Назначават Бойко Коцев в борд на банка за 5 г.

Мандатът на посланика ни в Русия приключи
27
Назначават Бойко Коцев в борд на банка за 5 г.
Бойко Коцев. Снимка: БТА

Правителството одобри кандидатурата на Бойко Коцев за член на Управителния съвет на Международната банка за икономическо сътрудничество (МБИС) с мандат до пет години.

Още по темата

Той ще участва в оперативната дейност и управлението на банката и ще отстоява финансово-икономическите интереси на страната ни.

Бойко Коцев е с богата дипломатическа биография и притежава широка експертиза, авторитет и професионално признание в областта на международните отношения, съобщават от правителствената пресслужба.

Той е посланик на България в Русия от 2012 г. насам, но на закрито заседание миналата сряда правителството одобри да бъде сменен с президентския секретар Атанас Кръстин.

Международната банка за икономическо сътрудничество е в процес на трансформация за превръщането й в модерна международна банка за развитие.

Банката обръща особено внимание на проекти в сектори, които генерират растеж и са приоритетни за развитието на икономиките на страните членки – България, Виетнам, Полша, Монголия, Румъния, Русия, Словакия и Чехия.

В стратегията й за България приоритет е кредитирането в сферата на промишлеността, селското стопанство, търговията, транспорта и банковия сектор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
4
 
! Отговори
Дацо преди 6 години
Един път попаднеш ли в кацата с меда и си цар! Само те въртят от готина службичка на още по-готина.И заплатките от хубави по-хубави. България ще се оправи когато ми цъфнат налъмите! Всеки ден като се събудя и се радвам ,че си бих шамара от тая измислена държава ! Не ,че в Германия управляващите не са същите мисироци като Бг. ,но поне държавата е богата,има и за тях да си крадат ,има и за обикновените хора да живеят нормално.
23
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заплатка......30-35000, нали?
22
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къв дипломат е тая руска *** и агент на КГБ ?
21
2
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
А Плугчиева би трябвало вече да е пенсионер!
20
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя трябва да се съди за национално предателство. Незабавно.
19
2
 
17
 
! Отговори
Възмутен преди 6 години
До Иван от Враца: За съжаление - за някои няма срокове и мандати! Не е само Коцев. Ами Меглена ПЛУГЧИЕВА - СВЪРШИ И УДЪЛЖЕНИЯТ С ЕДНА ГОДИНА МАНДАТ В ШВЕЙЦАРИЯ, ВЪРНА СЕ ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА И... ПАК ОТИДЕ ТАМ, НО ТОЗИ ПЪТ БЕЗ НОВ МАНДАТ, УЖ ЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ Е ВРЪЩАЛА! Това не е ли безобразие? А е завършила Лесотехническия, трябваше да е лесничей!
18
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тоя Бойко Коцев дърт агент на КГБ незабавно трябва да се отнеме българското гражданство и да си ходи в ***.Егати "посланика" сме имали ?!?!?!
17
6
 
9
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
И защо така "европееца", "десния", "демократа" Борисов отново праща агент на комунистическото ДС(тясно свързано с КГБ), син на генерал от ДС, на доходна служба в Москва(по волята на Кремъл естествено) ?Мдааа, награда за вярна служба към Русия!
16
1
 
15
 
! Отговори
Иван от Враца преди 6 години
6 години е бил посланик в Москва? Няма ли срокове и мандати? Кога ще си спазваме правилата? Да не говорим, че пред пенсия. Много удобно и всички са доволни.
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БигБрадърТака е ! Само обикновени хора в политикита ! :D
14
3
 
9
 
! Отговори
БигБрадър преди 6 години
Всички форумци посланници !!! умни сме всичко знаеме!!! ние сме хората ще оправиме България !!!
13
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България е пълно с такива като тоя......"Държа стола топъл".Хора които не разбират от нищо но и не пречат на силните на деня.Яка заплатка, некоя далаверка, празни приказки, коктейлче-приемче..........и тка цял живот.
12
9
 
10
 
! Отговори
аут преди 6 години
Вън руските шпиони и българските им слуги от България !!!!
11
15
 
9
 
! Отговори
хм преди 6 години
Пак награда за този предател - руски слуга и кавал. ..
10
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво стана с лустрацията??? После се чудиме защо сме на това дередже. Все едни и същи милиционерчета дето милеят за джоба си, и чужди държави ни разгонват фамилията. Иначе раята се пеняви между герб и бсп.
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питайте един бивш началник на столично районно кой след като счупи радара на катаджиите с 200 след това го заплашваше с уволнение...но не посмя да го уволни на момента поне.
8
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-накрая държавата се отърва от ценния кадър.
7
10
 
21
 
! Отговори
8===о преди 6 години
То това си е направо институционален подкуп.Познайте колко е защитавал интересите на България щом русия го награждава така.
6
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На такива по татово време им викаха номенклатура и нека сега гербавите пак спорят, че не са комунисти нищо старо не са забравили, а в "усвояването" дори задминаха и червените си родители.
5
4
 
50
 
! Отговори
Край преди 6 години
Наш човек бе нема да го пратим да пасе овци. Кога е за лапаница БСП ГЕРБ И ДПС са си дружки. Меглена Плугчиева /БСП/ Бате я прати посланик в Швейцария. ММанолова - омбудсман я тури. Наше гладно нема.