11-годишно момиче почина, било ритано от съученик

Първоначално детето нямало признаци за сериозна травма
Обновена: 24 фев 2017 22:22 | 24 фев 2017 22:22,
250
11-годишно момиче почина, било ритано от съученик

11-годишно дете почина в болница в София, а полицията разследва случая.

Инцидентът е станал днес следобед в 52-о Основно училище в столицата, съобщи "Нова тв".

Часове преди детето да издъхне, негов съученик го е ритнал в областта на корема. Първоначално момичето не е имало признаци за сериозно нараняване, но след няколко часа започнало да плюе кръв и било пред припадък.

Извикана е линейка, която пристига в двора на училището и откарва 11-годишното момиче в Пирогов.

Въпреки опитите за реанимация, детето е починало. По предварителна информация момичето е било със спукан далак.

Полицаи от Шесто РУ и от СДВР изясняват обстоятелствата, свързани със случая.

Директорът на училището отказва коментар преди да излезе съдебно-медицинската експертиза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
2
 
2
 
! Отговори
Ето как. преди 7 години
Ами в крайна сметка той си е толкова мутантски отрод, колкото и родителите му. Нищо чудно тези да не са му и родители а да са го взели от амазонските гори... Див и щастлив, не знае и дума език, не знае ясните норми на поведение, даааа... куха работа. Нали? Ами то такива трябва да ходят в ТВУ, там работа до на.сиране и като му свършат силите да земе да се гътне. Оттам това се изпраща в екарисаж. Или да го наритат хубаво, че да преживее страданията на жертвата му. Без коментар относно чудовището.
171
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен A вие знете ли колко пъти на крастовище шофьорите не дават мигачи на каде ще трагват .По този повод на няколко пъти щеха да ме блъснат.
170
2
 
4
 
! Отговори
ИВАН преди 7 години
До ГАЛЯСамо така! Това е истината!
169
2
 
10
 
! Отговори
ГАЛЯ преди 7 години
ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНАТ СТАРИТЕ ПРАВИЛА - УНИФОРМИ,ВЕЧЕРЕН ЧАС, ИЗКЛЮЧВАНЕ СЛЕД 5 НЕИЗВИНЕНИ И ОТ ТАМ В ТРУВОВО ВЪЗПИТАТЕЛНИ УЧИЛИЩА. ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ,ИНАЧЕ ЖАЛНА НИ МАЙКА. НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ,ЧЕ СМЕ НА ДЪНОТО?- АГРЕСИВНИ НЕГРАМОТНИ,ВИСШИСТИ С КУПЕНИ ДИПЛОМИ,ОСТАНАЛИТЕ СА НА ТЕРМИНАЛ 2.
168
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БъзТази система, с това учителите да нямат никакви права в дисциплината в училище, а децата и родителите им да "си знаят правата" е дело на едно друго управление! Преди да пишете *** коментари, не е лошо да сте подготвени!
167
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смърт за убиеца
166
4
 
5
 
! Отговори
Цукърбърг преди 7 години
Смърт за убиеца
165
5
 
3
 
! Отговори
BB преди 7 години
До АнонименГРОБ
164
2
 
8
 
! Отговори
Леда преди 7 години
Обезверено,бездуховно и отчаяно общество,в което няма място за Бог.Съзнанието ни е парализирано и уплашено,а децата ни плащат за омразата,духовния упадък и обезличаване.Всички носим вина:за липсата на уважение един към друг,за егоизма спрямо ближния,за агресията...Трагедия без край...Горко ни...Горко на децата ни...
163
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега, разбрахте ли защо на българина и 800 лв. заплата са му много? Каквито родителите, такова и това ур***дче
162
2
 
23
 
! Отговори
Ели преди 7 години
В училищатата е нещо страшно. Учителите нямат права, а част от родителите са ***. Ако учителката беше там и беше дръпнала момчето и беше предотвратила трагедията родителите на убийчето можеха да вдигнат шум до небето, че им малтретират уродчето. После какво очаквате. Освен това се назначава 1 човек да се грижи за 20 деца, 10 от които са кретенчета. А и я проверете сега йак стоят нещата, ако дадено училище иска да изключи някое кретенче. Не ми се обяснява, но отговорът е - трудно.
161
10
 
3
 
! Отговори
преди 7 години
Защо тиквата забрани телефоните в училищата? Да забрани соц. помощи и каруците в София.
160
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой от Вас не знае какво чудо е в училищата,защото няма поглед върху детайлите.Хора,страшно е.Нямате представа какво ни чака.Една голяма част от родителите си оставят децата на отглеждане,децата са изтощени от дългия престой в училище.От 8 до 17.На някои не им издържат нервите и ги обзема агресията-естествен продукт на безхаберието и незаинересоваността на родителите.Тези родители,които говорят на децата си,че за всеки един проблем,ще вкарат госпожата в затвора.
159
2
 
5
 
! Отговори
Миро: преди 7 години
Братя Българи,на фона на тази мрачна картина нека всички извадим поука за правилното възпитание на бъдещото поколение!Всички заедно сме отговорни за нашето поколение и нашата държава!Искам да попитам и друго:кой от политиците ни се заинтересува от случая,а за изборите ще бъдат пръви!За мен децата са бъдещето на нацията ни и трябва да си ги пазим усърдно!!!
158
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината е една. Радикални промени в Наказателния кодекс.В днешно време децата се развиват и умствено и полово от най-ранна възраст и могат да носят отговорност за постъпките си.Възрастта за наказателноотговорно лице трябва да бъде свалена от сегашните 14 на 10 години.В момента 13-годишен може да ви убие,без да му се случи нищо след това.Малките са много информирани и знаят тези неща, затова и беснеят като луди.Навърши ли 10 г. трябва да се третира като наказателноотговорно дете.
157
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До OMG_LuckerАйде стига вече с тия пешеходни пътеки: имам да правя ляв завой, ония отсреща минават до последно, а пешеходците си дрънкат по мобилните и се влачат като со*поли без да се оглеждат! Включително и не на пешеходни пътеки! И кво, да се оставя мен да пометат ли?
156
3
 
6
 
! Отговори
Читател 22 преди 7 години
До АнонименПонеже не обичаш европейските ценности, да те попитам: Имаш ли нещо против: Свободата на личността,върховенството на Закона, Универсалните човешки ценности,без Национализъм пропит от кръв, Зачитане на националния Суверинитет и Независимост, против завладяване на слабите от силните, свободната търговия! Ако това не ти харесва, моля да кажеш като какви са твоите евразийски ценности, с които да промениш света към по-добро!
155
7
 
3
 
! Отговори
Aнонимен преди 7 години
До АнонименМисля,че преди да се разбере точно какво е станало,съдиш твърде строго...ти психолог ли си на това дете,какъв си,че чак култивирана агресия и т.н. Факт,е че днешните деца са твърде агресивни от не контролираните телевизии и предавания,компютърни игри,ама нали искахме демокрация....ТЕ НА НИ,изкривената демокрация в главите ни,що се отнася до родителите,понякога не може да се обърне достатъчно внимание на децата по ред причини,няма да ги споменавам,то е ясно,ОЦЕЛЯВАНЕ...
154
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ква е тази злоба кво туй чудо,съгласен съм със всички, че най-голяма вина се носи от родителите и тяхното безхаберие за възпитанието на отрочетата. Днес рита и убива, като порасне направо ръга с ножа.Изражда се тази нация.
153
2
 
7
 
! Отговори
i преди 7 години
Добре дошли в света на хората... блях