Йотова: Нуждаем се от стабилно и работещо правителство

Партиите да поставят обществения интерес над егоизма си
47
Йотова: Нуждаем се от стабилно и работещо правителство
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Живеем в несигурни дни и се нуждаем от стабилно и работещо правителство. Всички, които се борехме против модела на управление, трябва да проявим разум и да се опитаме да изградим онези мостове, които да направят работеща алтернативата. Да изискаме от тези, които изпратихме в българския парламент, да поставят интереса на хората на България над политиканстването, егоизма, партизанщината.“ С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова се обърна към гражданите и гостите на Стражица, където бе официален гост на празника на града, съобщиха от прессекретариата на "Дондуков" 2.
 
Вицепрезидентът изтъкна, че са направени първите, най-трудни стъпки за връщане на държавността. „С още по-силна воля ще продължим“, подчерта Илияна Йотова. Вицепрезидентът заяви, че всеки ден от работата на служебния кабинет е много труден, но той се справя, защото чувства подкрепата на хората, гарантира стабилност и сигурност.
 
„Консултативният съвет за национална сигурност при президента ще направи сериозен анализ на предизвикателствата пред България, свързани с настъпващата четвърта вълна на коронавируса и с миграционната криза. Президентската институция настоява за актуализация на бюджета, за да бъдат спокойни българските граждани в идващите трудни месеци. Закъсняваме и с внасянето в Европейската комисия на Плана за възстановяване и устойчивост“, подчерта Илияна Йотова.
 
„За да се справим с идващите кризи, трябва да сме единни. Силата на българина винаги е била в единството. Всички политици цитират надписа на фасадата на българския парламент „Съединението прави силата“, но малцина наистина го разбират“, посочи вицепрезидентът.
 
Илияна Йотова поздрави жителите на Стражица за техния празник, като изтъкна, че неслучайно за избрали за своя закрилница Божията майка и го отбелязват на един от най-големите християнски празници Успение Богородично.
 
„Най-голямото богатство на Стражица са нейните хора. Те са крепост, сила и вяра, какъвто е и девизът на града“, заяви вицепрезидентът и припомни разрушителното земетресение от 1986 г. „Трусът разруши домовете, но не и душите. Хората на Стражица успяха да съградят наново града си. Но ако земетресението не успя да ги прогони от родното им място, липсата на перспектива го прави. Това трябва заедно да променим“, призова Илияна Йотова.
 
Вицепрезидентът връчи годишната награда на община Стражица за принос в сферата на здравеопазването на филиала за спешна медицинска помощ в град Стражица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Червената *** колко ли фураж еде на ден?
25
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
с твоя шеф руския фигурант вкарахте държавата в тотален хаос, сега друг да ви оправя така ли? червена сбирщина
24
1
 
19
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Не, Йотова, нуждаете се от потресаващо огромен провал по всички важни социални, политически, икономически и здравни пунктове - та да му се отворят очите на народа, че именно вие, червените пирани, сте неспособните и лошите - проклятието на България...
23
1
 
10
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Ха-ха-ха, ха-ха-ха...
22
1
 
19
 
! Отговори
Лойко преди 2 години
Радев да беше мислил преди да забърка кашата в държавата. Сега трябва да си сърба попарата.Когато казваш да ги свалим пък после ще му мислим ,е така. Ами хайде,мислете и действайте.Времето на плюенето и снемането на доверие отмина.Сега се вижте вие какво можете.Държавата изпадна във всички възможни кризи.Народа ще получи това което сам си избра.
21
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Йотова почна да агитирва за Борисов 4.
20
0
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Да, ще дойде. На ГЕРБ.
19
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имахме стабилно и работещо правителство но дойде фигуранчето с умручето и сега няма да плачкате, че държавата е на колене.
18
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ками що триеш комрад такава.....хахахаха :)) Йотова малко да си смени речника, че тези изтъркани до болка фрази са ни писнали :))))
17
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и народа се нуждае, ама вие не му давате! искате само вие да сте на власт и да си краднете спокойно!
16
1
 
26
 
! Отговори
ех как преди 2 години
се охранила горката
15
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А законово защо не добавиш другарко? Че сегашното дали е такова?
14
1
 
33
 
! Отговори
НУЖНА Е ОСТАВКАТА... преди 2 години
НА РУМЕН РАДЕВ И ЙОТОВА....... ДОСТАТЪЧНО ЗАБАВИХА ЕВРОПЕЙСКОТО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ......
13
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По възможност и министрите да са български граждани
12
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На бсп ли да бъде това стабилното и работещото правителство? йотова и ти си една куха лейка
11
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДОКАТО ЙОТОВА И РАДЕВ АНАЛИЗИРАТ,100 000 АФГАНИСТАНЦИ ЧАКАТ НА ГРАНИЦАТА,СВЪРШВА ДВУМЕСЕЧНИЯ СЕЗОН НА МОРЕТО И ХИЛЯДИ ОСТАВАТ БЕЗ РАБОТА И ДОХОДИ,ЗДРАВНАТА СИСТЕМА КОЛАБИРА ПОРАДИ ЛИПСА НА КАДРИ И ПАРИ,ИКОНОМИКА НЯМА ОТТАМ И ПРИХОДИ В БЮДЖЕТА,СЪОТВЕТНО ПОМОЩИ И ПАРИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ТАКАНАРЕЧЕНИЯ БИЗНЕС...
10
1
 
31
 
! Отговори
Уууу преди 2 години
Още няколко месеца ще лъжете народа, че Бойко е виновен за всичко което става в държавата, но народа не е *** колкото вие си мислите. Славчо и фигуранта надробиха по парата и не можете сега да накарате народа да я сърба.
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАЖЕ ЛИ ВИ НЯКОЙ ПОЛИТИК,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВЯТ АНАЛИЗИ ,ЗНАЧИ НЯМА ДА СВЪРШИ НЯИКАКВА РАБОТА!
8
1
 
18
 
! Отговори
Ууууу преди 2 години
Ами хайде, създайте го, нали вие сте сега на власт, нали вие сте най красивите, най умните, най работливите и най кадърните. Съветвам ви да се стягате, защото хората вече събират камъни.
7
1
 
20
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Йотова та нали вие с разединителя Радев предизвикахте тези трусове заедно с уж партиите на протеста! Та вместо да се кахърите съберете ги при вас и оправете нещата! Но явно царската корона е тежка и не може да се раздели!