"Легендите" забиват в още четири града

Супергрупата с концерт в София на 14 ноември
13 окт 2015 14:30, Александър Попов
1
"Легендите" забиват в още четири града
Снимка: "Легендите"

След успеха на първите два концерта от националното им турне, супергрупата "Легендите", сформирана от четири поколения топ музиканти, ще представи 40-годишната история на българската рок музика в още четири български града.

Йордан Караджов от Сигнал, Константин Марков и Стенли от Тангра, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2 и Любо Киров ще гостуват в Пловдив на 3 ноември в многофункционалната спортна зала "Колодрум". Следва шоу на 6 ноември в габровската зала "Орловец", а на 14 ноември музикантите ще забият пред софийската публика.

Концертът в столицата е на 14 ноември в зала 1 на НДК.

Последната фиксирана дата е 10 декември, когато "Легендите" ще акостират в многофункционалната зала в Русе.

"Легендите" представиха за първи път съвременния си спектакъл с над 20  емблематични песни  останали в историята на българската рок музика в Бургас и Варна. Сред тях са "След десет години", "Пак ще се прегърнем", "Оловният войник", "Жулиета", "Да те жадувам", "Ледено момиче" и др.

Парчетата ще звучат в оригинален аранжимент, но показващи артистите в различна светлина – Данчо Караджов изпълняващ песни на ФСБ и Тангра, Стенли с оригинален прочит на репертоара на D2, Любо Киров - в ролята на барабанист и певец, плюс брилянтните китарни партии на Митко Кърнев.

Евъргрийните са и визуално представени чрез специална мултимедия, която допълнително допринася публиката  да се потопи в духа на времето на любимите й песни.

Билети за всички градове могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Легендите
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари