Godsmack кацнаха на летище Бургас

Съли Ерна и компания идват за Summer Chaos Festival
15 юни 2015 12:52, Александър Попов
6
Godsmack кацнаха на летище Бургас
Снимка: Summer Chaos Festival

Музикантите от Godsmack кацнаха днес на летище Бургас. Съли Ерна и компания са гвоздеят на първото издание на Summer Chaos Festival, което ще бъде утре на стадион "Лазур" в морския град.

Строежът на сцената за фестивала започна още в събота, а техничестката апратура с озвучаване, осветление и специални мултимедийни ефекти пристигна с 6 тира. Съоръжението ще бъде с внушителни размери, съобразено с всички изисквания за рок фестивал, а по изграждането му работят над 70 човека.

За престоя си в Бългрия музикантите от Godsmack са поръчали изцяло здравословна храна. Всички ястия трябва да бъдат приготвени от био продукти, без съдържание на глутен и задължително без гъби – зеленчукови супи, риба тон, пиле, патица, 100% био натурални сокове.

Организаторите на събитието M.E.Mucis напомнят, че вратите на стадион Лазур ще бъдат отворени точно в 15:00 часа, а първата група – българската подграяваща банда The Pomorians ще се качат на сцената в 15:30 часа.

Билетите за Summer Chaos Festival 2015 са на привършване. Все още има места в правостоящия сектор Терен 2 на цена 65 лева, а също и в седящите сектори на цени съответно 100, 80 и 60 лева.

Оналйн продажбата на билети е преустановена от днес, но те все още могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна, както и на касите на стадион "Лазур" и касата на хотел "България" в центъра на Бургас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: GodsmackSummer Chaos Festival
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На кой каквото му се гледа. За Роби Уилямс няма да се размърдам дори да съм в Бургас.Бих отишъл на Годсмак, просто вторник е доста неудобен ден ако не си в отпуск.