА преди 7 години
Миризливец с титла ПРОФЕСОР!
16
1
 
21
 
! Отговори
54423 преди 7 години
Споко, ще има баровци в затвора. Нали в Бургас ще им строят петзвезден затвор. Щом са го планирали, ЕС ще даде парите по установената схема и всяка бандитска група ще посочи по един-двама, за да покажем, че не сме по-назад от уредените демокрации. Правозащитниците няма да протестират, защото в петзвезднияз атвор ще има всички удобства и екстри.
15
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Близнашки, дай пример, $ор0соиде, тия сме ги слушали .
14
5
 
19
 
! Отговори
чети внимателно преди 7 години
Най-добре оправяше крадците(болшевики) генерал Пиночет.Светата Чилийска Инквизиция измъчваше задържаните, докато си кажат всичко.След това безполезните елементи бяха заравяни в дълбоки дупки далеч от цивилизацията.
13
4
 
7
 
! Отговори
до 10 преди 7 години
Турция не е европейска държава но стокоoбмена със Русия за колко миларда беше и за колко е тоя със ЕС ? Най простото нещо, храни срещу петрол винаги може да ни изведе напред.