Babyface Clan с ексцентричен лайв в "Ялта"

Концертът е на 20 ноември
12 ное 2015 09:25, Александър Попов
0
Babyface Clan с ексцентричен лайв в "Ялта"
Снимка: клуб Ялта

Една от най-ексцентричните родни банди - Babyface Clan, ще зарадват своите почитатели с концерт в столичния клуб "Ялта". Moмчетата ще представят както съвсем нови, така и добре познати за феновете им парчета.

Денят е 20 ноември, петък, а саундът ще бъде космично-истеричен, обещават от групата. 

Тези, които са ги гледали на живо знаят, че техните изяви са истинско зрелище и през годините те са го доказали на турнета и съвместни гигове с банди като Placebo, Groove Armada, The Subways, Molotov, Stereo MC's, Asian Dub Foundation, Sheep on Drugs, Dead Kennedys и други.

Албумът им "Romantica" от 2001 г. получава рекорден брой номинации на тогавашните награди на телевизия ММ. След творческа пауза, заминаване в Лондон и раждането на бандата Imbeciles & the Poison Umbrella, Babyface Clan се събират официално през 2009 година.

Няколко години по-късно издават албума "You’re Not Wearing Your Tie" в дигитален формат, както и на компакт диск и винил. Заглавието е вдъхновено от филма на Алфред Хичкок "Полуда". Сега подготвят изцяло нов материал, част от който ще прозвучи и на предстоящата им изява в "Ялта".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: ялтаBabyface Clan
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари