Дончев: Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче

По думите му ролите в парламента трябва да бъдат ясно обособени
17 юли 2022 20:16, Нели Христова
278
Дончев: Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче
Снимка: БГНЕС

Има хора, които не харесват Бойко Борисов, които са убедени, че в неговото шкафче има не само пари, а кюлчета, диаманти, брилянти, лека къртечница. Вярвам, че истината докрай ще излезе наяве. Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче. Това звучи сериозно. Вярвам, че се движим по трудния път на разкриването на истината. Ще се разбере, че всичко това е било скроено с политическа цел. Тези снимки нито са създадени случайно, нито са излезли случайно.

Това заяви по бТВ Томислав Дончев, заместник-председател на ГЕРБ.

„Не бива българско правителство да бъде конструирано извън България, защото това е ексклузивна отговорност на българските граждани и на българските политици. Не бива вътрешни проблеми да се решават чрез външни фактори. Най-големият грях на правителството е тоталното рушене на политическата система – трансфер на народни представители, за да се осигури подкрепа, връщане на политическите репресии“, добави той.

По думите му ролите в парламента трябва да бъдат ясно обособени.

„Кой управлява и кой изпълнява задълженията на опозиция. Не виждам причина от размиването на ролите. Да си в опозиция и малко да управляваш е нечестно. Това е бъг в системата на демокрацията ни. Никой не е казал, че опозицията за всичко и на всяка цена трябва да е против. Безкомпромисна, зла, свадлива опозиция не помага на никого. Тя трябва да е последователна, критична и конструктивна“, каза още депутатът в ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако шкафчетата не бяха истински , нямаше толкова упорито да крият Мата Хари ! Бацето , знае много добре , коя е направила снимките , а и той сам се издаде ! И видеото и записите му , как унищожава хора и казва на кой, какво ще направи ! Ами ето ви дон Корлеоне!
216
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добреее, а кой е казал че Бацето е нормален ? Парите много развалят и развращават !
215
0
 
5
 
! Отговори
.... преди 1 година
Аз пък напълно съм сигурен, че тези пачки пари и кюлчета злато , са подарък от депутати , които искат постове от вожда и разбира се поркане дълбоко в дебелото черво.. ха ха ха.
214
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе мислех че няма *** , ама нейсе. Много е *** народа. Аз не харесвам Боко , но това със шкафчето е кьорфишек. Трябва да сте много прости да вярвате че е истина.
213
3
 
12
 
! Отговори
Край преди 1 година
Прав си. Нормален човек няма как, но вашият гуру.
212
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истинските проблеми на ГЕРБ ще започнат след края гешефтурата
211
4
 
6
 
! Отговори
икономист преди 1 година
Напълно е възможно снимките да не са пипани. И защо да не може, някой, който е придобил парични средства по незаконен начин, да ги държи поне временно в шкаф, докато не реши да ги премести на по-сигурно място? Нищо чудно въпросните ценности да са били получени от Тиквата, непосредствено преди заснемането им.
210
0
 
8
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Е кой е нормалния!?
209
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
упс!..ГРЕШКА!...Дано да има малко милост за мен!..Но така е,като гледа човек неподходящата страница..
208
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
Б.Маа.му!..Започнало е яко *** в тоя сайт..Ето например:-Коментарите са 267 на брой,а последния се кипри под номер 106 !!!...267-106 = 161...ТОЛКОВА коментари са отишли "в небитието" по усмотрение на "аадминаа".."Свобода на словото"...Демек секо писмено слово има свободата да сублимира по секо време..БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ..
207
3
 
6
 
! Отговори
К. Янко преди 1 година
Че кой е нормален човек? Борисов и Дончев са алчни психопати които са готови да продадат и баба си за рубли. Скоро ще си къркат водка по цял ден, усамотени като бай Доган.
206
2
 
7
 
! Отговори
Цеков преди 1 година
Дончев гледа умно и лошо ама реално е г'ола в'ода и се продаде за руски рубли на примоция. Той един от много национални предатели които ограбиха България през последните 30 години. Ако беше малко по-умен щеше да се е отказал от политиката отдавна. Ама той е с две леви ръце и не умее нищо освен да говори "мъдрости".
205
1
 
6
 
! Отговори
дедо от село преди 1 година
Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче. Па така си е!Значи ,че човека е н***нормален!!!!!
204
2
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 232: тогава защо не се покажат в ефир всички тези експерти и да докажат публично защо дадени кадри са фалшиви? А пращат писма по вътрешни канали на лица приближени на Бойко, че те да представят пред Европарламента становището на орган Х, истината ви казваме, затова не ползваме каналния ред. Ако после има реална проверка няма да има следа до нас защото информацията е пратена по пощенски гълъб. Защо Гешев не помоли европрокуратурата да направи експертиза и да разсее всякакви съмнения?
203
2
 
4
 
! Отговори
Нерон преди 1 година
кой каза, че е нормален, тя власта опиянява...дай ми арфата
202
3
 
7
 
! Отговори
Доказателствен? преди 1 година
До До Радослав 241 "Подобни писма винаги биват придружавани от доказателствен материал" И къде го? Изпратен от Гешевтурата на точно определен депутат в Евро парламента. А пред българският парламент Гешев нищо не показва - следствена тайна. Това не ти ли изглежда съмнително?
201
2
 
6
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 година
"Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче"? Може би. Но не говорим за нормален човек, а за Бойко Борисов. А За "Мата Хари", която правила снимките така и нищо не научихме.
200
4
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 240: лъжеш, 5 експертизи на Гешетурата твърди това. А експертизата е била: Гешев вика вожда 5 пъти и го пита: вожда, снимките истина ли са? Не! Казва вожда. И Гешев излиза със становище, че 5 експертизи са доказали, че снимките са фотомонтаж. Снимките не са давани на чуждестранни експерти, а само на наши хора които да изкарат необходимия ни резултат! Европа просто цитира отговора получен от българската прокуратура и никога не са твърдяли, че това е тяхно становище!
199
2
 
5
 
! Отговори
хаха преди 1 година
Томиславеее, какво викаше, че се набива Борисов? Ти от кои си, на които се набива акъл или онова другото?
198
4
 
19
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Защо се правиш на луд бе дончев