БСП пак атакува ГЕРБ: Опростачвате политиката!

Затова хиляди млади хора напускат родината, смятат от левицата
45
БСП пак атакува ГЕРБ: Опростачвате политиката!
Снимка: Булфото

БСП обвини управляващите, че опростачват политиката и заради това хиляди млади хора напускат България завинаги.

Още по темата

Конкретният повод за това стана скандалът на младежката конференция в НДК, организирана от ресорното министерство в рамките на европредседателството ни, която завърши с безплатен алкохол и танцьорки.

Събитието се проведе в София между 17 и 19 април, а на него участие взеха премиерът Бойко Борисов, представители на ЕК, българското министерство на младежта и спорта, както и представители на ООН.

Според червената Весела Лечева, която се изказа от името на цялата група на БСП в парламента, така проведената конференция е унищожила труда на няколко генерации младежи и е показала пълно неуважение към младите.

"В България ние си познаваме нашите министри, знаем колко пари се харчат за усмихнати лица по снимките, знаем и съвета на премиера, който каза на младите да стават овчари, когато стана дума за безработицата или да садят картофи, когато се говори за прехраната, а на тази конференция той посъветва младите хора да се размножават", скочи тя.

Лечева добави, че всяка година над 15 хиляди младежи напускат страната и малцина се завръщат. Според нея опростачването на политиката и на обществения живот е една от основните причини за това

"Младите искат диалог, а вие им отговаряте с фрази, взети от чалготеките, младите у нас не виждат възможност за професионална реализация, те виждат, че за да успеят трябва да принадлежат съм партийно - роднинския кръг на управляващите", обвини още тя управляващите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Политиката е проста работа. Прости политици, прости журналисти, прости медии. Жълтурия и простотия.
38
3
 
7
 
! Отговори
Борба с корупцията преди 5 години
Първо - Куриеия да върне милионите гепени при прекупуването на Техноимпекс 1998г.Второ Г.Гергов да върне Панаира и ЦУМ и курорта Слънчев ден- подарени му от БСП.Трето - Масларова да върне 8.5 млн заграбени от ремонта на Старозагорските бани.Четвърто - Дългият инкасатор(Р.Овч.) да върне 250 млн от аферата с Белене.Пето- агент Гоце Първанов да върне 20 млн. от тройния шлем с руските проекти.Шесто- В.Лечева да върне милионите, с които с мъжа си закупиха земи и хотели в Гърция.Седмо,,, - Маджуков, Бр,Аспарухов, Гуцанов, Гущеров .. и стотици. други червени номенклатурщици да върн
37
2
 
8
 
! Отговори
was преди 5 години
червената Весела Лечева ,опростачва политиката с това тъпо изказване. Много е зле горката!
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТитоПокойният Иван Славков каза по телевизията, че Лечева си е забравила веднъж сутиена в дома му!Проверимо е! А ТАКА.... Сега я втасахме
35
0
 
1
 
! Отговори
aha преди 5 години
До ДО *** това как точно оправя казаното от нея???
34
2
 
6
 
! Отговори
ДО ХУ преди 5 години
На тази мъжът и е Манол Велев - мафиот, който други се опитаха да убият, но го раниха и вече няколко години е на легло. Беше закупил най-големият завод за производство на пластмаси в Монтанско /Берковица/ и сега завода е сринат със земята. Продадоха на вторични машините и желязото от бетона. Сега като няма сграда и данък не плащат, а изкараха милиони. Та тая говори за морал!
33
0
 
8
 
! Отговори
Тито преди 5 години
Покойният Иван Славков каза по телевизията, че Лечева си е забравила веднъж сутиена в дома му!Проверимо е!
32
4
 
8
 
! Отговори
Ной преди 5 години
И БСП и ГЕРБ са едни и същи. Нищо не направиха за младите хора.
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Намери се кой да го каже. Хората и лУево, дето немогат да говорят даже чист Български .
30
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е НИЩО ДЕ НЪЛ СТЕ ГРАМОТНИ, УМНИ, НЪЛ НЕМАТЕ ПРОСТАЦИ А САМО ГЕНИИ НЪЛ СИ ИМАТЕ МИЛИОНЕРИ СОЦИАЛИСТИ КОИТО СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И ИСТОРИЧЕСКО ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА- НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ НАСТИГНЕ ВАС ПО КРАДЕНЕ И ПО БАНДИТИЗЪМ.
29
3
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Ало,тази дето се пенявиш по-горе - искам да благодаря на БСП,че И МОИТЕ ДЕЦА замина ха за чужбина преди 18 години , по време на вашето управление,де, и сега са толкова "зле",че не им се връща,а от вас им се ...повръща! Скрийте се,бе
28
4
 
12
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
27
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Така еВесела , младите бягат от 45 г. социалистически възход , дето сега не можем да се възходим за 100 г.Европа на място да стои , пак не можем да я стигнем. Да благодарим на братята руси , че съсипаха хубавата ни Родина. Какво й обясняват на тая. Безмислено е. Та казино казвате, а ??? Бая "семинари" е имало някога, а - голи, но по двамца. БЕЗСРАМНИЦА !!!
26
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До xyТЯ Е ГОЛЯМАТ РАБОТА - ЦЪК. КАК НЕ Я Е СРАМ ДА СЕ ПОКАЗВА, А НЕ ЛИ СЪВЕТИ ДА ДАВА !!!!!!!!
25
7
 
12
 
! Отговори
Веселин преди 5 години
абе стига сте недоволствали,то даже и не е недоволство ,ами злоба комунистическа,,,,колкото и да лаете няма повече да управлявате БГ,Защото иначе ще останем въобще без младежи........
24
6
 
19
 
! Отговори
xy преди 5 години
на тази мъжът й не беше ли мафиот?а като мъжът й е мафиот тя каква е?
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичките са от едно котило !! Така че не ги делете !!
22
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми тя политиката се прави от ПРОСТАЦИ и тарикатчета ! За това не гласувайте за тях !!
21
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая днес я гледах по телевизията и се учудвам какво разбира от политика, да си гледа спорта, налапа кокала и сега акули ще дава. Смешница
20
10
 
24
 
! Отговори
гост преди 5 години
Най-големите простаци и популисти са в БСП.