Русия да дестабилизира ЕС? Песков отсече: Pulp fiction!

Москва има интерес от изграждане на добри връзки с Европа
9 окт 2019 20:50,
33
Русия да дестабилизира ЕС? Песков отсече: Pulp fiction!
Снимка: архив Reuters

Прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков смята, че всички публикации в западни медии, в които се говори, че Русия чрез своите спецслужби се опитва да дестабилизира положението в Европа, са от типа "криминално четиво".

Отговаряйки на журналистически въпрос дали Кремъл е заинтересован от дестабилизация на Европа, Песков отговори: "Нищо подобно. Това са публикации, нека ги наречем, от типа криминално четиво, pulp fiction на английски".

Още по темата


Песков подчерта, че руският президент Владимир Путин неведнъж е казвал, че "Москва е заинтересована от изграждане на добри отношения с Европа като цяло и с европейските страни на двустранна основа", пише БТА.

В публикация вчера американският всекидневник "Ню Йорк таймс" писа, че в руските разузнавателни служби съществува специално подразделение за дестабилизация на ситуацията в Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не Русия,а САЩ и колкото и да е парадоксално,НАЗНАЧЕНАТА *** ВЪРХУШКА НА ЕС,Е ЗАИНТЕРЕСУВАНА ДА ГО ДЕСТАБИЛИЗИРА!На Русия и е нужен стабилен ЕС,за да си изнася необезпокоявано енергоресурси и в бъдеще...оръжейна продукция!!!И в същото времеда върти търговия и в останалите области и особено в трансфера на технологии!На САЩ,които вече залязват, ЕС е нужен слаб ,за икономическо доминиране,А НА ГЛОБАЛНИЯ ЕЛИТ,НАЗНАЧИЛ УПРАВЛЯВАШИЯ ЕЛИТ НА ЕС,Е НУЖЕН ДЕСТАБИЛИЗИРАН ЕС,за да го управлява!
26
2
 
3
 
! Отговори
Световният паяк преди 4 години
Аа - "Ню Йорк таймс" писа, че Русия :-)Значи ясно кой всъщност се напъва да майстори иззад океана дестабилизация на ситуацията в Европа ;-)
25
2
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 24 преди 4 години
..немци, испанци? Защото нито имат суровината, нито технологиите!Виж си изречинието, което цитирам! Уникална тъпня!Дай една хилядарка, отиди в Русия и виж дали живеят като скотове! С какво се хранят, как се обличат! Ядат натурален хайвер, а не немски от лъмпфиш, боядисан кеф ти в черно, кеф ти в червено!Жените им се обличат в кожи от норки, самури, смушка, астраган, нерпа, чернобурка!Коя фифа на Запад може да се облече така?Там навсякъде е чисто! Колко са народите, които имат национална баня?
24
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 24"технологиите на рашките са допотопни и хората живеят като скотове под тяхно влияние."----Като скот живееш ти! Руснаците с допотопните си технологии построиха най-съвършения изтребител Су-57, несравнимо по-до/ър от F-22 и F-35! Най-добрия двигател за изтребители "изделие 30" с плазмено запалване, подводници от титан! Как се огъва и заварява титанов корпус? Ами колесоря на Еърбас-380, от титан и титанови сплави, тежък 3.5 т то внасят от Русия! Защо не го произведат французи, нем
23
3
 
2
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Анонимен"По същата причина както и САЩ: за власт и да си продават технологиите."РФ има практически 1/10 от бюджета на САЩ и освен във нека да ги наречем Стратегически технологии просто не им остават пари и хора за останалото. За това им е необходимо да са в добри отношения с Европа - от там лесно се взимат необходимите граждански технологии с пряка покупка или чужд завод на РФ територия с 100% локализация - производство от А до Я
22
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До I . N . R . I .По същата причина както и САЩ: за власт и да си продават технологиите. Разликата е там, че технологиите на рашките са допотопни и хората живеят като скотове под тяхно влияние. Няма страна в света която да е процъфтяла под руско влияние. Нито една.
21
0
 
2
 
! Отговори
I . N . R . I . преди 4 години
Даааа.Мълчание и нито един факт.Благодаря за вниманието.
20
4
 
15
 
! Отговори
I . N . R . I . преди 4 години
Лоши лъжци са се навъдили тъдява.Полза от дестабилизация на Европа има само САЩ и Доналд Тръмп.Моля, обяснете детайлно и с аргументи защо Путин или Русия ще има полза от това.Слушам...
19
4
 
13
 
! Отговори
Де Билно преди 4 години
Човека е дипломат все пак, не може да каже че "новинарите" са пъни И ДИ О ТИ.Дори категорията "Fake News" e твърде висока за случая.
18
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Професионален лъжец на който му плащат да лъже но този път е пиян и му личи.
17
2
 
9
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Така ,така Те европеиците на акъл като македонците Едните се вардят от България другите от Русия ,а каква е реалноста друг въпрос Важна е политкоректноста После ,защо Путин с тава популярност
16
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми те руснаците с кого са в добри отношения? Дори те самите си признават, че се делят на русофили и русофоби. Пълни нещастници. На времето на Израел дадоха едно парче в пустинята и от него те си направиха райска градина. На руснаците Бог им е дал най богатите на залежи места по света, най големите ресурси на сладководни реки и езера. И продължават едва да свързват двата края, на много места в провинцията нямат какво да ядат. Да си седнат на *** и да си оправят държавата първо.
15
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От кремълската клика освен да отрича престъпленията си друго не може да се очаква.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-скоро прилича на опулената *** от "Ледена епоха" ------ Виждаш ли като пишеш мрсни думички, как те цензурират?
13
16
 
10
 
! Отговори
Сата Н преди 4 години
Просия нищо не може да дестабилизира, те са нещастници. Опитват се, но не им се оолучава.
12
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия винаги се стремяла да руши и дестабилизира Европа и България. Това съвсем не е от вчера. Всеки, който познава историята на България от 1878 до днес ще го потвърди. Днешната обстановка с нищо не се различава от тази в края на 19 в. Купени рубладжии, на които обаче се плаща в злато и западна валута, интриги и насаждане на разделение и омраза в българското общество, подклаждане на преврати...
11
10
 
29
 
! Отговори
Никакви преди 4 години
Руски спецслужби не могат да дестабилизират ЕС,така както го направи Меркел с нейната миграционна политика.Направо унищожи Европа.Сега си търсят алиби.
10
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малииии, тоя как се е насвяткал. Хубаво, че редакторите са коригирали пелтеченията преди да пуснат "опровержението"
9
6
 
19
 
! Отговори
Ко сега преди 4 години
На пет водки и аз така гледам.
8
6
 
17
 
! Отговори
днес преди 4 години
Има интерес за добри връзки защотото има Газ и пари икономическо отношение,само че журналистите пишат провокиращи статий против Русия