Megadeth кацат утре в София

Деца до 10-годишна възраст влизат на концерта без билет
1
Megadeth кацат утре в София
Снимка: M.E. Music

Легендите на трашметъла Megadeth пристигат в България утре – 6 юли, ден преди концерта им в столичната зала "Универсиада".

В деня на събитието входовете на залата ще въдат отворени в 18:30 ч., а билетната каса на залата ще работи от 10:00 до 22:00 ч. За всички притежатели на билети от категорията "priority access" ще бъде обособен отделен вход, който ще бъде отворен 15 минути по-рано – точно в 18:15 ч.

Шоуто ще започне в 20:00 ч. със сета на една от най-прогресивните млади метъл банди на Швеция - Beyond All Recognition, които ще подготвят публиката за големия хедлайнър. Megadeth се очаква да се качат на сцената малко след 21:00 ч.

За престоя си у нас бандите са избрали здравословно меню и са поискали традиционни български ястия и кисело мляко.

"Призоваваме всички посетители да носят със себе си документи за самоличност. Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани на концерта без билет и без право на седящо място. Всички лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани на събитието само с пълнолетен придружител и попълнена декларация", припомнят организаторите.

Забранено е внасянето на звукозаписна техника, професионални и полупрофесионални фотоапарати със сменяем обектив, видео камери, прожектори и лазерни точкови фенерчета. Строго забранено е внасянето в залата на храна и напитки, хладно и огнестрелно оръжие, леснозапалими и отровни вещества, стъклени бутилки и всякакви опасни предмети.

Охраната ще конфискува всичко, което по някакъв начин застрашава безопасноста на публиката и артистите. На събитието няма да бъдат допускани лица под въздействието на наркотици или алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Megadeth
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бях преди две седмици в Берлин. един от най добрите *** концерти на които съм била