Моторист бе пометен от кола пред парламента

Полиция е на място, няма данни за състоянието на пострадалия
24 авг 2016 13:30,
12
Моторист бе пометен от кола пред парламента
Снимка: архив, Булфото

Моторист е блъснат в района на пл. "Народно събрание", съобщи "Фокус".

На мястото на инцидента има полицейски екип. Движението в района не е затруднено.

За момента няма данни за състоянието на моториста.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
До Krom 8Няма проблем, пожелавам ти приятно и безаварийно каране на мотора, иначе напълно съм съгласен с теб, много мало*умни индивиди се навъдиха, правещи безумни неща, не само на пътя, за жалост...
8
0
 
12
 
! Отговори
Krom преди 7 години
ОК Цецо. Аз също си изпуснах нервите, за което съжалявам. Мисълта ми е, че е малко първосигнално това което много хора правят - т.е. да обвиняват мотористите във всичко. Карам почти всеки ден мотор, и то за забавление. Такава грозна селяния като настоящата, просто е непоносимо. Онзи ден, лошо гледащ дебеловрат *** ми тества нервите, карайки без никаква причина срещу мен в моето платно с черен джип. Надявам се, това да му е увеличило стероидната п-и-ш-к-а, но се съмнявам. Тези гадости дразнят.
7
0
 
3
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
До Анонимен 6Цецо съм, забравих да си сложа ника...
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Krom 5Съвсем не исках да твърдя, че моториста е виновен, но в статията пише, че е бил бутнат, затова изказах и обратното предположение. На младини съм карал мотор и знам какво става, когато превали или пък на завой има пясък. Освен това съм чупил крак при катастрофа и наистина оправданието на шофьора на автобуса, отнел предимството ми е, че не ме е видял. Искрено се надявам моториста да няма сериозни наранявания...
5
1
 
5
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Да Цецо, хлъзгави са. Като нищо, може и шофьорът на колата да е изпуснал управлението и след като се е хлъзнал, да е отнесъл колегата моторист. Или пък, да е зяпал краката на преминаващата студентка от СУ и пак - същото. Та да ти кажа ... ако нямаш кристално кълбо или не си бил там, поста ти те определя като поредния пристрастен п-р-о-ф-а-н. Но, то си е до човек.
4
0
 
7
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Дано колегата да има късмет и да не е пострадал тежко. От "хипотези" и "гадаене" полза няма, така че, за момента друго няма защо да се коментира.
3
7
 
14
 
! Отговори
Моторист преди 7 години
до Цецо: Да може!Но според безпристрастната СТАТИСТИКА (западна) над 98% от тежките ПТП-та с мотори стават по вина на водача на Автомобила - разбирай - отнемане на предимство!И оправданието в 100% от случайте е : "Не го видях!"Нямаме навика да следим за мотористи и често забравяме, че не сме най-бързите на пътя с КОЛАТА и кривваме в ляво или дясно, без мигач,без предупреждение и белята става!Казвам го като водач и на кола и на мотор и без да се заяждам!Дано не е пострадал сериозно колегата!
2
4
 
13
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
По жълтите павета си е хлъзгаво, особено когато са влажни,, може и да се е бутнал в някоя кола, а не да са го бутнали. Като гледам как постоянно мотористи се движат между колите, нищо чудно и да се е хързулнал върху някоя...
1
0
 
13
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Е точно по този казус няма да научите и разберете нищичко!! "наш " човек го е побутнал -- голяма работа ! Други ги трепят и "независимите" ги пущат по живо и по здраво! По жълтите павета кой ходи с каруца ??