В „Дома на ужасите“ има починали при неясни обстоятелства

Лавина от сигнали за насилие в дома в "Драгалевци"
13 окт 2021 13:16,
21
В „Дома на ужасите“ има починали при неясни обстоятелства

В Дома на ужасите в столичния квартал „Драгалевци“ има смъртни случаи на хора, починали при неясни обстоятелства. А една от санитарките е блъскала потребители, за да падат по стълбите.

Това са част от лавината от  сигнали за случващото се в социалната институция, предаде Нова телевизия.

Още по темата
Албена Ковачева, която първа сигнализира за странни синини по тялото на дядо ѝ, е установила, че на записите от охранителните камери в дома липсват секунди от частта, в която се твърди, че възрастният мъж пада сам по стълбите.

Други хора пък твърдят, че имотът, в който живее управителката на дома за възрастни Анжела Димитрова, е придобит чрез измама.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Честно ви казнам че ако подобно нещо се случи с мой близък , ще им отрежа главите и ще ги провеся с краката нагоре на дървото в двора . Пък после ще ги излежа ...
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама самп радев ли носи отговорност,тия в служебното правителство защо взимат заплати и ходят на работа,да вземат некви хомосексуалисти накрая щом нокои не може да взима решения и да носи отговорност,стефан янев за кво ни е да се занимава с некви простотии които никои не ги касае,въглища,ток,метан бля бля,все пак това са хора на радев,без негово съгласие явно не могат да взимат решения тогава за какво им плащаме,може би са безмозъчни типове и са там да изкарат некои лев само.
13
1
 
17
 
! Отговори
nnn преди 2 години
Не само да затворят дома, а и да съдят отговорните лица! Каква жестокост и безсърдечие!
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"блъскала потребители" Ъ?
11
10
 
6
 
! Отговори
до Калеко Алеко преди 2 години
Откакто фигуранта вдигна юмрук и насъска глутницата си, май взеха да излизат много неща, които са реалност и факт от времето на твоя идол Боко, но тогава никой не хаеше за тях.
10
3
 
22
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 2 години
Позор за държавата, позор за всички партии, позор за полицията, позор за хората от Драгалевци, че не изведат старите хора извън този дом на ужасите и не го запалят и не изпочупят с тояги главите на директорката и обслужващия персонал....позор за цялата тази "либерал демокрация"
9
2
 
7
 
! Отговори
kkk преди 2 години
До славянинкои са тия дето ни убиват ? не сме ли ние самите - май се избиваме помежду си... или пак ББ, ЦвЦв, СС, ММ, ВВ, РР и тн са ни виновни ? време да си признаем истината - ние сме си виновни за всичко! берем си плодовете на безразличието и апатията, на вярата в световната конспирация срещу енергийният център на вселената - клетата ***
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Задължително затвор за собсвениците и управителите 10 години,и парична глоба 10000лева.без право на обжалване и адвокат.които се съпротиви една зегерка в главата и се пали да не разнася болести.
7
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слагаите една туба бензин и палете до кости,а управите ли те и собствениците в затвора.
6
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не пращайте своите възрастни близки и роднини в домове за стари хора, там ще ги уморят, по - добре наемете човек или жена чрез специализирана фирма, който/която да се грижи за вашите родители или дядовци и баби.
5
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ужас! Кражби, измами, тормоз и никаква грижа за възрастните хора!
4
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съседа ви каза че е подавал сигнали от няколко години и никой до сега не е идвал на проверка. Гешефта беше зает да брани Боко тиквуна. Пак съседа ви каза че има присвоена недвижима собственост от тази и със сигурност е по нечестен начин, изнудвала и измъчвала старите хора. Къде бяха институциите години наред? Боко, колко открадна доката пенсионерите ги убиват? Спиш ли добре?
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно са решили на тулупа и гешефтара, щом от години убиват хора, мамят и крадат имоти. Няма ли кеш за суджука,се четеш по вестниците.
2
4
 
13
 
! Отговори
Марина Николова преди 2 години
тя просто вечер ги души с възглавница. толкова е просто. не видяхте ли снимките
1
12
 
21
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
чашкоФ да се заема със случая, вместо да пуска фейкове в обществото, не случайно филмът на ужасите започна да се превръща в жива реалност, откак фигуранта вдигна юмрук и насъска глутницата си ... !!!