ГЕРБ с оценка: Радев президент на БСП, не на всички българи

Ако желае политическа криза – да го каже ясно, зове Тома Биков
299
ГЕРБ с оценка: Радев президент на БСП, не на всички българи
Снимка: Булфото

Румен Радев явно не е президент на всички българи и по-скоро заема страната на опозиционната БСП, която го издигна за надпревара за "Дондуков" 2, смятат от ГЕРБ.

Още по темата
"За нас е притеснително, че възгледите му съвпадат с тези на БСП, защото той трябва да е президент на всички българи, след като е избран за държавен глава", отсече Тома Биков, след като Румен Радев отчете първата си година на власт.

Според него президентът трябва да е равно отдалечен от всички политически сили, защото в противен случай прави груба политическа грешка, ако се позиционира на страната на опозицията. "Практически той подкрепи мотивите на БСП за вота на недоверие и ако той желае политическа криза, да го каже ясно и да каже с какво ще се подобрят нещата", призова Биков.

Според него Радев по-скоро бил направил отчет на свършеното от управляващите в страната, отколкото на собствената си дейност през изминалата година. "Редно е един отчет да е за дейността на този, който го дава, а Радев каза какво всички останали са направили или не са направили, докато той е президент", обвини Биков.

Гневната реакция на ГЕРБ Радев провокира с това, че направи критичен поглед върху българската действителност. "България е в критичен момент от своето развитие", каза той на специална пресконференция. Радев нарече Българското председателство на Съвета на ЕС амбициозно, но обясни, че то не трябва да суспендира демокрацията и да е алиби за бездействие по болни за страната теми.

Президентът похвали макроикономическите показатели на държавата, но и предупреди, че те не могат да скрият липсата на чужди инвестиции и обезлюдените райони в страната.

Според държавния глава на този фон стабилността на държавата е тържествен марш на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България всички известни хора са били оплюван. И по света има подобни случаи. Джордано Бруно изгорял на кладата, защото вярвал, че вселената е безкрайна, а Слънцето и Земята не са единствените небесни тела. Галилео Галилей и много други плащат цента, обществото да живее по добре. Често, доброто не се отплаща с добро.
235
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя президент ще се запомни с това, че е хубавец, малко повече му стърчат ушите от на Плевнелиев и по-малко от на Же'лев. Засега е най-безполезния президент
234
1
 
2
 
! Отговори
ВЕК преди 6 години
До Българин Явно си от 80-те % :))) И децата знаят, че това беше направено нарочно. Ако и президенската институция беше на Герб щяха пак да са много уязвими. И сега обаче Нинова разбра, че е безсилна и каквото и да прави с нейните марионетки...(няма да ги цитирам кои са, защото пак ще го изтрият :)) а те само плюят и хранят Герб и "обединяват" хората. Вместо да правят политика, но не "социална" ...да работят за разбиването на паралелната държава, къде ни е енергетиката, кой е Р.Овч?
233
4
 
7
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Поредната тотална издънка на ГЕРБ! Яд ги е, защото народът жестоко ги разгроми на президентските избори (даже и сам Борисов призна, че тези избори са били честни)! Ген. Радев получи над 2 млн. гласа, а това са почти два пъти гласовете, които получава ГЕРБ (заедно с подкрепата на Ердоган). Гербави боклучета, кой ви е крив, че сте некадърни и корумпирани, та затова изгубихте изборите? Когато ГЕРБ постигнат такъв разгром над опонент, тогава да дават оценки от името на българите!
232
1
 
4
 
! Отговори
Възмутен преди 6 години
До АнонименПърво научи правописа, неграмотно герберче!
231
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев се държи като опозиционер, а не като управляващ. И президента има голяма роля да привличаме инвестиции, както Плевнелиев договори милиони от Германия.
230
5
 
15
 
! Отговори
@ преди 6 години
Да Жельо си беше чисто недорозумение, с омачканият шлифер и кълбетата по стълбите както и поведението си но за престъпленията като премахване на граничните ограждения той искрено си вярваше и за наставления ходеше на крака в Френското посолство.А Пешо известен с конските си зъби и нищо повече искаше изцяло да унищожи Българската Памет с изтриване на Кирилицата и с това че се мазнеше и вършеше всичко в изгода на хамерикунит..а за бим просто нямам думи..И да се сравнява Радев с тая..аплач..
229
3
 
17
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
От снимките на герберастите струи интелект и капацитет отвсякъде....просто всички *** са се скупчили около простата Тиква и лижат да кокалчетата....хубавото е ,че първи те ще го заръфат като се сгромоляса....така е в мафията....
228
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От кога президента Желеввввв е забранена дума та слагате звездички ужас
227
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
242 Къде си ръгнал бе тюбетейко , къде си ръгнал да сравнавяш доктор Желев и Петър стоянов с това недоразумение днес.
226
4
 
14
 
! Отговори
@ преди 6 години
Жельо Желев премахна граничните огражденията и с поведението си и комплексите се показа като жалък шут предател, Петър Стоянов бракоразводен адвокат с мечта унищожаване на кирилицата и Българското слово хамерикунси придадък шут, мистър Бим или там както се казваше вече го забравих..все чеда на тези които погубиха България..а сега се захванали с Генерал Радев..Нещастници...
225
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Удобно извъртане и обвиняване, когато някой не пее в хора.Когато липсват аргументи в спор с опонента, влизат в действие упреци и квалификации. Човек не смее да назове нещата с истинските им имена. Веднага бива упрекнат в намерения да клати властта. Трябва да се говори, само което е угодно на ГЕРБ.
224
5
 
5
 
! Отговори
SpaceX преди 6 години
238 Абсолютно си прав , толкова ми падна този човек в очите същата фурнаджийска лопата като Георги Марков
223
17
 
7
 
! Отговори
SpaceX преди 6 години
Радев не е моят Президент . Точка
222
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Томата навремето в ДБГ бълваше змии и гущери срещу Тиквата. Лично съм свидетел 100 пъти. После му стана съветник.... Типичен ***. Другия *** - Радев е *** като ... и само слушка москва. Ткквата няма да го коментирам изобщо. Какво искате, българи?! Такива си ги избирате - *** и прости като..... абе сещате се като кого! Айде със здраве!
221
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, аман от разни шемети като тоя дето се е изтипосал на фотото горе, които се изживяват като големи капацитети,а всъщност никой не се интересува от нищожното им мнение!
220
4
 
22
 
! Отговори
681 преди 6 години
Защо герб иска Радев да бъде Президент на всички българи след като те положиха огромни усилия той да не бъде избран ? Въпреки жалките им усилия сега да го уязвят и компрометират това не се случва ,а напротив българският народ вижда колко по принципен и по -умерен в оценките си е президентът Радев! Не говори простотии като плювню и стои изключително авторитетно на всички международни събития.Желая Ви успешни мандати г-н Президент,бъдете жив и здрав!
219
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На третополовите от цветната партия им запари под мястото за сядане.Ще си отидат този път по-лошо от предният път.Не признават, че има корупция,прости изпълнители на чужди заповеди, взеха се за богоизбрани, а лидера им се държи като Ердоган.
218
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е тоя *** на снимката, че си мисли, че може да раздава оценки от името на всички българи? Радев е избран с мнозинството от гласовете на българите, за тоя *** на снимката кой е гласувал? Никой.
217
3
 
22
 
! Отговори
ни са знай преди 6 години
От този хейтър друго мнение може ли да се очаква!