Цветанов за кмета на Хасково: Разграничаваме се!

Извини се за решението на ГЕРБ да го подкрепи за поста
27 сеп 2017 15:07,
61
Цветанов за кмета на Хасково: Разграничаваме се!
Снимка: Архив, Булфото

Разграничаваме се от действията на кмета на Хасково Добри Беливанов. Предстоят допълнителни срещи и разговори с него. Това каза Цветан Цветанов по повод оттеглената вчера подкрепа на местното ръководство на ГЕРБ в Хасково от кмета на общината Добри Белииванов.

Още по темата

От местната организация на партията обвиниха градоначалника, че не се е справил с бездомните кучета, че е бездействал е по време на кризата с уран във водата на града, която продължава и до днес. Също така кметът Беливанов още не се е справил със зимното снегопочистване, липсвали инициативи, проекти и инвестиции.

Цветанов обясни, че Беливанов се е "отклонил от обещанията, които дадохме през последните няколко години", и се извини за политическото решение на партията от 2015 г., когато е дала подкрепата си за Добри Беливанов на местните избори.

Цветанов коментира още, че в момента Беливанов е на почивка с бизнесмен от града, а това е недопустимо, когато има проблем в общината.

По повод критиките на БСП по темата, Цветанов заяви, че тактиката на левицата за местните избори през 2019 г. ще бъде да засилят атаките си по кметове на ГЕРБ.

Той каза още, че предстои в някои общини да се направят промени и на общинските ръководства, пише БТА. Цветанов допълни, че подготовката за местния вот започва отсега, за да може да се провери за две години как общинските съветници са изпълнили дълга си към обществото, а кметовете - обещанията към избирателите.

Делян Добрев коментира по темата за кмета Беливанов, че той носи политическата отговорност, тъй като той го е номинирал за кмет.

"Ние не искаме оставката на кмета, просто си оттегляме доверието от него. Той е разочарование още от първите дни на управлението", каза Добрев и допълни, че зам.-кметовете на общината са причината, заради които са дошли инвестиции в Хасково.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
3
 
! Отговори
По света и в Монако преди 6 години
Кмета на Хасково в Ница Сен Тропе а къде ли ходят Тия?Фандъковите сигурно са си платили полет до Юпитер!Бюджетът на София събира се от ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИпрез 2010 година ще бъде 1.2 милиарда леваза 2011 г. 1,3 млрд. лева.за 2012-г. 1,272 млрд. лвза 2013 г. 1.190 млрдза 2014 г. 1,465 млрд. лева.за 2015г 1.49 млрд. лвза 2016г. 1.26 млрд. леваВноската за Евросъюза е от ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИМетрото е на 80-85% БЕЗВЪЗМЕЗДНО от Еврофондове!!!
50
1
 
11
 
! Отговори
Тополовградчанин преди 6 години
Просто комедия ... Е може и да не вярвате, но с очите си съм видял как именно Дилян Добрев даде куфарче с пари да се купуват гласове за местните избори 2015 година за община Тополовград, област Хасково. Е купиха си ги ... И до ден днешен втори мандат там е един олигофреен, който разпродаде общинската земя - Божин Божинов. Не е с подкрепата, но е с протекциите на ГЕРБ. Е какво се чудите за Хасково ...
49
0
 
15
 
! Отговори
Ани Цолова преди 6 години
Цецо Пипона лъжец и крадец от класа
48
0
 
12
 
! Отговори
Мими преди 6 години
Абе чичо Цецо,баба пита какво е това Суджук гейт че нещо не схващаабе чичо верно ли лъжеш много
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
MNOGO STANAHA MAI IZDANKITE NA GERBERISTITE...TO POBOISHTA ,KRAZHBI,IZNASILVANIA ,UBISTVA ..ABE TSETSKO DOKOGA SHTE SE RAZGRANICHAVAME?
46
4
 
19
 
! Отговори
Питащ преди 6 години
И все още вярвате на ГЕРБ? ? ? ? ? ?
45
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изперете го с новия прах за пране и чисто нов!
44
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ЗА БОЯДЖИЯТА - КМЕТА НА СИМИТЛИ, ДЕТО САМО ОТ ГЕРБ НЕ БЕШЕ, А ПЪК НАПРАВИ СИНЧЕТО СИ ДЕПУТАТИН, ЦЕЦО ПИПОНА МУ КАЗВА НА ГАЛЕНО ПОЛИ АПОСТОЛОВ, СЛЕД КАТО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ РАЗБРА, ЧЕ КМЕТЪТ НА СИМИТЛИ Е Е**Л БОЙКО БОРИСОВ, КОЛКО ЛИ ИМ Е ПЛАТИЛ????????????
43
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кметя в Димитровград с фалшивата диплома обаче е отличник нали ??????????
42
0
 
24
 
! Отговори
Joko преди 6 години
Дилянчо, завалията, поел вината ! Цвъто се раграничил от......? Е, и какво от това... Някой да си е посипал главата с пепел ??? Някой да се е отказал от баницата и суджуците ?!?!? Нема такиа. А спрете да ни правите на луди....
41
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герб е еднозначно с корупция.
40
2
 
25
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
До Европеец"Браво Цецо! Нека изхвърлим комунистите от Герб."Да тЪ питам бре мунче: Що ши закриваш партия ГЕРБ? Щото като изФърлиш комунистите то няма кой да Устане бре мунче!И да знайш, че у ГЕРБ-а са ония комунисти чиито бащи и дедовци станаха партизани на 10.Септември 1944.Повтарям: Бащите и дядовците им станаха партизани на ДЕСЕТИ СЕПТЕМВРИ ИЛЯДО ДЕТСТОТИН ЧЕТИРИДЕСЕТ И ЧЕТВЪРТА година.
39
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
nemoje da krade
38
1
 
9
 
! Отговори
Kарпузан преди 6 години
Бай Добри кучета го яли .
37
0
 
23
 
! Отговори
йори преди 6 години
ЕДИН НЯМА СВЕСТЕН. ТОВА Е.
36
0
 
27
 
! Отговори
бивш гербер преди 6 години
И аз се разграничих от вас !
35
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали във връзка с урановата криза премиерът - слънце ОБЕЩА НОВИ ВОДОПРОВОДК`во стана ?Те и к8ъщите в Хитрино още не са направени, работата едвам крета. Ама нали изборите минаха, премиерът - слънце вече няма нужда от лицемерни изцепки.
34
1
 
29
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ преди 6 години
Нещо се е объркало с разпределението на суджуците в Хасково.
33
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДА НЕ БИ ФАНДЪКОВА ДА СЕ Е СПРАВИЛА С БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА?
32
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аааа, не така! Но скоро, преди края на мандата, всички ще се разграничим от вас!