Гроздан Караджов обеща ремонт на "Витиня"

Министърът призна, че пътят е неприемлив
7 апр 2022 16:26, Росен Стойчев
31
Гроздан Караджов обеща ремонт на "Витиня"
Снимка: БГНЕС

"Имах възможността да видя докъде сме се докарали като държава и това е заради десетилетия бездействие. Не мога да си обясня поради каква причина пътища, които се използват за тежък трафик, са в това състояние." Това обяви вицепремиерът и министър на регионалното развитие Гроздан Караджов, съобщи Нова.

Гроздан Караджов посети пътния участък. По-рано сутринта в района имаше протестиращи шофьори, недоволни от пътните условия.

Още по темата
"Очаквам утре решението на Народното събрание. Почти на 100% съм убеден, че ще бъде положително и ще решим проблема на всички пътуващи през прохода "Витиня".  Първото задание, с което ще се заеме АПИ, ще бъде сериозен ремонт на участъка. Срам и позор е това. Имах възможност да видя как хората отиват на работа ежедневно. Всеки ден отиват, а не знаят дали ще се върнат живи, защото пътят не е безопасен”, добави той.

Протестиращите шофьори от своя страна допълниха, че очакват решение за пътя още утре.

"Получихме обещанието, че ще бъдат взети мерки и поне в едната посока ще бъде пренасочен трафикът. За разлика от всички останали министри, за първи път някой се качи на камиона с нас и ни обърна внимание. Подкрепяме ви, но искаме резултати. Без резултати всички ще сме пред парламента с камионите", каза един от протестиращите шофьори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Дупка по пътя преди 2 години
Тия разб ойници ще ремонтират пътищата 8 ПЪТИ ПО-СКЪПО от " кра дците" от ГЕРБ. Такива първоначални цени са си заложили в рамката за максимално допустимите цени. А вие, ОВЧИЦИ, блейте за шкафчета с пачки, кюлчета и пищак отгоре да ги пази...
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЕХ,КВИ ВРЕМЕНА БЯХА, ГА ДРУГАРИТЕ ДАМАДЖАНКОВ И АРХИТЕКТ КОМИТОВА ДЕНОНОЩНО МЯТАХА МАНТРИТЕ ГЕРБ СА ОКРАЛИ ЕДНИ МИЛИОНИ, А СЕ ОКАЗА ЧЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА ЕДНА КОФА АСФАЛТ НЕ СА ПОЛОЖИЛИ А ТОВА БЕЗДЕЙСТВИЕ Е СРУТИЛО НАТОВАРЕНАТА ПЪТНА МРЕЖА НА БЪЛГАРИЯ- ПРЕСИЧАЛИ ЛИ СТЕ СКОРО ДЪРЖАВАТА- НА МЕСТА БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ ТЪМНА КАТО 90 ГОДИНИ, А ПЪТИЩАТА НАТОВАРЕНИ, АМА МНОГО...АХ ДА КОМИТОВА БЕШЕ ИЗПРАТИЛА РАБОТНИЦИТЕ ДА СИ ИСКАТ ПАРИТЕ ОТ ГЕРБ, ЗАЩОТО СА РАБОТИЛИ И СВЪРШИЛИ РАБОТА- АБЕ СТРАННИ РАБОТИ СТАВАТ
25
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 2 години
Правителството пак да не плаща на стройтелите и да чака след това някой да се навие да ремонтира пътища на версия.
24
0
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Грозданее, пътищата са леш. Масово разбити и неремонтирани мантинели, дори по магистралите, липсва маркировка навсякъде, срутени камъни и *** покрай банкетите. Дори нищо ново да не построите, то капацитетът ви не стига само за поддръжката. Ненавиждам Герб, ама се оказа, че твоето министерство е заспало дълбок сън.
23
0
 
6
 
! Отговори
толко за обещанието преди 2 години
грозданчо , едно е да кажеш наздраве , друго е да платиш сметката .
22
0
 
7
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Гроздане още колко години ти трябват за да започнеш да си вършиш работата Оставка Гроздане и цялата Сбирщина Оставка по неотложност незабавно Гроздане си върви в твоето луксозно имение и там си остани
21
0
 
5
 
! Отговори
и квоооо преди 2 години
е а стига бе , нали асфалт не се яде .
20
0
 
7
 
! Отговори
КАК преди 2 години
НЕ ВИ ОМРЪЗНА ДА ТРИЕТЕ. КИРО ЛИ НАЛОЖИ ЦЕНЗУРАТА?
19
2
 
10
 
! Отговори
100ян преди 2 години
Прав е Бойко: Една лъжица асфалт не са сложили за 3 месеца, но дай им през цялото време празни приказки и обещания. Та кой беше тоя пппаляк, че му забравих името.
18
0
 
5
 
! Отговори
Док преди 2 години
Тоя как се прави на гръмнат. До болка позната ни отсечка преди няколко дни доволно я запълниха с фракция. Преди това беше все едно след бомбардировка. Чак сега се вясва пред хората. Ако беше миналата седмица щеше да яде сопата.
17
7
 
13
 
! Отговори
Просто Киро преди 2 години
Това дето ББ го построи вие не можете и да го поддържате.
16
1
 
17
 
! Отговори
Пак констатиции?? преди 2 години
Този човечец на учиндолският шут защо говори все едно днес встъпва в длъжност? Сега видял докъде сме били? Абе, една година Бойко го няма, една година само мрънкате, анализирате и планувате. Април месец ти още не си оправил една улица, една. Днес бил ходил да види! Какво гледаш, бе. То ако ставаше с гледане кучето щеше да е касапин. Правете нещо, бе. Направи нещо, че траповете от зимата зеят и никой нищо. Клоун с клоун.
15
0
 
13
 
! Отговори
Ние преди 2 години
Ама обещал, щото знае, че след някой и друг месец няма да го има. Проблема е, че нямат пари. Няма и да имат, защото са некадъници.
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това, което мога да ви обещая, никой не може да го изпълни... Малко ПР и по старому.
13
4
 
7
 
! Отговори
Гербер преди 2 години
До б8. Ами защото правеше много неща. РЕАЛНО, А НЕ НА ДУМИ.
12
3
 
9
 
! Отговори
Изнервен преди 2 години
Уф, ама то на думи е много лесно. А вие за една година какво направихте бе, плондер? Един метър път не сте построили.
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
четири магистрали десет моста за година щяхте да строите къде са парите защо ги откраднахте една улица не сте направили
10
4
 
16
 
! Отговори
Зелен чорап преди 2 години
Една година само празни приказки.една загубена година за Българиа! Бойко строеше,а вие само лаете и крадете
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте в интернет имотите и къщите на Караджов, той е милионер в евро. Направи парите си покрай Костов от приватизацията.
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нито един метър асфалт не положен, откакто на власт дойде Радев и Петков. Всички ключови за страната инфраструктурни проекти са спрени, а построенто до момента частично вече се руши от дъждовете и липсата на защита.