Оперират Караянчева, ще се възстановява месец

Състоянието й е стабилно, увери проф. Любомир Спасов
15 сеп 2019 20:05, Красимир Ангелов
198
Оперират Караянчева, ще се възстановява месец
Снимка: БТА

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще бъде оперирана заради получената при катастрофата тази сутрин фрактурата на ляво рамо, съобщи пред журналисти директорът на болница "Лозенец" проф. Любомир Спасов.

Още по темата
Тази сутрин председателят на парламента получи наранявания при инцидент на главен път Шумен-Силистра, след разклона за с. Върбак, при който автомобил на Националната служба за охрана е ударен от лек автомобил, управляван от 31-годишен водач.

"Току-що приключихме изследванията, които трябваше да направим. В момента я качваме към операционната. Има фрактура в областта на ляво рамо и това трябва да бъде фиксирано", съобщи директорът на болница "Лозенец".

Той бе категоричен, че няма нужда от други интервенции, а състоянието на Караянчева е стабилно.

Предполагам, че в рамките на един месец тя ще бъде абсолютно възстановена и трудоспособна, каза още проф. Спасов.

Попитан дали състоянието й е налагало транспорт с хеликоптер от Шумен до София, директорът на болница "Лозенец" коментира, че никой не може да се ориентира какво е било състоянието й след катастрофата и дали има вътрешен кръвоизлив или не. "Тук направихме скенер на главата, на шийните прешлени. Аз я видях тук, тя беше с много силна болка по време на транспорта", добави той, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
1
 
! Отговори
аЗ СЪМ а3 преди 4 години
Всичко в тази схема е гнило - за кого важат законите?! нямало изрично изискване за слагане на колан?! Защо?! Репатрирането на баба Цеца е мин 15000лв. он нашио джоб! Упойката й (съглсно някои подобни е поне 1000лв), ТЯ нали не е по Здравна Каса! Избор на екип (елитния) е по тарифа мин.900лв. ??????:? Моля??
161
0
 
1
 
! Отговори
ponti преди 4 години
с всяко пътуване, за съжаление отбелязвам Крещящо отделяне на България от световния стандарт - във всяко отнощение! Тук е изродщина! Не е просто забавено приложение на Нвропейските норми, А Е ИЗРОДЩИНА!
160
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прави ли ви впечатление как новината се измества от медиите в посока "как е здравето на Цеца 2" вместо темата да е "как всъщност е станала катастрофата"? И ако изобщо се заговори за последното, то все цитират становището на НСО и подопечни на правителството кадри. Та да си знаете - ако ви застигнат изневиделица на пътя бандюги с черни коли и сини лампи, жална ви майка - и да опитате да им дадете път (както е сторила шофьорката на аудито), резултатът е все във ваш ущърб, стане ли сакатлък.
159
0
 
6
 
! Отговори
??? преди 4 години
До Оффффф!ама наистина ли спасението е в гласуването?Тояга е нужна, яка тояга, ама няма кой да я хване...
158
0
 
10
 
! Отговори
681 преди 4 години
Абе, какви медицински вноски, на гърба на народа, правят за тази патица, че я возят с хеликоптер и ни занимават ежечасно с последствията от нейното, и на шофьорите й пияндурстване, след което едва не убиха невинна женица-шофьор
157
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя ще се възстановява месец а аз не мога да ползвам и един ден болничен -това нормална държава ли е при положение че се самоосигурявам за всички рискове не ми ги плаща осигуровките държавата .Чиновниците ни смучат като пиявици са които се лекуват в най добрите болници -ние им плащаме всичко-заплати отпуски болнични
156
0
 
11
 
! Отговори
Въх преди 4 години
Внимавайте за гръбначния й мозък - той й е най-най-вишуту Друг я има, я няма, но обаче той нали ...
155
16
 
0
 
! Отговори
Оффффф! преди 4 години
Абе, пичове и пички,Голяма завист, голяма злоба бе, сладури! А излесте от кръчмите, измъкнете си шкемдетата изпод клавиатурите, и вземете гласувайте за някой по-добър, или пък вземете, че вие поведете страната към нещо по-добро! Всеки тъппак може да критикува и да се присмива. Малко са хората, които се хващат да променят нещо. Тая се ехванала и прави каквото може. Вие и толкова не умеете, така че дгд!
154
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пробата за алкохол на водачите на автомобилите???
153
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая, патицата, цяла нощ е играла кючек с кмета на Силистра.
152
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 153:Радославе, разберете го вече ... на тези и тази не им пука за деца, сметки, държава и т.н. Работи се 30г на системата аз и за мен.Спрете да очаквате нещо от тези, събудете се вече
151
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Националната служба за охрана е ударен от лек автомобил,Ударен ОТ- пропаганда и невярна информация.НСО колата Е ударила друг автомобил. Водача на другата кола да съди държавата за нанесени щети, невярна информация и медицински сметки.Представяте ли си как тези БМВ-та с лампи и в кортеж си карат спокойно с 80 км/ч ... да ама не, хвърчат като луди защото за тях няма закони и ченгетата не ги спират.И защо никъде не пищат за състоянието на другия водач? Той в болница ли е? Операция ще има ли?
150
0
 
16
 
! Отговори
Minuva42 преди 4 години
Сега ще и направят 2-3 операции за да си оправдаят хеликоптера :)Току-виж и гръбнака и отворили...!Онзи професор да и каже да спре да цъка във Фейсбук, щото му разваля диагнозите.
149
2
 
33
 
! Отговори
да пукне преди 4 години
гадина продажна предателска мършшите от Народното Събрание единодушно гласуваха да дадат 2 милиарда долара народна пара на Американския окупатор за 8 40 годишни бръкми сега и хеликоптер ще и плати народа на това гнисно нищожество
148
0
 
27
 
! Отговори
въпрос преди 4 години
Трябва ли да бъдем информирани за операциите на политици?
147
7
 
4
 
! Отговори
;-) преди 4 години
Оправяйте я по-бързо, липсва ми :-)
146
1
 
22
 
! Отговори
1 преди 4 години
Моля ви , нека се възстановява по-дълго време !
145
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пожелавам на всеки бългаарин да не му се случва подобно нещо.На Караянчева - също.
144
0
 
36
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Някои журналист да отиде да я пита колко струва тази глезотия с транспорта и специалното и лечение! После да я накара да сметне колко от децата които чакат за животоспасяващи операции е можело да се спасят с тези пари! Накрая я заведете при тези деца и в ефир да им каже в лицата, на тях и на родителите им, че тя и нейното удобство са в пъти по ценни от живота на тези деца! Ама да ги гледа в очите (ако не я е срам) и да им обясни ЗАЩО, тя е по ценна! Герб най накрая доказаха, че са младежкото БКП
143
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А на тия изедници защо ние трябва да им плащаме всичко. Да не би народа да живее добре, та да ги дундуркаме. Както ние плащаме за всичко, така и те да плащат все пак всяка година си увеличават заплатите. На една баба за скенер ще поискат непосилните 500 лв. с мизерната и пенсия от 250 лв., както и да пътува от точка А до точка Б, а за тая вдигнаха цял хеликоптер, който ще плаща народа. Сега да си бръкне в джоба и да си плати превоза, който е бил излишен за една ключица.