D2 бележат с видео "Краят на лятото"

Вижте новият клип на бандата
2
D2 бележат с видео "Краят на лятото"
Снимка: D2

D2 заснеха видео към рок баладата "Краят на лятото", включена в последния им албум "Феникс" от миналата година.

Песента е носталгична и носи настроението на отиващото си лято. Нейн автор е Дидо от D2, който я е написал преди 8 години и впоследствие намира своето място в дългоочаквания диск. Текстът е на “Златното перо” на рока, Александър Петров.

"Музиката трябва да говори сама за себе си. За мен това парче е някакъв преживян и споделен момент на зрялост и ми напомня за истински стойностните неща в живота” споделя фронтменът на D2.

Видеоклипът към "Краят на лятото" e дело на студио damar. Концепцията за видеото идва от самото парче – акустичният риф и усещането, което идва с края на лятото и началото на есента са визуално представени в атмосферата по залез на покрив върху 22 етажна сграда. Летните спомени на групата от емблематични за тях концерти, пътуванията и моментите, в които са заедно край огъня на брега на морето са проектирани върху стените на покрива. 

Междувременно D2 вече репетират за традиционния си декемврийски концерт, който за първи път тази година ще се проведе в клуб "Терминал 1" на 3 декември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
вълнуваща песен