Кой ще кара колата си с логото на Bon Jovi?

Още един подарък за най-върлите фенове на групата
Обновена: 24 апр 2013 16:09 | 24 апр 2013 16:07, Петя Славова
1
Кой ще кара колата си с логото на Bon Jovi?
Снимка: Reuters

Броени дни остават до концерта на Bon Jovi в София. Предстои серия от супер интересни активности - някой от феновете ще има възможността да снима със собствения си фотоапарат Джон и групата от много близо, други пък ще „повозят” Bon Jovi на собствения си автомобил. Еуфорията около събитието расте и предстои да достигне върха си точно на 14 май на Национален стадион Васил Левски, където Bon Jovi ще поставят началото на европейското си турне.

Най-големите автофенове на бандата пък могат да вземат участие в играта на организаторите на събитието. Избраните авто-фенове ще могат да покажат на всички колко много обичат колата си и коя е любимата им група като преобразят изцяло автомобила си и шофират с най-фенската визия – тази на Bon Jovi! Дни преди концерта всички Bon Jovi автомобили ще вземат участие и в автошествие в София.

На 26 април в клуб Rock It ще се проведе и финала на Bon Jovi караоке турнира. Финалистите са шестима и ще се борят за билет за Диамантения кръг за концерта на групата. Припомняме, че билетите от тази категория бяха ограничена бройка и свършиха за по-малко от два часа, след като бяха пуснати в продажба. Жури на турнира в столичния клуб ще бъдат Наско от Б.Т.Р. и актьорът Станимир Гъмов.

Още един билет за Диамантения кръг бе разиграван в продължение на четири месеца между най-преданите фенове на Bon Jovi.

Участниците трябваше да „извадят спомените”, свързани с бандата, а именно надраскани дрехи, колажи със снимки, изрезки от списания, дори татуировки. Любителите на музиката на Bon Jovi с удоволствие показаха кой какво пази в гардероба си от времето, когато е слушал групата от касетки. Спечели най-фенската снимка с над 400 харесвания във Facebook.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички Голф Тройки модификация Bon Jovi да се запътят към конкурса!