Бира и сандвичи за Judas Priest на 30 юни

Отварят вратите на "Арена Армеец" в 18:30 часа
28 юни 2015 14:32, Александър Попов
11
Бира и сандвичи за Judas Priest на 30 юни
Снимка: СМЕ

Остават само два дни преди София да бъде разтърсена от шоуто на Judas Priest и Helloween. Роб Халфорд и компания ще ни зарадват с най-големите си хитове, както и с песни от последния си албум 'Redeemer of Souls'.

Техническата подготовка започва от утре, 29 юни, когато у нас ще започне изграждането на сцената и издигането на огромната видеостена за атрактивната мултимедия. На нея отново ще се вихри Роб Халфорд на своя любим мотор.
Judas Priest са си поръчали разнообразие от сандвичи, печено пилешко и свинско месо, лазаня, овчарски пай и няколко вида салати за обяд. Задължително в менюто трябва да има и вегетариански ястия, поръчани специално за Халфорд. Сред напитките са любимата бира на бандата Corona, но освен нея те ще опитат и местна качествена бира.

Хилядите фенове ще могат да се настроят подходящо за купона в деня на концерта и да загряват с бира още от 16,00 ч. в пространството пред „Арена Армеец“.

Входовете на залата ще бъдат отворени в 18:30 ч. Поради очакваното натоварено движение по бул. Цариградско шосе, където в момента продължават ремонтни дейности, съветваме феновете да дойдат по-рано с автомобилите си или да използват градския транспорт, съобщиха организаторите от СМЕ.

Helloween ще се качат на сцената в 20:00 часа със собствен пълен сет концертни хитове с времетраене около час и половина.

Двете групи пристигат у нас в ранните часове на 30 юни, веднага след концерта им в Белград. Ограничено количество билети за рок събитието на годината на цени от 40 до 100 лева могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: HelloweenJudas Priest
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
0
 
! Отговори
фсб преди 8 години
остаряха... ще отида на концерта само защото ми купиха билет... иначе съм бил 5 пъти на хелоъин и 3 на халфорд, но вече не са това което бяха...
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
This is the painkilllllllleeeeerrrr!!!! PAIN!!!
6
0
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Само 5 думи ще кажа, които изчерпват всичко за казване: "Faster than a bullet, terrifying scream..."
5
1
 
15
 
! Отговори
Гуфи преди 8 години
Призовавам всички хора, които владеят български език да ограничат до минимум употребата на думи като "феноменално", "взривявам" и най ама наистина най-вече на думата "уникално". Толкова ни е станал беден речникът, че тия думи се използват за какво ли не, в 99% от случаите без абсолютно никакво покритие. Или иначе казано: станали сме уникално *** и всеки път взривяваме *** с феноменалното си виждане за нас и света около нас.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До BerlinАКО простотията имаше криле ти щеше да си изтребител
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От заглавието помислих, че ще има кебапчийници на концерта и ще се окадява маалата пък то било кво плюскали музикантите, което ни най-малко ме впечатлява ако ше да дълбат и камъни. Интересува ме музиката им.
2
15
 
1
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
И буркани с вода за ченетата!
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
There I was completely wasting, out of work and downAll inside it's so frustrating as I drift from town to townFeel as though nobody cares if I live or dieSo I might as well begin to put some action in my life