Плащане на сметки за вода директно през сайта – възможно и без регистрация

Това е най-новата дигитална услуга, която въвежда „Софийска вода“
28 юли 2022 14:51, Елка Василева
1
Плащане на сметки за вода директно през сайта – възможно и без регистрация
Снимка: "Софийска вода"

Плащане на сметки за вода директно през сайта, без да е необходима допълнителна регистрация, е най-новата дигитална услуга, която „Софийска вода“, част от Веолия, въвежда от началото на август. Новото улеснение за клиентите е част от стратегията на дружеството за дигитализиране на услугите, облекчаване на усилията и пестене на времето. „Софийска вода“ е първото комунално дружество, което въвежда този тип плащане, което става само с въвеждане на клиентски номер и избор на една или повече сметки, за един или няколко имота, включително и възможност за частични плащания по тях.

Клиентският номер е индивидуален за всеки отделен имот, състои се от десет цифри и може да се намери на началната страница на фактурата в горния ляв ъгъл. Клиентите могат да изберат съответно опция за превод на сумата – по банков път или с карта. Плащането е защитено чрез най-високите съвременни стандарти на защита на платежните системи. Обработката на плащането и промяната в статуса на фактурите може да отнеме до два работни дни.

Новата функционалност може да се ползва и от регистрирани клиенти, без да се налага да влизат в профила си, както и не ограничава клиентите без регистрация да си направят такава и да се възползват от целия наличен набор от услуги и информация в чрез своя клиентския профил на сайта на дружеството.

Повече за всички начини на плащане можете да намерите на нашата страница: https://www.sofiyskavoda.bg/nachini-na-plashtane.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари