Паси съветва: С Русия – вежливо, но въоръжен до зъби!

Бившият външен министър поиска бази на НАТО на Черноморието
20 мар 2018 11:15,
312
Паси съветва: С Русия – вежливо, но въоръжен до зъби!
Снимка: архив "Булфото"

С Русия трябва да се разговаря изключително вежливо, но въоръжен до зъби. Това смята бившият ни външен министър Солмон Паси.

Според него при общуването с Москва трябва да се изхожда от една максима: "Да нападаш Русия е лудост, да не се защитаваш от нея е още по-голяма лудост". Затова според дипломата Запада трябва да се въоръжи.

Още по темата

"Западът е в пъти по-слабо въоръжен от Русия, особено в региона на Черно море", каза Паси пред Нова тв. Той е категоричен, че на Черноморието трябва да има база на НАТО.

Бившият външен министър коментира и отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал в Лондон. Той отхвърли версията, че някой е импровизирал опита за убийство, за да накисне Кремъл.

"Помислете, защо никой не се сети да убие Хилъри Клинтън, за да накисне Доналд Тръмп? Защо на някой не му хрумне да убие Корнелия Нинова, за да накисне Бойко Борисов?", попита Паси.

Той говори и за отношенията на ЕС и Русия и попита защо Москва не е опитала да използва посредничеството на България както Турция го направи.

"Ако Русия имаше същото добро желание за преговори с ЕС, можеше да се обърне към нас, в частност към президента Румен Радев и да каже, че иска ние да бъдем посредник при преговорите", каза Паси и обясни, че санкциите срещу Москва са опит за преговори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
270
0
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До Анонимен 273: Ако ще се тръгва с оръжие срещу Русия, бъди сигурен, че Соломончо ще е най-отзад. А б'удалите ще са отпред. Твърдо.
269
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНЕ ЩА ДА ЗНАМ И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА. ТО ЗА ТОВА МНОГО ИНТЕЛЕКТ СЕ ИСКА И ДВЕ ВИСШИ
268
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименСРАМОТА - КАКВО ИСКАТЕ ОТ ЕВРЕИТЕ БЕ ХОРА - ВИЕ СТЕ ТРИЖДИ ПО-ЖАЛКИ. ТОВА ФИЛИТЕ ПРОСТО СА ИЗПЕРКАЛИ ТОТАЛНО И ПИШАТ БЕЗ ГРАМ МИСЪЛ, АКО ИМАТ ТАКАВА ИЗОБЩО В ТОВА НА РАМЕНЕТЕ СИ
267
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Води ни Соломоне-ти най отпред ! И тръгвам зад тебе ! Твърдо !!
266
4
 
4
 
! Отговори
Рускиня до заратустр преди 6 години
При руснаци с камшик? Да сещам се за един министър на България , дето искаше да пляска руснаци. После отишъл да преподава в Русия. А тебе кой спира - събираш дружинка и хайде в Москва да пердашиш руснаци. На мама херой
265
5
 
2
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
Еврей, ама друг път. Майка му е БЪЛГАРКА.
264
6
 
4
 
! Отговори
До 266 - МИглена преди 6 години
Не, че защитавам Паси, той е неприятен тип и съм го виждал пиян по улиците в Майнатаун. Друг е въпроса - вземи се образовай малко, че сама се излагаш. Необразованите хора нямате право на мнение, защото мнението ви е крайно субективно.
263
2
 
7
 
! Отговори
До 266 - МИглена преди 6 години
Много си т.... "Който нож вади, от нож умире" е цитат от Библията, по- точно Новият Завет. Казано е от Йисус на Петър. И двамата са евреи. Вземи прочети 1-2 книги, а? Явно са ти дали акъл на вересия.
262
2
 
12
 
! Отговори
o/o преди 6 години
Ето защо юдеите са м.р.азени от всички по цялата земя.Те не не имат за хора а за гои(роби,***).
261
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МИгленаИ задължително си миеш зъбките и дyпeтo преди това, нали :)
260
4
 
23
 
! Отговори
МИглена преди 6 години
Аз при руснаците ходя с погача и мед. А Соломон Паси/евреин/ ако иска да ходи с оръжие. Българската поговорка гласи: "Който нож вади от нож умира!" Ама той като е евреин сигурно не я знае. А и затова че ни вкара в НАТО без референдум трябва да лежи в затвора!
259
20
 
6
 
! Отговори
Заратустра преди 6 години
При руснак ли отиваш? Не забравяй да си вземеш камшика.Прав е Соломон, с руснаците учтиво, но задължително с оръжие в ръка!
258
2
 
23
 
! Отговори
bluesky1_един помак преди 6 години
Г-н Паси няма да си оставям костите и червата във войни, които не са наши! Мирът е безценен дар ***! На Черно Море искаме само туристи! Безсрамник!
257
2
 
22
 
! Отговори
bluesky1_един помак преди 6 години
САЩ са готови, много са готови да воюват с Русия ...до последния българин...поляк, украинец, литовец... Паси иска да станем пушечно месо за чужди интереси! Ако България има държавници, ще отстоява интереса си както пред Изтока, така и пред Запада...другото п*ткопоклонничество и продажничество....водещо до мизерия и нищета! Не трябва да се допуска да бъдем използвани за ***, както и не трябва да се допускат дрязги и враждебност между отделните общности вътре в България!
256
1
 
3
 
! Отговори
To6 преди 6 години
Оглеждайте се в огледалото преди да кажете нещо........................ Жал ми е за такива хора, но дано Господ да ми прости.
255
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И с кво да сме въоръжени ,с гьостерици или криваци . Нали този еврейн разоръжи БА .Няма кой да огиде да ,,разговаря ,,заради такива като него потънали в правилегии и охолство . Никога няма да позволим на нашите деца им защитават рахатлъка и келепира на тях и техните деци .
254
1
 
11
 
! Отговори
безпартиен преди 6 години
За оръжие са необходими пари.Нямаме ги и това значи нови заеми!От банки!ЧАСТНИ!СЪС СЪОТВЕТНИТЕ КОМИСИОННИ ЗА НАШИ ПОЛИТИЦИ ОСИГУРИЛИ ЗАЕМА!
253
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типично по еврейски се опитва да посее война, след което да се изниже при господарите си.
252
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я па тоя !Той не е ходил войник ,акъл дава Ама нали е от богоизбраните ,с правилегии.
251
2
 
24
 
! Отговори
Роза преди 6 години
Евреите признават за евреин този на който майкта му е еврейка. А тизи се мисли за такъв.Просто е един ветропоказател.